Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mittka ja jestem. Właśnie objadłam się dwoma pomidorami ze szczypiorkiem 😉 Pyycha 🙂

Fredeczka znowu pewnie napisze jutro co u niej 😉
Ciekawe czy udało jej się poznać płeć 😉

• Mamusia
No właśnie też myślałam że może angina ale ona na gardło nie narzeka tylko te krostki na policzkach wewnatrz na podniebieniu i na wargach od środka nawet masakra 🤨 pewnie włożyła coś brudnego do buzi.No właśnie we wtorek rozpoczęcie roku a ona się nie może doczekać już szkoły a wyjdzie że jeszcze nie pójdzie 😞

Mittka a może to jest zapalenie jamy ustnej 😞 😞
Mój mąż miał i też dokładnie nie wiadomo od czego to mu się zrobiło, i dokładnie miał w jamie ustnej takie białe krostki 😠 😠 😠

Mittka oczywiście że możliwe, ja mam 26 lat i pleśniawki atakują mnie conajmniej raz w roku 😞 strasznie bolesne to dziadostwo, nic zjeśc nie można 😞
Ale niestety nie znam żadnych domowych sposobów, ja po prostu czekam aż same znikną, bo żadne specyfiki z apteki mi nie pomagają 😞 mam nadzieję, że Twojej córci cos pomoże. Trzymam za nią kciuki i współczuję jej bo wiem jak to dokucza 😞

Ja byłam u babci na urodzinkach. Bardzo się cieszyła, że pamietałam bo nic nie mówiłam, że przyjadę 🙂

Idę spac bo mąz oczywiście mnie woła, zasnąć nie może beze mnie 😞

Anja podziel się żelkami 🙂

Dobrej nocki dziewczynki 🙂

• Mamusia
Hej Brzucholki,

no i "urodziłam" dziecko w szkole rodzenia. Omówione zostało cesarskie cięcie, cięcie krocza itd. Wrrrrrrrrr...
Zostały mi z tą grupą 2 zajęcia plus jeszcze 3 zaległe (które opuściłam z racji iż dołączyłam później do grupy). Poza tym byliśmy dziś oglądać sale porodowe w szpitalu i sale poporodowe.:P

Dużo wrażeń...teraz idę do łóżeczka.
Odezwę się jutro...
Trzymajcie się ciepło MAMUSIE
Życzę spokojnej nocy...

• Mamusia
AgnieszkaW nawet mnie nie strasz mam nadzieję że coś jej pomoże bo ma tego naprawde dużo 😞

Anja gratuluje super zestaw 😁

Persy no to się namachałaś dzisiaj 🤪

Ja dziewczynki też uciakam dokończe oglądać film w łóżeczku i spać.Dobrej nocki brzuszki 😘