Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Anja już podaję 🙂 🙂 🙂
Agnieszko84 ja tez z początku powiedziałam że nie będę farbować włosów w czasie ciąży ale już tak okropnie wyglądały że nawet mój mąż powiedział abym zafarbowała bo wyglądam gorzej niż źle, więc kupiłam farbę i mówię do niego to mi teraz zafarbuj i wiesz jak się starał i udało mu się :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Cześć laseczki 🙂

Hmmmm właśnie do mnie dotarło , że przeciez wczoraj był piatek... pierwszy raz spotkałam sie z tym, że ktos robi wesele w piatek hmmm
No Państwo Akompf szybciutko chwalic sie jak tak sie udały wygibasy 🙂

AgnieszkaK supcio dziś Twoja studniówka 🙂 na mojej (mówię o tej w liceum hahah) lała sie pod stołem wódka hahah
Na Twojej jednak poproszę soczek grejfrutowy i jakiś dużyyy deser lodowy polany bita śmietanką 🙂
Swoją drogą to nawet nie wiem, kiedy wypada moja 100dniówka, musze sobie policzyć.

Fredeczko moja maleńka tez łobuzuje w brzuszku, tańczy tam chyba kankana haahh

Idę na sniadanko bo oczywiście zamiast najpierw zjeść śnadanko to ja włażę na brzuszek 🙂 :laugh: :laugh:

Miłego dnia grubaski 🙂

AgnieszkoW już się robi tylko mam jeden mały problem nie ma mojego męża w domu i nie mam z skąd wziąć bitej śmietany :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Hej Brzucholki,
wczoraj popołudniu dostałam strasznych bóli podbrzusza i krzyża. Pojechałam na izbę przyjęć - na szczęście z Madzią wszystko OK 🙂
Natomiast doktor stwierdziła iż mogę mieć zapalenie układu moczowego. Za godzinę jadę z powrotem do szpitala po wyniki moczu. Jeśli będzie się coś działo to doktor powiedziała iż mnie zatrzyma na kilka dni w szpitalu...biorąc pod uwagę moje częste nawroty zapalne.

Nic. Zobaczymy. Właśnie szykuje sobie torbę do szpitala.

Oj Persy nie strasz nas 😞 😞 😞 Uważaj na siebie i daj znać co i jak 😞 😞 😞 😞 Jeżeli zostawią Cię w szpitalu to masz grzecznie leżeć i się wyleczyć do końca :P :P :P :P :P

AgaK oczywiście, że się na Ciebie nie obraziłam. Inteligentna jestem na tyle, że zrozumiałam iż to był żart a nie obelga :laugh: :laugh:

Persy trzymam kciuki , żeby wyniki były ok i zebys jednak nie musiała jechac do szpitala

• Mamusia
Dzień dobry dziewczynki!

Wstałam niedawno i tradycyjnie rozpoczynam dzień od brzuszka, kawki i szarlotki heh. Dzisiaj w końcu nie boli mnei głowa więc wezmę się za rozmrażanie lodówki 🤢

Persy możebyło by dobrze jakby Cię zostawili na parę dni i sprawdzili dokładnie co i jak, chociaż z drugiej strony co onui w szpitalu moga zrobic więcej 🤔 Daj znać i szybkiego powrotu do zdrowia!