Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mittka nie przejmuj się, a córę to masz udaną heh.Ciuszjki super a śliniaczek przesłodki 🙂 Mój pies właśnie dostał adhd, poszłam z nią na spacer i oczywiście musiałam później wykompać bo inaczej całe mieszkanie miałabym czarne i teraz szaleje, uwielbia byc mokra heheh.

• Mamusia
Hej dziewczyny!

Te 4lekcje mnie wykonczyly 😞 strasznie bola mnie nogi, ledwo chodze! bo rano mnie taki silny skurcz zlapal i po chwili rpzeszedl ale teraz cale nogi mnie bola , jedna bardziej. i takie spuchniete kostki mam jak nigdy! 😮

Marcin pojechal na ten trening, i dobrze, niech sie wyzyje, cos przykrego sie dowiedzielismy i pewnie nerwy ma 😞

• Mamusia
a dzisiaj bylam u kierownika praktyk i z nim chwile gadalam a on sie pyta z ktorej jestem klasy a ja mowie mu z ktorej a on,ze mamy teraz lekcje a ja jemu mowie,ze my z nim nie mamy lekcji a on,ze w tym roku tak i powiedzial mi ( gdzie rozmawialam z tym nauczycielem pierwszy raz w zyciu) ze u niego mam juz wszystko zaliczone 🙂

Mittka aleś zaszalała kochana 🙂 sliczne zdobycze upolowałaś 🙂

Co do oklasków to ja tez nie wiem od kogo dostałam swoje, mogła by być jakaś opcja na forum jeszcze do tych oklasków od kogo i za co 🙂 ale dziękuję za wszystkie 🙂

Wiolka mój M też zazdrosny. Jak mu mówię, że nikt mnie takiej grubej by nie chciał to on mi odpowiada , że jestem najseksowniejsza pod słońcem w tej ciązy hahah i ogólnie słyszałam, że kobiety w ciązy podobają się mężczyznom 🙂

• Mamusia
Mittka cora przeurocza poprostu 🙂 jakbym widziala siebie kilka lat wstecz heeehe 🙂

AgnieszkoW przeciez nie jestes gruba! tylko w brzuszek chyba Ci poszlo? i jaki juz duuuzy i sliczny i wogole 🙂 jak zobaczylam ta fotke na nk to az nie moglam wyjsc z podziwu 🙂 ja sie czuje taka ... brzydka? wszyscy mowili,ze bedzie synek bo mi urody nie zabralo haha a chcieli by mnie widziec bez makijazu i w dresiku :P

Jesli chodzi o Gosie to caly czas trzymam kciuki i mam wielka nadzieje,ze bedzie dobrze! a jesli chodzi o to,ze jej maz moglby dac znac - zrozumcie ich, dzisiaj Gosia miala ta operacje, nie chce sobie nawet wyobrazac co oni tam przezywaja!

Fredeczko dziękuję za komplementy i uwierz mi kochana, że to tylko w tym dniu tak ładnie wyglądałam bo po prostu sie pindrzyłam pół dnia hahah u fryzjera byłam i w ogóle 🙂
I powiem Ci jedno, że Twój M nie docenia chyba co ma , bo jak by mój M miał w domu takiee piersi jak Twoje to by ciagle w nich się zatapiał - poważnie mówię, bo wiem, że lubi duże piersi a ja mam małe 80 B hahah
Któraś z grudniówek już kiedyś na forum napisała , że faceci kochają oczami i to jest najprawdziwsza prawda 🙂

Gotuję sobie kukurydzkę 🙂

• Mamusia
AgnieszkoW akurat z cycolow to on sie cieszy hehe :P i dzisiaj mi klapsika dal i powiedzial ze mam murzynska pupe hahaha 😁 ale to bylo slodkie z jednej strony 🙂

a ja mu napisalam po niej komentarz "Marin chodzi na spacerki tam gdzie jego ukochane kobietki - ja i nasza coreczka" a co! niech widzi 😁