Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
haha a prosze bardzo możesz jechać ze mną na te pierogi tylko to są ruskie i na dodatek odsmażane i będą takie chrupiące mniaaam :P

A butelki kupuje aventu i większość dziewczyn też ma,przy Dominice żadna buelka mi nie przeciekała,może ta Twoja znajoma trafiła na jakieś wadliwe.Nuk w sumie też dobra firma,ale chyba nie ma tych butelek antykolkowych jak avent.Być może jednak się myle i trzeba by poszukać.Z nuka miałam smoczek uspokajający dla Dominiki 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A ja dzis wstałam prawą noga ale matka szybko mi ją zamieniła na lewą .... ehhhhhhhh ale jestem wściekła!!!!!

Nocka - zaliczam do udanych 😁 Tym bardziej, ze co sie obudziłam to przeryzłam sobie białą czekoladkę 😁 mniam mniam

Agnieszka84 - wiem o jakie drzwi Ci chodzi 😁 Brat ma takie u siebie i są zarąbiste 😁 Nie zajmują miejsca :P

Mittka - smacznego! W sumie tez bym sobie pieroga zjadła 😁

Anja - sama sobie zrób pierogi 😁 Leniuchu! 😁

A ja dziś kompletnie nie wiem co bede robić, trza odebrac kwiaty z kwiaciarni i kupić znicze... i co dalej?! nie wiem 😁

Widzę że dziewczynki już powoli wstają 🙂 🙂
A ja już po zakupach... jedno pranie zrobione... w chałupce czysto bo wczoraj posprzątałam z braciakiem... i nawet rosołek dziś zrobię bo sistra ze szwagrem i z córką przyjeżdżają:P

Ale teraz dostałam lenia tylko, że nie mogę siąść bo dużo roboty jeszcze mam 😉

Czesć dziewczynki,

ja niedawno wstałam 😞 kurcze , chyba za długo spie 🤨

Dziś tez mam zamiar jechać po jakieś znicze, kwiatów nie kupuję, bo moja rodzinka poustawia na grobach.
A poza tym na msze nie idę na cmentarz tylko potem pozapalac znicze.

A dziś jeszcze będe robiła sałatkę jarzynową, bo mnie naszła ochota 🙂

Asiula fajnie że z Tobą i maluszkiem wszystko OK, a 2kg to moim zdaniem super waga, pewnie urodzisz dzidziusia około 3200 🙂 albo jeszcze będzie niespodzianka i 5 kg jak mówi Twój lekarz 🙂

Akompf ja tez uwielbiam białą czekoladę 🙂 ale w nocy bym sie chyba nie skusiła...

Mittko udanej wizyty u teściowej 🙂

Miłego dnia wszystkim grudnióweczkom :*

• Mamusia
Hej grudnioweczki 🙂

30min temu myslalam,ze zaczynam rodzic :P ale to chyba poprostu chory pecherz :/ musze isc z tym do lekarza w takim razie bo stalam i nagle mi siusiu polecialo :/ a po chwili dostalam skurcze. 2 razy tak w odstepie 7-8min ... ale teraz juz minelo wiec to jeszcze nie teraz.
A rano Marcina zmolestowalam a wlasciwie on mnie wiec kto wie... :P

Asiula no oni sie poznali i miesiac pozniej juz brali slub haha 😁 szaleni, nie ma co :P

a za nozki nie mozna ciagnac przy przewijaniu bo mozna wyrwac nozki ze stawowo biodrowych czy cos takiego. Zreszta strasznie to wyglada...

Aha Asiula moja mala w 34+5dni miala 2060g 😉

lece papa 🙂

Ja wpadam się tylko przywitać 😉
Dziś idziemy na imprezę halloween. Robię sałatki i przekąski, potem prysznic i przebieranie :laugh:
Kupiłam sobie zajebiście krwistą pomadkę. Z córką będziemy czarownicami 😁 Mąż dopiero pojechał coś sobie kupić 😉

• Mamusia
ale pustki...

a my jak wróciliśmy z zakupów to dzwonek do drzwi, mój M otwiera a tam 2 dzieci, odwraca sie do mnie i krzyczy, że dzieci chyba głodne są i żeby im może zupe odgrzac :laugh: :laugh: :laugh: a ja dopiero wtedy sie zorientowałam, że to po słodycze przyszły 😉 no i dałam im po batoniku :P :P

• Mamusia
Witam was grudnioweczki wpadlam tylko na chwileczke bo maz skoczyl do sklepu wiec zaraz zmykam bo jak zwykle w sobote mamy odwiedziny znajomych a w niedziele powtorka no chyba ze planujemy wczesniej jakis wypad na zakupy... Co tam u Was brzucholki???
Ja i moja dzidzia mamy dzis rowno 32tyg
Ok uciekam pod prysznic bo dopiero wrocilam z pracy i jedno co zdazylam to wlaczyc kompa nastawic pranie przywitac sie z mezulkiem i napisac do was :P
Ok milego dzionka 😆