Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
a w ogóle dzisiaj minęło 5 miesięcy odkąd jestem na forum 🙂 czas płynie niesamowicie szybko, bo zleciało raz dwa 🙂

Zainspirowałaś mnie Aga do sprawdzenia od kiedy ja tu mieszam w postach od czasu do czasu 😉
5 miesięcy i 2 tygodnie temu rozpisałam się na tym wątku po raz pierwszy 🤪
Dokładnie od strony nr 9 hehehe 🤪 🤪 🤪
...tyle, że pod innym nickiem...być może niektóre dziewuszki pamiętają 😉

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
a w ogóle dzisiaj minęło 5 miesięcy odkąd jestem na forum 🙂 czas płynie niesamowicie szybko, bo zleciało raz dwa 🙂

Hahaha, kiedy Ty Aga swiadoma wszystkiego pisalas pierwsze posty, ja podejrzewalam ciaze 😁
Ale to dlatego, ze miesiac wczesniej, w ogole nie dostalam okresu, aby po dwoch miesiacach w koncu sie pojawil jak ja juz do ciazy zaczelam sie przyzwyczajac. I dlatego dlugo zakladalam, ze organizm po raz drugi plata mi figla. Ciaze bralam pod uwage z mezem, ale test zrobilam dopiero 5 maja!!! 😁 😎

• Mamusia
novaM napisał(a):
aaagaaa napisał(a):

Zainspirowałaś mnie Aga do sprawdzenia od kiedy ja tu mieszam w postach od czasu do czasu 😉
5 miesięcy i 2 tygodnie temu rozpisałam się na tym wątku po raz pierwszy 🤪
Dokładnie od strony nr 9 hehehe 🤪 🤪 🤪
...tyle, że pod innym nickiem...być może niektóre dziewuszki pamiętają 😉

no oczywiście, że ja pamiętam 🙂

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
aaagaaa napisał(a):

Hahaha, kiedy Ty Aga swiadoma wszystkiego pisalas pierwsze posty, ja podejrzewalam ciaze 😁
Ale to dlatego, ze miesiac wczesniej, w ogole nie dostalam okresu, aby po dwoch miesiacach w koncu sie pojawil jak ja juz do ciazy zaczelam sie przyzwyczajac. I dlatego dlugo zakladalam, ze organizm po raz drugi plata mi figla. Ciaze bralam pod uwage z mezem, ale test zrobilam dopiero 5 maja!!! 😁 😎

ja test zrobiłam w Wielki Piątek 🙂 a potem we wtorek pojechałam na wizytę do lekarza i to był 6 tydzień 🙂

no i po top model idę podsuszyć włosy i idę do sypialni poczytać troszkę książkę jakąś nową mam bo byłam dziś w bibliotece ale nie wiem czy mnie wciągnie!!! dobrej nocki dziewczynki moje kochane!!
MELISKA nie ma za co

no i po top model idę podsuszyć włosy i idę do sypialni poczytać troszkę książkę jakąś nową mam bo byłam dziś w bibliotece ale nie wiem czy mnie wciągnie!!! dobrej nocki dziewczynki moje kochane!!
MELISKA nie ma za co

• Mamusia
wieronika87 napisał(a):
a ja mam doła głupota mam mezczyne którego kocham oczekuje dziecka wiec dlaczego czuje samotna

Weronika moze to takie chwilowe... zwatpienie, zdarza sie. Jakby nie patrzec nasze zycie ulega pewnej powaznej zmianie, a zmainy moga powodowac rozne emocje. zobaczysz, ze jutro bedziesz myslala inaczej. Buziaczkuje. Dobranoc 🙂

• Mamusia
dokładnie 🙂 ważne, że Ola w ogóle dotarła 😉 🙂 🙂

mój brat (15lat - 3 klasa gimnazjum) mówi wczoraj wieczorem do rodziców, że nie chce iść dzisiaj do szkoły (mama pracuje i uczy w tej samej szkole co on). i mówi do mamy "pozapisywałaś mnie na kółko matematyczne a ja nie wiem jak zrobić te zadania i jak mam iść na kółko", miał mieć też krótką kartkówkę zapowiedzianą z biologii (biologii uczy mama), a on ni w ząb się nie nauczył. tata mówi do niego, że pójdzie do szkoły. a on do taty: "to jak pójdę to nie miejcie pretensji o to, że 3 banie do domu przyniosę, ostrzegam was przed tym". no i pozwolili mu zostać w domu 😜 co moi rodzice na temat szkoły to bardzo konserwatywni są, trzeba chodzić i tyle...