Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Już wróciłam 🙂 🙂 🙂 🙂
AguśW to dobrze ale ja czasami palne coś głupiego a potem sama się zastanawiam co ja robię. Czasami szybciej coś mówię niż pomyślę 😉 😉 😉 😉
Ja teraz zauważyła że coraz więcej ślubów właśnie w piątek jest bynajmniej w mojej okolicy 🙂 🙂 🙂 Ale co to za różnica kiedy człowiek zawrze święty związek małżeński. Ważne że się kochają i to jest najpiękniejsze w życiu 😆 😆 😆 😆 😆

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie dziewczynki 🙂

17 stron jeszcze tyle nie musiałam nadrabiać :P

Dzisiaj tak dobrze mi się spało potem wyszłam do sklepu i wiecie co stałam stałam w kolejce i było dobrze a jak miałam kupować to tak mi się słabo zrobiło że szok a kobiety mnie opieprzyły czemu nie podeszłam bez kolejki,ja mówie bo było dobrze a nagle tak mi się zrobiło że myślałam że mnie wywiozą 🤨

Fredeczkaa ciuszki superowe rzeczywiście sporo tego masz 🙂
PannoNikt mam nadzieję że maż nie był bardzo zły za ciuszki bo przecież one takie śliczne 🙂

Persy kochana mam nadzieję że wyniki wyjdą dobrze,bo wiem co to jest dwa razy w szpitalu leżałam z moczem w poprzedniej ciąży i najgorsze że w szpitalu wyniki dobrze wychodziły i zaraz mnie wypuszczali 🙂

O kurcze Mittka nie strasz teraz Ty nas. Ale tak to jest z nami ciężarówkami tu czujemy się świetne że góry możemy przenosić za chwilę padamy jak kawki. W tej chwili nie możemy polegać na swojej intuicji bo czasami nas zawodzi 😉 😉 😉 😉

• Mamusia
Nie no AgnieszkoK spokojnie u mnie to normalne od dzieciństwa tak mam że robi mi się słabo w takich sytuacjach,albo zawsze w kościele mi się słabo robi no po prostu wszędzie tam gdzie jest dużo ludzi 🤨

Zmykam na kawke do koleżanki miałyśmy iść do sklepu ale zaczęło lać 😞

Hej dziewczyny, nadrobiłam zaległości, sporo tego 🙂
Persy trzymam kciuki, żeby nie położyli cię w szpitalu, mi w moczu wyszły jakieś moczany, brałam urosept teraz mam zrobić kontrolne wyniki i jeśli nie pomógł to antybiotyk mi przepisze 😠
A w ogóle to mam problemy z oddawaniem moczu, więc teraz to mnie przestraszyłaś, że może sie coś poważnego z tego przyplątać, a ja wam nawet o tym nie pisałam bo uznałam, że jakaś pierdoła 🥴

Biedactwo 😞 😞 😞
A mnie zaczyna nosić 😠 😠 😠 Koło mojego domu jest boisko i jakaś impreza sportowa się zaczęła i jest taki hałas że wytrzymać nie idzie 😠 😠 😠 😠 😠 Jakiś gościu tak ryja drze że normalnie wku...jące to jest 😠 😠 😠 😠 😠

Mittka ale w końcu co lekarz powiedział? To plesniawki czy cos innego ?? Bo ja juz Ci pisałam, że tez to miewam czasem, ale ja czekam aż same zejdą, bo niestety nic mi nie pomaga, mam nadzieję, że z Twoją córcią będzie inaczej. A to , że nie chce jeść to norma przy pleśniawkach 😞 szczypią i bolą i jak dotknesz je czyms twardym np. skórka od chleba to ból jeszcze bardziej się nasila. Współczuje Twojej córeczce, mam nadzieję, że szybko jej to zniknie 🙂

Ja okno w kuchni umyłam, pranie robię, posciel zmieniłam bo po tej paście jajecznej opierdziuszkana hahah

• Mamusia
hej dziewuszki 🙂 ale miałam nadrabiania!!!

persy trzymam kciuki żeby badania wyszły ok! czekamy na wieści!

Wyszłam dziś rano do sklepu i odkryłam, że niedaleko mnie jest PEPCO -strasznie tanie są tam ciuszki! Oczywiście kupiłam body, spodenki i polarkowego pajaca. Ja chyba nie dotrwam do następnej wypłaty bo nie umiem się powstrzymać przed nieplanowanymi wydatkami. No i oczywiście jak mi wyschną włoski to idę zobaczyć czy koło mnie w biedronce też są takie śliczne skarpetusie 🙂

Zabieram się za skrobanie tapet, ale będę Was na bierząco podglądać 😉

Miłej sobotki 😘

Ewo tak jak brzuszek.net uzależnia tak jeszcze zakupy dla maluszka też, więc cóż mu biedne możemy na to poradzić :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Ja też w tym miesiącu ciężko przędę z pieniędzmi :P :P :P :P :P

AgaK wyobraź sobie kochana, że ja mieszkam obok ronda. Tu to dopiero jest hałas bo jeszcze w dodatku teraz jakiś zlot motocykli jest w moim mieście i po prostu paranoja , nie wiem jak ja wytrzymam. Już się nie mogę doczekać, kiedy zamieszkamy w naszym domku ... tam taka cisza i spokój, blisko las ochh ... ale sie rozmarzyłam 🙂

A dziś przyjeżdżają do mnie na kawkę moi kochani , cudowni, wspaniali rodzice 🙂 więc idę na zakupki i upieke w końcu to ciasto co Anja piekła ostatnio http://przystole.blox.pl/2008/07/Ucierane-ciasto-z-jagodami.html

Do potem brzucholki

Cos tu pusto dzisiaj 😞

Kurcze ja nawet nie jestem w stanie porządków w domu robić przez ten hałas 😠 😠 😠
AgnieszkoW to na pewno jest uciążliwe mieszkać koło ronda ale to co dzisiaj się dzieje na tym boisku to przechodzi wszelkie normy 😠 😠 😠 Ten gościu co tam mecz komentuje to on się drze do tego mikrofonu jakby chciał aby całe województwo dolnośląskie go słyszało 😠 😠 😠 😠

Agnieszka to masz przerąbane z tym hałasem 😉
Ja właśnie wróciłam z zakupów i zakupiłam skarpetki w biedronce, hehe chyba wszystkie grudniowe dzieciaczki będą je miały:laugh:
No i w innym sklepie zrobiło mi się słabo tak jak mittce, pierwszy raz w życiu, musiałam sobie usiąść, ale nikt się nie zorientował żeby mnie przepuścić 🙃