Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mój chłopina jak sie ostatnio napił z tymi gośćmi co nam dom budują to miał az kolana pozdzierane i rękę gdzies rozciął... nawet nie był w stanie do mnie zadzwonic, tylko jego znajomy z jego telefonu zadzwonił, żebym po męza przyjechała bo sam nie dojdzie na pewno i rzeczywiście ledwo stał na nogach... haha a był bezradny i bezbronny jak małe dziecko 😞 też musiałam go rozebrać no i oczywiście poscieliłam mu łóżko w drugim pokoju bo spac z takim smierdzielem to zabójstwo hahah wódka naprawde jest bleee nie wiem jak to można pic, ja to tylko lubię winko grzane i to kubeczek a nie żeby się nawalić i potem wymiotowac jak żul jakis ;/tak że Fredeczko współczuję Ci dziś wąchać te smrody ;/
A to ze Marcin chory to jeszcze mu ,,pomogło" bardziej się upic 😞

Oglądam sobie pościel do łóżeczka na allegro. Chyba już czas kupic.
Dziewczynki a do wózka posciel kupujecie?? Kiedys rozmawiałyśmy na ten temat, ale chyba nic nie udało nam się ustalić w tej kwestii..
Ja właśnie myślę czy kupować czy nie...

• Mamusia
Mittka a jesli o kopniaki chodzi to od jakiegos tygodnia mala mnie budzi po nocach no i juz bola... posprzatalam troche to usnela ale pozniej posiedzialam ze szwagierka, pojadlam ciasteczka no i sie obudzila :P a szwgierka mowi,ze wczoraj mame mijalka czyli moja "tesciowa" i mowi do niej czesc a ta jej tylko czesc odpowiedziala i poszla sobie. Ja nie wiem jak tak mozna... 😞 a najlepsze jest to ,ze szwagierka w szpitalu lezala ostatnio i pisala mamie o tym a ta nawet nie napisala sms :/

• Mamusia
No to albo jej coś odbiło,bo nie rozumiem jej postawy,czy ona chce wszystkie swoje dzieci zniechęcić do siebie??

No ja ostatnio panikowałam w środe i we czwartek to nawet jak leżałam to ona nic 😞 nastraszyła mnie nieźle,może przez tą moją chorobe ona też była bidulka mało aktywna.Jednak od wczoraj wróciło wszystko do normy 🙂

Mittka, to cisto alzackie to słodkie nie jest 😁 jakies takie z cebulowym farszem :P

Znowu mi serducho wali, to już 2 raz w tym tygoniu 😞 Dobrze, ze już we wtorek na te badania ide... 😞

• Mamusia
Mittka wyobraz sobie, ze dzisiaj Asia ( mlodsza szwagierka - 5 lat ) powiedziala do mnie , ze mama jutro ich zabiera do domu i nie musze juz ich pilnowac. Po czym Sandra ( starsza szwagierka - 20 lat ) powiedziala jej,ze puknela sie w leb bo nigdzie nie jada.

A zrazic chce napewno... Sandra dzisiaj jak z nia gadalam o wyprawce to powiedziala, ze zaluje,ze zostawila ten fotelik ktory kupila dla Oli w domu, bo teraz jej matka ze swoim mezem woza w nim swoje dziecko a mogla nam je dac albo mojemu wujkowi ,zeby nie musial nowego kupowac.

Jakos na czasie jest sprawa w sadzie odnosnie dzieci - co z nimi dalej . Sama jestem ciekawa jak sie rozstrzygnie...