Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
W 7-8 miesiącu jest apogeum cycolinowe, to one mi jeszcze urosną???!!!!?????!!!???!!! NIEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! Nie podoba mi się to 😠 😠 😠 juz miałam nadzieję, że póki nie będzie mleka to się zatrzyma. Musiałabym zmieniac stanik co 2 tygodnie, bez kitu jakaś masakra......już noszę te do karmienia bo normalnych nie moge dostać 🤢 😮

• Mamusia
hejka 🙂

Tak mi narobiłyście ochoty na pastę jajeczną, że właśnie ją wcinam na śniadanie 🙂 Pychotka 🙂

Co do cycków to ja dziękuję -nie chcę większych!!! Jak jeszcze urosną to chyba będę sobie kupowała takie kapy na placach bo w sklepach nie ma nic ładnego w tym rozmiarze 🤪

Ja na glukozę poszłam wczoraj, a pani w laboratorium do mnie, że na glukozę trzeba się umawiać bo badanie trwa 2 godziny o kłują mnie 3 razy. No więc idę jutro na 7.30 😲

Co do biustu to ja juz mam G a co to będzie w tym przez Was zwanym apogeum 🙂 heheheh nie wyobrażam sobie, zostały mi tylko staniki sportowe ;/

Cudem zapisałam sie do kardiologa na poniedziałek, bo najbliższe terminy na listopad - do tego czasu moge już nie potrzebowac tego badania 🙂 No chyba, ze odpłatnie pójdę to wtedy da rade nawet na jutro ;/

Uciekam, do wieczorka!

• Mamusia
Oj dziewczynki to rzeczywiście macie problem z tymi cycolami,ja to w moje B na razie wchodze,chociaż ostatnio zauważyłam że zaczynają mnie gnieść więc musze sobie sprawić jakiś większy 🙂

A to Ewa masz chyba dwa razy tą glukoze to znaczy że będą pobierać po godzinie krew i po dwóch pewnie,ja miałam tylko po dwóch godzinach bo większe obciążenie 75g glukozy

Hej gaduły, ale do nadrobienia, czy wy spać nie możecie 😉
W moim laboratorium też glukozę robią po godzinie i po 2 godzinach, nie wiem od czego to zależy.
Co do stanika to ja mam aktualnie D, i nie chcę większych, zawsze chciałam mieć małe piersi, a tu proszę 😠
Fredeczka ja też dzisiaj wizyta, trzeba się pomalutku szykować do pana doktora 😉 mam nadzieję że u ciebie wszystko wróci do normy i że ja też wyjdę zadowolona z wizyty, a od wczoraj mnie cały brzuszek pobolewa, czy wam też się takie bóle zdarzały, nie jest to mocny ból ale jednak.

Hej dziewczynki.

Rozpisałyście się tak, że sama już nie pamietam co miałam napisać :P

U mnie dzisiejsza noc w miarę normalna :P
Ale leń mnie nie może jakoś opuścić. Powinnam wziąć się za sprzątanie, ale jakoś nie mogę się zebrać :/

• Mamusia
Ale Wam fajnie,ja musze czekać do 9 września na usg.

A teraz zmykam dziewczynki bo wczoraj nie chciało mi się dokończyć sprzątać więc dziś musze nadrobić bo córe mi przywiozą eh chyba znowu się pochorowała bo gorączkuje coś i teściowa mówi że gardło jej się nie podoba.Kurcze jeszcze przed rokiem szkolnym do lekarza będę musiała biegać 🤨

No nic do potem dziewczynki

• Mamusia
Fredeczka czekamy na dobre wieści, mam nadzieję, że Ci sie tam nic nie pogorszyło, emmax miłego oglądania maleństwa 🙂

Uuuu ja tez mam dzisiaj strasznego lenia 🤢 ale muszę sobie posegregować i spisać te rzeczy, które wczoraj dostałam, żeby wiedzieć ile jeszcze dokupić. Szkoda, że nie mam aparatu bo bym wam fotki porobiła tym, które mi się podobają. Wczoraj mężusiowi powiedziałam, że nie są najpiękniesze to się zapytał czy ja mam zamiar Majkę od razu w sukienki wciskać, robic jej włosy i uczyc baletu hahahhaha :laugh:

• Mamusia
robię w Pulsantisie na Ostrowskiego.

Ja przez wolne tak się rozleniwiłam, że potrafię cały dzień przesiedzieć i kompletnie nic nie zrobić. Leń ze mnie okrutny. To już więcej w domu robiłam jak chodziłam do pracy :laugh: No, a teraz wychodzi tak, że chyba będę musiała wrócić do pracyna 4 dni hehe. Nie wiem jak to wytrzymam :laugh: