Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej dziewczyny!

Kolezanka juz poszla a ja teraz sobie siedze na brzuszku 😁 goraaaaaco :/

A jesli chodzi o te lozeczka z szuflada to tez koniecznie chcialam z szuflada ale to drogo wychodzi jak szuflada tez jest a moze ktoras z was wpadla na taki pomysl jak i ja,ze szuflade to mi zrobi Marcin albo tata :P w tartaku kupi sie deski i zrobi szuflade na kolkach 🙂

ciekawe gdzie te grudniowki sie podziewaja 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja już sobie poleżałam. Nudzi mi sie dzis niesamowicie, a mam takieee podłogi hmmm ze tak powiem proszą o wiadro z wodą i mopa hahah a tak mi się nie chce, zagonie męża żeby umył. W ogóle mam dzis lenia, a to chyba dlatego że tak wcześnie wstałam (przed 7)

A z bajek to ja bardzo lubię Shreka i Ratatuj 🙂

Tak sobie pomyślałam , że chyba pójdę jutro do księgarni i kupie jakąś książkę z bajkami i będę czytac mojej córeczce jeszcze jak jest w brzuszku 🙂 co o tym sądzicie??

• Mamusia
Hej!

Ja też chciałam się zdrzemnąć ale pospałam 15 min. bo mnie teściowa telefonem obudziła 😠 😠 😠 i już zasnąć nie mogłam.

Mittka przez Ciebie zaczęłam sprzątać sobie w szafkach, wczoraj zrobiłam wszystkie szuflady a dzisiaj przejżałam rzeczy, poprzymierzałam w które się ewentualnie jeszcze mieszcze a reszte wsadziłam do kartonu i pójdzie na strych. Mam puste szafki 🤪 🤪 🤪!!!!!!!!

Chciałam iść popływać ale jest za gorąco a mi jest troszkę słabo poza tym niedługo ma przyjechać bratowa mojego męża i może w końcu przywiezie te ciuszki dla mojego maleństwa 🤪 chociaż znając ją to się nie doczekam......

• Mamusia
Witajcie 🙂
Mam ograniczony wstep do komputera wiec czasem tu zagladam. A jak nie zagladam to sprzatam. I prawda jest to ze w domu samej mozna zwariowac!!! Trzeba sobie jakos organizowac czas! Tylko nie mam juz pomysłów. [img size=400]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/gDl3p2-bbd17478af1d10a4eeedf0740957b49b.png" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
ja też powinnam sie zabrac za porządki ale jak już wracam z pracyto mi sie nie chceeee :P a jak mam wolne w weekend to myśle- w weekend sie nie pracuje i tak w koło :P

mam nowy temat do dyskusji: czy i jaką antykoncepcje zamierzacie stosowac po porodzie? u mnie tabletki odpadają-bo sie nie sprawdziły, kalendarzyk też nie i tak sie zastanawiam nad spiralą-musze zapytac mojego gin na następnej wizycie.

• Mamusia
Fredeczka wyjdz na świerze powietrze albo się połóż z wilgotym ręcznikiem na czole, wiem co mówie, ja mam tu jeszcze gorzej heh.

Wiedziałam kurde, że ta małpa nie przywiezie mi dzisiaj tych ciuszków, bynajmniej nie teraz, przed chwilą zadzwoniła i stwierdziła, że może wieczorem albo jutro!!!! Codziennie to słysze, kurna..... gdyby nie to, że ciuszki są tak diabelnie tutaj drogie to miałabym to gdzieś 😠

Mittka udanych zakupów 🙂

Anja ja nie zamierzam stosować żadnej antykoncepcji, jak znowu zajdę w ciąże to będzie super 🙂
Na początek będę kazała męzowi ,,uważać". Planować dzidzi na siłe nie będę a jak ,,wpadnę" to będę szczęsliwa 🙂

Mam do tego takie podejście dlatego że zaplanowałam sobie do 30tki urodzić 2 dzieci , teraz staraliśmy się o malutką jakies 2 lata i dlatego nie myslę o antykoncepcji 🙂

Wiolka mi tez moja bratowa naobiecywała tyleeee ciuszków po swoim synku ojej a gówno za przeproszeniem mi dała. Penie będzie wytłumaczenie , że ja mam córeczkę, ale przeciez od chłopca tez mozna dużo rzeczy wybrac dla dziewczynki , echhh... umiesz liczyć - licz na siebie :laugh:

Coś mi sie stało z internetem, a dokładniej z ustawieniami. Widze całą strone a nie mam dolnego i górnego paska. Jak chcem wpisać w wyszukiwarke to musze kursorem podjechać do samej góry wtedy mi się pokazuje 😞 dziewczyny zna sie któraś na tym? jak ustawic tak żeby wszystko było widoczne jak wcześniej 😞

• Mamusia
Anja mam do tego indentyczne podejśćie jak Agnieszkaw26, za długo staraliśmy się o Majkę a jak wpadniemy to wpadniemy, zresztą i tak nie będzie na to za dużej szansy ze względu na pracę mojego męża więc luuuuz. O spirali nawet bym nie myslała, za dużo razy słyszałam o powikłaniach, moja znajoma od 8 lat stara się o dziecko właśnie po spirali i naprawdę próbuje wszystkiego więc jeżeli mogłabym to radziłabym Ci to poważnie przemyśleć.

Fredeczka nie denerwuję się tylko mi się już przez tą laskę mózg lasuje 😠

Ja też jeszcze o tym n ie myślałam, zobaczymy później 🙂

Ale mi się ciśnienie podniosło, już prawie zasypiałam a tu dzwoni telefon, okazało się, że to moja "ulubiona" koleżanka z pracy z jakąś pierdołą, gdybym wiedziała, że to ona to nawet bym nie odebrała 😠 😠 😠

• Mamusia
juz dziewczyny jestem 🙂

Wlasnie o to chodzi,ze spirala moze cos tam naruszyc itp podobno po tabletkach tez czesto sa problemy o plastrach jeszcze wlasciwie nic takiego nie slyszalam ale pewnie tez cos nie tak.
Ahh jedyna 100% metoda jest abstynencja :P

Ja sama wszystko kupilam i siostra mowila ,ze cos tam pokupuje u siebie. Ale tez nic od nikogo nie dostalam. Jedynie 2 pary bucikow od tesciowej 🙂

• Mamusia
ogolnie to znalazlam cos ladnego na allegro i tak sie nad tym zastanawiam 😜 juz na takie cieplejsze dni ... http://www.allegro.pl/item717999734_est_model_z_pierwszych_stron_gazet_lola_marszczeni.html#gallery

http://www.allegro.pl/item717210510_tunika_z_luznym_golfem_jak_druga_skora_miss_mama.html#gallery

no i dzisiaj pogadam z Marcinem o tych spodenkach :P bo tylko one tak naprawde mi sie na allegro podobaja no i pasowalyby mi do wszystkiego bo tak to same takie eleganckie te spodnie.
http://www.allegro.pl/item724707609_mega_ogrodniczki_ciazowe_blue_jeans_r_44.html#gallery