Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hahaha...NovaM 🙂
Jak miło ze sie odezwałas... powodzenia i bezpieczniej przeprowdzki- nie dziekuj 🙂
Bedziemy czekać z niecierpliwoscia na wiesci od Ciebie (Was) 🙂

Spotkanie w Kołobrzegu - pod Latarnią - hahaha czemu nie !!!
Guga zaprasza 😜

• Mamusia
guga niech lepiej uważa z zapraszaniem bo są tu takie co by chętnie skorzystały 😜. Ja mam rodzinę w Białogardzie - rzut beretem od gugi 😉
ziolka byłam w vicie na oławskiej, nie pamiętam nazwiska lekarza ☺️. Pojechałam gdzie zgodzili się mnie przyjąć w sobotę.
Wiecie co? Nie dostałam zwolnienia więc jutro do pracy, tyle z oszczędzania się...

• Mamusia
wanilia napisał(a):
guga niech lepiej uważa z zapraszaniem bo są tu takie co by chętnie skorzystały 😜. Ja mam rodzinę w Białogardzie - rzut beretem od gugi 😉

Zapraszam swiadomie Wanilia 😜
hahaha

A co do zwolnienia...dla mnie szczyt wszystkiego...Ziolka lezala...wiec jak to Ty bez zwolnienia? 😞

• Mamusia
kurcze, dopiero teraz poczytałam o tych krwiakach w necie i laski z tym cholerstwem faktycznie leżą....A ja jutro w biurze ale we wtorek muszę wsiadać w auto i pozałatwiać parę spraw w terenie więc mi dupsko wytrzęsie....Ale lekarz nic nie mówił o leżeniu.....!!!???

• Mamusia
wanilia napisał(a):
kurcze, dopiero teraz poczytałam o tych krwiakach w necie i laski z tym cholerstwem faktycznie leżą....A ja jutro w biurze ale we wtorek muszę wsiadać w auto i pozałatwiać parę spraw w terenie więc mi dupsko wytrzęsie....Ale lekarz nic nie mówił o leżeniu.....!!!???

Wanilia...ja juz byłam BOHATEREM WE WLASNYM DOMU- pamietasz jak to sie skonczyło.. 4 tygodniowym leżeniem...jejku...uważaj...na siebie i malenstwo 🤢 moze warto jechac po zwolnienie.... ???

• Mamusia
guga napisał(a):
wanilia napisał(a):

Wanilia...ja juz byłam BOHATEREM WE WLASNYM DOMU- pamietasz jak to sie skonczyło.. 4 tygodniowym leżeniem...jejku...uważaj...na siebie i malenstwo 🤢 moze warto jechac po zwolnienie.... ???

ja tez mysle ze powinnas isc na zwolnienie... jak nie chcesz na dlugo to nawet od rodzinnego 80% płatne ale polezeć 2 tygodnie..

• Mamusia
dziewczyny dajcie spokój z tym obumarciem bo aż mnie ciarki przeszły u mie brzuch było dopiero widać gdzieś w piątym miesiącu i to nie wielki normalnie ochrzan od Rubi dostaniecie prosze myśleć pozytywnie a zwłaszcza o maleństwie a nie o jakiś paskudnych rzeczach.

• Mamusia
dziewczyny dajcie spokój z tym obumarciem bo aż mnie ciarki przeszły u mie brzuch było dopiero widać gdzieś w piątym miesiącu i to nie wielki normalnie ochrzan od Rubi dostaniecie prosze myśleć pozytywnie a zwłaszcza o maleństwie a nie o jakiś paskudnych rzeczach.

• Mamusia
wiecie co, na prawde straszycie!! jak was tak poczytalam i wpisalam sobie potem w googla... 😮 teraz zaluje, bo sie naczytalam glupot!!!!!! 😲 😞

Musi byc dobrze u nas - to jest szczesliwe forum - poronien w I trym u nas niie bylo co jest duzo wieksze ryzyko to i zadnych obumarc nie bedzie!!!!!