Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Śliczny ten Twój piesek Wiola 🙂

Ciekawe co tam u Fredeczki 🙂 pewnie zmęczona po szkole i nie ma siły pisac 😞 brakuje mi jej aktywności na forum 🙂 Pozdrawiam Cię Fredeczko 🙂

a ja mam naleśniki z farszem już gotowe do zapieczenia, czekam na mężunia 🙂 a Jak zjemy to bedziemy skladali wózek! Oczywiście jak męzunio sobie odpocznie bo on to caly dzień w szkole 🙂 Tylko z drugiej strony, ale to chyba jeszcze bardziej męczące...

Najadłam się sliwek w czekoladzie, landrynek i nnych cukierków i mam wyrzuty sumienia bo to tyle kalorii przecież 😞
no ale co tam, w końcu nie całe życie jest się w ciązy 🙂

Córci chyba smakowały słodkości, bo kopie 🙂

A teraz mam chęć na colę ,ale nie chce mi się iść do sklepu 😞

hmmmm burza u nas była

Dziewczyny przypomniało mi się co Wam miałam napisać. Pamiętacie jak chwaliłam się, że ja to nigdy zgagi nie miałam?? Otóż dziś w nocy dopadła mnie taka , że myślałam, że to mnie tak serce boli (piecze) haha a mój mąż stwierdził że to zgaga i fakycznie to chyba nie serce haha no ale co?pierwszy raz w życiu mialam zgagę i nie wiedziałam co to ...

• Mamusia
A ja mam jutro 28 tydzień i właśnie oświeciłam mojego męża, że Majka ma juz pewnie ze 35cm a on na to, że nie możliwe :laugh: :laugh: :laugh: !! Jak nie możliwe skoro jak się urodzi będzie miłą pewnie około 50 paru centymetrów na to mój mąż wielkie oczy :laugh: 🤪 To aż pół metra będzie z ciebie wychodzić??Rozbroił mnie kompletnie :laugh: !!!!!! :laugh: Eh juy mi zrobił zamówienie na ciasto jak przyjedzie chociaż wie, że ja mam 4 lewe ręce do tego 🤨 Ostatnio kupiłam takie w proszku prawie gotowe a i tak mi nie wyszło heh.

Akompf wrzuć przepis na te zapiekane nalesniki z farszem mięsnym?

• Mamusia
hej dziewczyny.

Nie nadrabiam bo nie mam sil :/ ale nie bylam dzisiaj w szkole tylko w sklepie 🙂 przyszedl nowy towar a ja wyplaty jeszcze nie dostalam i nie mialam za co ciuszkow sobie nakupowac:P

Wyczailam nowego lumpka z rzeczami dla dzieci jak jechalam autobusem i na wystawie byl taki sliczny rozowy dresik! 🙂

lece, moze do jutra papa

wiolka zrób mężulkowi to jogurtowe co dziewczyny robiły 🙂
a mnie naszła ochota na grzybki marynowane od mamusi, ciekawe czy są grzyby w lesie, trzeba tatusia jutro wysłać:laugh:

• Mamusia
wiecie co ale zauważyłam że te tygodnie strasznie umykają. Wam pewnie też...:laugh:

Wiolu fajnego masz piesia, ja to na razie mam swojego dość bo gubi futerko - koszmar 🤪 . Sierść jest wszędzie, a ja tylko latam z odkurzaczem i sprzątam

dziewczyny spodnie ciążowe to kupić większe czy takie w sam raz, ale chcę żeby mi do końca ciąży wystarczyły, czy tylko ten pas-guma wystarczy, czy jeszcze w bioderka nam pójdzie, jak to jest pomocy 🙃

• Mamusia
Cześć dziewczyny.
Trudno nadrobić to co zdążyłyście napisać na forum.
Ta dziewczyna najwyrażniej nie ma o czym pisać to obgaduje inne fora, nie wiem po co.
Ja podczas ciąży pochlaniam ogromne ilości słodyczy nie wiem czy to jest dobre dla dziecka? A z owoców uwielbiam brzoskwinie dobrze że dziadek ma drzewko w ogrodzie.

• Mamusia
Emmax ja bym sobie kupiła trosykę większe bo nie wiadomo czy ci przypadkiem pupka jeszcze nie urośnie :P 😉

Megulka pochłanianie dużej ilości słodyczy raczej nie jest dobre, to są tylk opuste kalorie chociaż wiadomo, że czasem nie mozna sobie odmówić ale ja bym z tym uważała bo nie dostarczasz dziecku żadnych wartości a możesz dużo przytyć.

Ja kocham jabłka, jak nie mam ich w domu to szaleje, teraz tez zajadam się winogronami bo się zaczął sezon i teściowie mają w ogródku 🤪