Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
pammat napisał(a):
dzisiaj mam przerąbane wyszło demo nowej gry a raczej następnej części na PS3 i mój jest zakochany i gra i grać będzie jestem ciekawa czy nie wyjdzie z łóżka jak będzie szedł do pracy dopiero z tym padem w rękach zaśnie jeżeli w ogóle zaśnie a co dopiero jak na koniec października wyjdzie ta nowa część to nie będę miała dostępu to telewizora od popołudnia 😮
aaagaaa jadłaś te placki ziemniaczane? bo ja już ich się jutro doczekać nie mogę 🙃

skad ja to znam... u nas rzadzi xbox 🤔
wlasnie mialam ogladac ciaze z zaskoczenia na tlc, no ale moj sie dosiadl do gry...

• Mamusia
pammat napisał(a):
dzisiaj mam przerąbane wyszło demo nowej gry a raczej następnej części na PS3 i mój jest zakochany i gra i grać będzie jestem ciekawa czy nie wyjdzie z łóżka jak będzie szedł do pracy dopiero z tym padem w rękach zaśnie jeżeli w ogóle zaśnie a co dopiero jak na koniec października wyjdzie ta nowa część to nie będę miała dostępu to telewizora od popołudnia 😮
aaagaaa jadłaś te placki ziemniaczane? bo ja już ich się jutro doczekać nie mogę 🙃

jutro będę robić 🙂

oj kochane znowu tyle naprodukowałyście!!!! Rano byłam i było mało stronek a na wieczór to masakra się dzieje!!! OK już opanowałam wszystko!!!! Dziś nic ciekawego nie robiłam grzybowa u mamusi była pyszna!!! potem kawka i spotkanie z bratową a teraz domek i spina mi się brzuch nie wiem naprawdę czym to jest spowodowane jak cały czas siedzę!!! macie też tak i jak często

• Mamusia
holi ja jak dużo się nachodzę, naschylam, tak jak dzisiaj układam w szafkach i tu szafka jedna wysoko, druga taka że trzeba się schylić to czuję takie napinanie brzucha. ale wtedy sobie siadam spokojnie albo kładę się na 15 minut i jest już potem w porządku, dalej mogę robić to co robiłam

no wlasnie pammat czasem boli to napinanie mam tez tak jak chodze na spacerze a teraz w domu zrobilo mi sie tak chyba z 6 czy 7 razy ale tez dzis w ubikacji nie bylam z kupka!!! heheheh i jelita mi tez tak pracuja mysle!!! wiesz to trwa chwile z reguly

• Mamusia
holi32 napisał(a):
oj kochane znowu tyle naprodukowałyście!!!! Rano byłam i było mało stronek a na wieczór to masakra się dzieje!!! OK już opanowałam wszystko!!!! Dziś nic ciekawego nie robiłam grzybowa u mamusi była pyszna!!! potem kawka i spotkanie z bratową a teraz domek i spina mi się brzuch nie wiem naprawdę czym to jest spowodowane jak cały czas siedzę!!! macie też tak i jak często

mnie sie dzisiaj w nocy 3 raz napinal tak o, a przeciez lezalam!! az mnie to budzilo, takie nieprzyjemne to bylo... w dzien moze raz czy 2. wiec lacznie 5 a norma do 10, wiec sie nie martwie. ale u mnie zauwazylam ze jak dziecko sie duzo wierci to tez powoduje takie stawianie macicy jak przy scylaniu sie... no i pelen pecherz - to standard, ze przy nim czesciej sie stawia!takie s amoje obserwacje 🙂

Ok, zmykam sie kapac i spac , a jutro od rana same pysznosci - glukozowy napoj w laboratorium 🤪

• Mamusia
chloe napisał(a):
holi32 napisał(a):

mnie sie dzisiaj w nocy 3 raz napinal tak o, a przeciez lezalam!! az mnie to budzilo, takie nieprzyjemne to bylo... w dzien moze raz czy 2. wiec lacznie 5 a norma do 10, wiec sie nie martwie. ale u mnie zauwazylam ze jak dziecko sie duzo wierci to tez powoduje takie stawianie macicy jak przy scylaniu sie... no i pelen pecherz - to standard, ze przy nim czesciej sie stawia!takie s amoje obserwacje 🙂

Ok, zmykam sie kapac i spac , a jutro od rana same pysznosci - glukozowy napoj w laboratorium 🤪

też miałam jutro iść na badania, ale jeszcze ostatki kataru mam, więc pójdę w poniedziałek. i teraz też będę robić obciążenie glukozą, mam 75g, po godzinie i po dwóch.