Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
AgnieszkoW ja ta taka porzadna kolacyjke to jem ok polnocy bo mezus moj drogi dopiero wraca z pracy a tak wczesniej to jem caly czas po troche wszystkiego 🤪 🤪 🤪
Mialam isc do sklepu kupic lody ale nie dalam rady nosa wynurzyc dzis z domu jedynie co wyszlam do na dol do boots-a zoaczyc czy maja jakies nowe kosmetyki ale to tez tylko dlatego ze maz przypomnial mi p rachunkach:laugh: :laugh:

Właśnie o to chodzi Julio, że mieszkam w małej miejscowości, w której jest kilka sklepów odzieżowych i w dodatu z beznadziejnym asortymentem, dlatego szperam po allegro i tu wolę cos kupic bo większy wybór.

Akompf mi narobiła ochoty na jabłuszko, a ja nie mam , musze jutro się zaopatrzyć.

Dobranoc tym, które juz poszły spac :*

• Mamusia
Witajcie dziewczynki 🙂

A czemu tu żadnej jeszcze nie ma 🙂 śpijcie śpijcie póki jeszcze możecie się wyspać 🙂
Ja nocke nawet w miare przespałam,aż dziwne :P
Teraz szykuje córe bo znowu na jakieś zawody jedzie 🙂
Po za tym mam zamaiar się wziąść za sprzątanie tylko zobaczymy na czym się skoczy :P 🤪

• Mamusia
dzien dobry mittka, widze z enie ejstem sama ze juz nie spie 🙂

ja tez sie nawet wyspalam budzik obudzil nas o 7 bo poslzismy spac po polnocy bo maly szalal 🙂

ja tez dzis bede sprzatac bo robie sobie dzis impreze z siostra bo mamy w srode urodziny i przyjedzie dzis na jakas mala wyzerke bo w weekend bede u rodzciow bo D ma szkole..

ogolnie to dzis juz mam duzo lepszy nastroj..

ps. D spiewa pod prysznicem.. hihi

• Mamusia
Cześć dziewczyny

Ja też dzisiaj wcześnie wstałam i sie przeraziłam jak zobaczyłam śnieg za oknem. Masakra 😠

Wczoraj byłam na szybkich zakupach no i nie mogłam się powstrzymać aby maluszkowi czegoś nie kupić.
Oczywiście dla siebie też zakupiłam ale ciacho którego właśnie ostatni kawałek pochłonęłam 🤪

a oto co kupiłam [img size=374]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Nowy_1.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
mittka no normalnie Gliwice zasypało. Mam tylko nadzieje że to tylko chwilowe. Musiało w nocy sypać bo jak sie przebudziłam około 11 w nocy to go jeszcze nie było. A rano niespodzianka 🤪

A to coś to taki bodziak ale na lato.I jeszcze taką bluzę [img size=408]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Nowy_7.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
gosia mam ta sama sytuacje cala ciaze mam prowadzona prywatnie a wizyta 130 zl plus badania ale nie wiem bo jak cos to pieniadze na to tez sie znajda.. chce tylko zeby bylo wszystko ok.. mentalnosc ludzi i moja tez jest taka ze moze kasa pomoze chociaz wiem ze to ich zasrany obowiazek zajac sie mna i dzieckiem przede wszystkim...

• Mamusia
Hejdziewczyny! nadrobilam cale 20 stron ale nie odpisywalam...

Ja wczoraj dzien mialam calkiem ok 🙂 dzisiaj za to gorzej... Marcin ma wolne i od samego rana klotnie... akurat zawsze tak trafi,ze ma wolne jak ja humorki mam ehh... teraz pojechal do Złotowa zarejestrowac samochod i mial wziac moje L4 zawiesc do mnie do pracy ale zapomnial i dupa... bede musiala sama jechac :/ a jeszcze mam cioci isc dzisiaj po 13 dzieci przypilnowac ehh... :/

Aga84 u nas u pierworodek wszystkich nacinaja ,zeby nie peknac bo ja sie peknie to straaaaaasznie boli i sie dlugo goi rana :/

Wiecej niestety nic nie napisze,bo jakis taki dzien mam ponury... do tego chyba mi ucho przewialo albo zatkalam sobie patyczkiem :/

same nerwy od rana ehh 😞

ale jedno mnie cieszy :P wlasnie napisalam siostrze,ze jak by byla w primarku to niech poszuka takich kozaczkow na 0-3mies http://www.allegro.pl/item798790561_primark_nowe_buciki_dla_dziewczynki_6_9_msc_z_uk.html#gallery mam nadzieje,ze jeszcze znajdzie :P kurcze,zebym sie nie splukala to bym chociaz gdzies skoczyla cos kupic dla malej a tak to nawet nie mam czym humoru sobie poprawic... :/

GosiaG sliczne ciuszki!

Aga84 nigdy w zyciu nie dawaj w lape... po to placisz skladki w pracy,zeby ona wyplate dostala miedzy innymi ! a jej obowiazkiem jest przypilnowac,zeby bylo wszystko ok bez wzgledu na to,czy dostanie w lape czy nie. Wogole przyjmowac nie powinnas takiej opcji do siebie. Najwyzej jakies czekoladki czy cos w podziekowaniu za dobra opieke ale to tylko i wylacznie jesli opieka bedzie dobra a jesli nie, to jeszcze skarge bym wniosla w szpitalu.
Cholera dziewczyny mi od jakis 15min brzuch sie twardy robi. Tzn caly czas jest twardy od czego to moze byc... jak juz to zawsze na chwilke i puszczalo ... :/