Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja myślałam że was nie ma, ale widze że garsteczka grudniówek na forum 🙂

Ja dzis obiadu nie robię, bo wczoraj robiłam leczo moje ulubine danie z warzyw 🙂 takieee pikantne, ale ja lubię mimo zgagi hah
no i jeszcze mam łososia w odówce, leży sobie w przyprawkach , jak mąż przyjedzie z budowy to usmaże 🙂

• Mamusia
A ja jestem z połową wózka 😠 :P

Agnieszko napewno nie zapomne o prezentach dla grudniówek 😁

Jej my też z koleżanką złaziłyśmy 3 godziny i mam dość,na siebie też nic nie znalazłam 😞

Siara sama z siebie mi nie leci,ale jak ostatnio przycisnęłam to coś tam poleciało.Ale tak nie leci zresztą w poprzedniej ciąż też nie leciała.

• Mamusia
To znaczy nie mam tylko spacerówki bo jak pojechałam odebrać wózek to gościu mi wynosi a spacerówka cała żółta 🤪 byłam przerażona bo nie coś takiego zamawiałam miała być czarna z żółtymi wstawkami,no i gość mówi że nie zauważył że przeprasza że to jakaś inna seria.No i ma dzwonić po niedzieli żeby przyjechać po tą spacerówke 🙂

Mój wózek a właściwie dwa stoją w garażu i muszę na dniach e wyciągnąć i wyprać, bo mimo wszystko kurz się zbiera...
Ostatnio z mężem jadąc samochodem stwierdziliśmy, że już nie możemy się doczekać kiedy będziemy mieć z tyłu dwa foteliki :laugh:

• Mamusia
AgnieszkoW super wózeczek!

Aniusia w takim razie wypoczywaj i częściej się udzielaj 🙂 Magnezem się nie przejmuj, ja już chyba trzeci miesiąc łykam 3 tabletki dziennie.

Ja miałam kilka razy kropki na bluzce czyli coś tam poleciało z piersi, ale już minęło.

Idę zjeść w końcu obiadek, dziś risotto z przepisu, który kiedyś wkleiła Fredeczka!

Miłej soboty!

Jakie dziś nudy... Za oknem deszcz leje niesamowicie. Czekam tylko do 20.30, obejrze Mam Talent i ide spać. Malutka tak mi się dzisiaj wierci, pewnie czuje, że tatuś dzisiaj lekko wstawiony przyjdzie z tej imprezy pracowniczej, ale co tam, jutro będzie zdychał 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny 😁

a my z Marcinem planujemy kupic jakies autko taaaakie byle jakie, zeby narazie bylo a jak wiecej kasy sie odlozy to jakies lepsze wtedy.

Ja zajadam sie karpatka i przepisuje zeszyty 😁

Ktoras z dziewczyn pisala ,ze robi to risotto 😉 tak zeby bylo wiadome - lyzeczka ostrej papryki i lyzeczka pieprzu to "troche" ostre jest az mnie palilo 😉 ( co sie nieczesto zdarza 😁 )

papa dziewczyny, moze jeszcze zajrze do was :P