Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

AgnieszkoW masz racje moje rozstępy przy tych dziewczynach to pikuś 😉
Choć nie powiem że wcześniej też mi to przeszkadzało że mam rozstępy ale zaczęłam się tym najmniej przejmować jak mi właśnie Tomek tak samo jak ten facet słodził :laugh:
No nic taka już moja natura :P

dziewczynki, wróciłam od lekarza niby wszystko ok,szyjka się nie skraca, rozwarcia nie ma, ale brzuchol twardy i do 38 tygodnia na fenoterol 😠

pytałam o ten macierzyński co pisała Ewa i oczywiście nasz kraj to głupota, faktycznie zus może, ale nie musi zakwestionować zwolnienia od ginekologa na 2 tyg przed terminem porodu i wystawić macierzyński, więc lepiej mieć faktycznie zwolnienie np. od internisty, a od terminu porodu i tak będzie macierzyński bez względu na wszystko 😠

• Mamusia
Cześc dziewczyny
Chciałam Wam tylko zareklamować fajne spodenki ciążowe jeśli macie z tym kłopot, a planujecie jeszcze jakies zakupy. Dzis własnie dostałam przesyłkę z allegro i spodenki moge polecić, są bardzo wygodne , a cena bez porównania z tymi które są w sklepach tylko 39 złplus 10 zł przesyłka. Tu jest adres gdyby to którąś zainteresowało http://www.allegro.pl/item788297577_spodnie_ciazowe_jeans_5_kolorow_l.html
Pozdrawiam

• Mamusia
DZiewczyny mam pytanie co bedzie z naszym forum w grudniu jak zaczniemy sie rozpakowywac??? Mam nadzieje ze stworzymy jeden watek i tam pokolei bedziemy doodawac nowe mamusie grudniowe bo jak bedziemy wpisywac sie na watki po kolei i osobno to sie pogubimy co???
Co myslicie???

Zgryz fajne te spodenki, ale juz nie zamierzam kupowac nic ciązoweg, bo mam 3 pary spodni i mi wystarczy juz do końca.

Julia ja myslę, że chyba dalej będziemy sie kontaktowac na forum grudniówek. Chyba nie trzeba zakładać nowego wątku... a jak uważają inne grudnióweczki?

Pojadłam pomarańczy i jabłek, zapiłam soczkiem pomarańczowym i pękam 🙂

A laski chyba Brzydulę oglądają ;p

Zgryz ja też uważam że te spodenki są fajne ale ja już zaopatrzyłam się wcześniej :P

Ja tez myślę że nie ma potrzeby zakładać nowego wątku jedynie będziemy zakładać wątki jak już któraś urodzi 🙂

Pewnie tak ja to zawsze rano oglądam powtórkę :P

• Mamusia
A ja wróciłam 😁

Szkoda że nie oglądałam tych rozmów w toku co prawda nowe rozstępy mi się nie pojawiły ale chętnie bym sie pozbyła tych z ud 🤨

Nie ma potrzeby wydaje mi się zakładać nowego wątku,myśle że zawiadomimy tylko brzuszek jak każda urodzi.A nasze sprawy nadal będziemy omawiać na naszym forum 🙂

Ja myślę że nie ma sensu zakładać nowego wątku tylko będziemy zakładać indywidualny dla każdej świeżo upieczonej mamusi a potem powracać do naszego grudniówkowego wątku 😉

• Mamusia
Ja już po lekarzu, wszystko gra, leki odstawione, mam tylko nadal łykać magnez i żelazo. Poza tym niczym się nie przejmować i czekać na godzię zero!

Emmax i Gosia super, że u Was też wszystko ok!

Jejku to już nasze grudnióweczki lada dzień biorą się za rodzenie... trzymamy kciuki!

Z tym zwolnieniem to paranoja 🤪 To zależy od zusu, albo zakwestionują albo nie!

Wciągnęłam domowego gyrosa, a teraz zmykam pod prysznic i do wyrka! No i pewnie na deserek lody z bitą śmietaną!

Do jutra 🙂

Gosia i Ewa super ze wszystko u Was Ok. Gosia, 2,5 kg to niezły klocuszek 🙂

Ja juz po kąpieli, obejrze Na wspólnej i tez wskakuję do łóżka , bo jakaś senna jestem.

Dobranoc dziewczynki :*

PS cos Wiolka się nie odzywa, może urodziła 🤪

Buziaczki