Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam Was,
Gosiu,tak mi przykro...:-( Na ten temat nic nie jestem więcej w stanie napisać:-(

Ewa ja to się na tapetowaniu nie znam ale mój Mąż z moim Tatusiem coś tam wiedzą:P
Co do imion to właśnie jeszcze nie podjęliśmy ostatecznej decyzji bo i Piotr i Patryk nam się bardzo podoba , a po za tym mój mąż ma Paweł Piotr a synuś by miał Piotr Paweł,więc być może urodzą się we Wrocławiu w grudniu dwa Piotrusie:-) Zobaczymy...

Agnieszkaw, wysłałam Ci zaproszenie na nk,też chcę zobaczyć te woje zdjęcia:-)

Super kupujecie te ciuszki w lumach ja niestety nie wiem gdzie u nas są takie lumpiki z małymi ciuszkami :-(

• Mamusia
Agusia, zazdroszcze Ci ze uz remontujesz, ja dopiero w przyszłym miesiącu zaplanowałam malowanie bo juz sie bardzo przyda mojemu mieszkaniu. piszesz, ze synek bedzie miał imiona Twojego męża., my tez wpadliśmy na ten pomyśł ale dosłownie, mój mąż ma na imię Miłosz i tak chcemy dac małemu na imię , tylko moja córka mocno protestuje, więc narazie ten pomyśł pod znakiem zapytania

Agusia zaproszenie zaakceptowane 🙂 dziekuję 🙂 a co do zdjęc, to mam tylko jedno 😞 ale z czasem będzie więcej ... mam nadzieję...

Zjadłam śnidanie i idę znowu na miasto z parasolką bo pada 😠 wstąpie do lumpka 🙂

Mimo przygnębiającej atmosfery na forum zyczę Wam brzuszki miłego dnia, trzeba żyć dalej ...

Buzka

post napisany wczorajale nie wklejony z wiadomych względów:

AgnieszkoK - śliczny spiworek i cena lepsza niz ja dałam za swojego bo aż cale 8,5 😉 (zdjęćie wkleję za chwilę) ile dalas za caly zestaw sliniaków? 🙂
Podziwiam Was za te niespożyte pokłady energii! Tu tance, tu basen, tu budowa domu... heheh a mnie sie tak nic nie chce! 🙂
Ewo84 - Piotrus ladne imię 🙂 kojarzy mi sie z malym nicponiem 🙂

Wiolka - co do mężunia to powiem tylko tyle: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂,
co do psa to też tyle: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 - jaka to rasa?

Fredeczka - co Ci się takiego śniło, że całą noc nie spałaś?

AgnieszkaW - śliczny i slociutki kombinezonik!!!!

Megulka - Lena też jest ładnym imieniem - takie rosyjskie chyba nie?

Co do nauczycielek - moj bratanek jest w drugiej klasie podstawowki i ma dwie wychowawczynie - emerytki - czy to wychowawcze?

Mittka - widze, że nie tylko ja dzis grzebalam w lumpku 🙂

Fredeczka - laska jest żałosna i pusta... to fakt...

Co do piersi to Agnieszko masz rację.. faceci kochają oczami 🙂 Ja sie czuje piekna przez to, że mój mężuś ciągle mi to powtarza mimo, ze tak naprawde go nie rozumiem 🙂 Bo przytyta jestem a teraz jescze rozdęta 😉
Tez mam rozstępy - na biodrach i posladkach ale jeszcze sprzed ciązy - za szybko przytyłam i tak mam... teraz sie tylko powiekszają. na brzusiu jeszcze nic 🙂

a dzisiaj...

Niestety co do szwów tu i ówdzie to się kompletnie nie znam...

Przyjechał wózek! Piękny kolor! Złożymy go jak męzunio wróci z pracy, czyli po 19:00! Już sie nie mogę doczekać...

Właśnie robie salatkę jarzynową (tradycyjną) a do tego szukam przepis na dobre nalesniki zapiekane z farszem mięśnym... może coś takiego:
http://aliczee.dzienniki.styl24.pl/wpis.php/id,282931/title,NALESNIKI-Z-MIESEM-I-WARZYWAMI-ZAPIEKANE-W-SOSIE-SEROWO-SMIETANOWYM/

może macie jakies sprawdzone przepisy?

śpiworek [img size=374]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Zdj__cie0048.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Ja miałam właśnie tylko jedne i to rozpuszczalne żadnych mi tam nie wyciągali 🙂

Akompf śpiworek super może mnie się uda upolować taki kiedyś w lumpku 🙂 oczywiście jak złożycie wózeczek to się nim pochwalicie czyli czekamy na zdjęcia 🙂

Ide po córe do szkoły ciekawe co mnie dziś czeka :P

• Mamusia
akompf śliczny śpiworek, widzę , że juz rozkręciłaś się na dobre z zakupami 🙂 no i tak ma być,
Mitka ja też zaraz jadę po moją córkę, ale muślę żeby już ją przyzwyczaić do jeżdzenia autobusem, już jest taka dorosła dziewczyna a ja cały czas traktuję ją jak dziecko i zamartwiam się o nią..

Miałam juz dawno wyjść z domu, ale strasznie sie rozpadało i postanowiłam przeczekać.

Akompf super spiworek 🙂
Ja juz chyba pisałam, że naleśników nie robiłam nigdy 🙂 dzis na obiad robię ogórkową i placki ziemniaczane.

Dobra, teraz juz naprawde idę w miasto 🙂

• Mamusia
Hej!

Akompf śpiworek jest śliczny, co do pieska to Maltańczyk, spróbuję wrzucić fotkę ale tu akurat nie jest puszysta bo właśnie wyszła z wody 😉
Ja dzisiaj na obiad čevape i sałatkę, wiecej mi się nie chce robić.

Też nie mogłam wczoraj zasnać, pół nocy z mężem na telefonie...

Akompf śpiworek super 🙂

Ja też na obiad robię naleśniki, wczoraj narobiłyście mi smaka,a placki ziemniaczane nigdy mi nie wyszły i juz jigdy nie zrobię szkoda mojego czasu 😠
w ogóle mam dzisiaj jakiś przybity dzień 😞

u nas tez pogoda nie zachęca do spacerów, zreszta ta zgaga nie pozwala mi nic robić, o nachylaniu sie mogę zapomnieć... jakaś masakra!

reszta ciuszków:
czapeczkę, sweterek i różowy bodziak przyniosła moja mama z pobliskiego lumpka
niebieskie spodenki (swoją drogą wogóle nie zniszczone z H&M) wyszukałam w lumpku razem ze spiworkiem i białymi bodziakami, oraz z bluzeczką w kwiatki :P - za calość dałam niecałe 20 zl 🙂 [img size=431]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/ubranka.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />