Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ewo, ja też chciałam kupić potem, ale mężowi się spodobała i kupił.
Co do bujaczka. Również się zastanawiam nad nim, a jeśli nie kupię bujaczka to dokupię taką część do fotelika:

http://www.mamasandpapas.com/product-activity-spiral-made-with-love-girls/758402000/type-i/

Emmax, ja się mobilizuję do ćwiczeń, ale jeszcze się nie zmobilizowałam :laugh:

Ewo 84, jak urodziłam córkę, to również miałam pokój z kuchnią. Ale było o tyle dobrze, że pomieszczenia były jakoś tak fajnie rozmieszczone, że można było jakoś w miarę rozsądnie poustawiać wszystko.

• Mamusia
Kurcze, ale mi robicie smaka na pizze! Już któryś raz czytam o pizzy mniaaaam. W końcu też sobie zamówię i pożrę całą! :laugh:

Dziś mam risotto z wczoraj. Zaraz sobie odgrzeję i przyprawię na ostroooo!!! Wczoraj miałam łagodną wersję bo mężuś ma problemy z żołądkiem.
No i jak na złość zostawił mi butelkę coli w lodówce, a przecież ma zakaz!!! Podpijam od rana bo jak jest w domu to nie umiem się powstrzymać!

Emmax co do filmu z porodu to nigdy w życiu nie oglądałam, serio! Nigdy nie chciałam na to patrzeć bo mnie nie interesowało, a odkąd jestem w ciąży to jakoś nie mogę się za to zabrać. Nie jestem jeszcze na to gotowa :laugh:

Mittko, ja kładłam matę i na podłogę (ścieląc kocyk), ale nawet i do łóżeczka małej się mieściła.
Ta co teraz kupiliśmy też powinna się zmieścić.

Emmax, ja nie mogę oglądać takich filmów, bo płaczę... ze wzruszenia 🙂

Kurcze nie wiem co mam zrobić z tym uczuleniem. W domu wapna do łykania brak 🤨 A nie wiem czy smarować to czymś czy nie...

Mittka narobiłaś mi smaku na kurczaka!
No cóż ja mam na dziś rosół albo sos pieczarkowy z ziemniakami.

Hej laseczki!
Wreszcie nadrobiłam!
prawie 50 stron 😁

GosiaG - świetny wózeczek - ładny kolor!
Aniusiunia - fajnie, ze dołączyłaś do naszego grona - lepiej późno niż wcale 🙂
Ewa - na ząb możesz gożdzika żuć
Agnieszka84 - ale mnie rozbawiłaś tym swoim tekstem o gadaniu w nocy. No to musisz wziąć słownik na stoliczek nocny :P:P:P:P:P
Fredeczka - złość nie tylko piękności ale i Wiki szkodzi :P
PannaNikt - fajna ta mata 😁 taka kolorowa!

Dziś mężunio na obiad zrobił krem z borowików z groszkiem ptysiowym! MNIAMMMMMMMMM!!!!

Uciekam, bo za chwilę bede miała gości :P

Do później!

• Mamusia
PannoNikt nie wiem co Ci poradzić na tą wysypkę.

Akompf o pomyśle z goździkiem nie słyszałam, ale nie mam w domu więc nie mam jak wypróbować. Krem z borowików... no no ja nawet nie wiem co to jest hehe.
Obiecałam sobie, że nauczę się kilku dań jak będę na L4 a tu dupa, czas ucieka, a ja nic nowego nie umiem :laugh:

Emmax to super masz obiadek 😉

Mittka dzięki za zaproszenie hehe ale nie będę córci wyjadać :P

AgaW to wypoczywaj sobie, może jutro będzie lepiej 😘

• Mamusia
Witam brzuchatki

U mnie deszczowo z malutkim słonkeczkiem które przedziera się przez chmury.
A ja robię porządki w komodzie, bo nie miałam gdzie poukładać skarpetek i czapeczek mojego skarbusia. Stwierdzam że człowiek to jest chyba najgorszym manelażem wśród istot żyjących na ziemi 🤪

Pannanikt na wysypkę najlepsze jest wapno, ja też kiedyś uczuliłam się na oliwkę i mój lekarz przepisał mi własnie wapno i pomogło. Matka jest fajowa też się nad taką zastanawiam i oglądałam ostatnio. Już za 80 zł można fajne nabyć.

Emmax obiadek masz wspaniały też bym zjadła, ale cóż ja idę smarzyć pstrąga muszę się nim zadowolić:laugh:

Wszystkie sobie idziecie 😞 😞 Ale to nic bo ja miałam napisać właśnie Wam że też już uciekam :P :P
Ja już po obiedzie i zamierzamy wybrać się gdzieś w gości bo usiedzieć a co dopiero leżeć to ja dziś nie mogę 😠
Może jak się troszkę poruszam to będzie lepiej 😉
Do wieczorka kochane grudnióweczki 🙂 😘

• Mamusia
A ja nie mam co ze sobą zrobić. W TV nie ma nic ciekawego, książka którą zaczęłam czytać jest nudna jak flaki z olejem, w mieszkanku w miarę posprzątane (za szafki nie chce mi się brać). Nuuuudyyyy!!!!

Popijam sobie właśnie gorące mleczko i czekam aż któraś z Was się pojawi 😉

• Mamusia
jestem.

Trafila sie okazja ale rownie dobrze mogla trafic sie za miesiac a teraz pieniadze co mialy byc na bele sa wydane w bloto bo ten samochod jest straszny, wogole mi sie nie podoba i napewno mojej kruszynki w takim wozic nie bede. A Marcin odrazu caly dzien przy tym gownie siedzial 😠 . znalazl sobie zabawke i dupa.... pol dnia go nie bylo bo jechal gdzies po to a pozniej jak wrocil to siedzial przy tym 😠

• Mamusia
jestem.

Trafila sie okazja ale rownie dobrze mogla trafic sie za miesiac a teraz pieniadze co mialy byc na bele sa wydane w bloto bo ten samochod jest straszny, wogole mi sie nie podoba i napewno mojej kruszynki w takim wozic nie bede. A Marcin odrazu caly dzien przy tym gownie siedzial 😠 . znalazl sobie zabawke i dupa.... pol dnia go nie bylo bo jechal gdzies po to a pozniej jak wrocil to siedzial przy tym 😠