Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
gosia20101 napisał(a):
Witam dziewczynki !
Nie jestem teraz wcale aktywna. Postanowiłam jednak odpoczywać od komputera bo źle na mnie działa. Muszę dużo siedzieć nad książkami w związku ze studiami, a jeszcze w obecnej sytuacji... mam zakaz siedzenia. Od wtorku siedzę na torbie do szpitala. Mały wstawił się w kanał rodny i grozi mi przedwczesny poród, więc się spakowałam. Nie mogę dużo chodzić, mam się nie przemęczać i leżeć z podniesionymi nogami. Jeśli nie urodzę do 29 listopada będzie bardzo dobrze. Może się tak zdarzyć że urodzę w terminie swoim jednak wole dmuchać na zimne jak to powiedział moja ginekolog i donosić maluszka do 9 miesiąca. 🙂 Dużo się na forum podziało nie ogarniam tego 🤪

no dzieje sie u nas dzieje....
a ty uwazaj na siebie slonce lez i sie nie ruszaj 🙂 kilka dni wytrzymasz jeszcze a pozniej juz bedziesz mogla znowu sobie weicej pozwolic przed terminem...
a praca napisana? ja swoja wyslalam i czekam na porpawki promotora

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
novaM napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Kurcze Nova ja nie wiem gdzie Ci w te mrozy pognalo 😉
Ale mimo tego, ze jestem z zachodniej Polski to wschod bardzo mi sie podoba!

A ja chcę do domuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😞 😞 😞
Czyli na Szczecin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Masakra jest...nie mogę się przyzwyczaić ani nawet trochę 😞

moze glupie pytanie ale jak to sie stalo ze cie wywialo na wschod i twich rodzicow? nie jestem na forum od poczatku... moze pisalas...

• Mamusia
Helloł brzuchy 🙂
Rita aż się spociłam jak przeczytałam, że mnie na wczasy wysłałaś 😲
Widzę, że Gosia się odezwała 🙂 nie stresuj się kochana... moja prawie 3 tygodnie temu chciała wychodzić... a nadal grzecznie siedzi 😉
Ja dziś się do mamuni na 4 piętro porwałam.... z myślą, że jutro ładna data na poród 😜

• Mamusia
Agami napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Kurcze Nova ja nie wiem gdzie Ci w te mrozy pognalo 😉
Ale mimo tego, ze jestem z zachodniej Polski to wschod bardzo mi sie podoba!

a z jakiego zachodu pochodzisz hehehe jaka miejscowosc?:P

Mala pipidowa taka 😁 miedzy Bydgoszcza a Pila!
Ale ja i tak kocham Lodz 😜

• Mamusia
Czytam Wasze wpisy. Podczas mojej nieobecności wyczarowałyście 500 stron 🙂
Oszczędzam się. Maż lata jak poparzony na około mnie. Cały czas czuję małego na dole. Ucisk. Skurczy dostałam raz w nocy. Szyjkę mam już krótka ale ujście zamknięte. Moja ginekolog powiedział, że adaś przebył już 1/3 drogi do wyjścia.
Byleby jeszcze troszkę wytrzymać. Kiedy wkroczę w 9 miesiąc jakoś mi na duchu lżej będzie.
agami praca napisana, na tyle na ile poinstruowała mnie moja promotor. Wczoraj byłam na uczelni ( w zasadzie chyba tylko po to żeby się wkur...ić!).
Wyobraźcie sobie że mam już 150 stron pracy a ona nam wszystkim mówi na seminarium, że nie sprawdziła nic ! Od czerwca się produkuje, żeby potem się nie stresować jak dzidziuś przyjdzie na świat, a ona mi mówi ze nie ma czasu ! Niech ją szlak trafi !

gosia mówisz że szykuje się już mały do porodu!!! niech tam siedzi jeszcze!!! Ja teraz w szpitalu leżałam przez 3 dni i widziałam twoją ginekolog na obchodzie chodziła!!! Takie to jest!!! pozdrawiam i wypoczywaj

• Mamusia
Oj Rita ! Wstaję i się nie przeglądam ostatnio w lustrze, bo mam podobne odczucia ! Włosy nie zafarbowane, brwi nie zrobione, rozstępy na nogach, schylić się nie dam rady ! Do dupy!
Ważne, że już bliżej niż dalej. Potem sobie odbijemy jako atrakcyjne mamusie 😉
Widziałam Holi , że byłaś w szpitalu, trochę ogarniam posty z przed kilku dni 🙂 bo się czuję bez forum taka wyalienowana !

• Mamusia
meliska napisał(a):
NovaM daję Ci trochę czasu 😜 bo mąż mnie przegania 😠 będę ok 21

Ojjj moja droga muszę przyznać, że wirtualny wpierdziel mi się należy !!!!!!!!!!
W tych fotkach co mam na dole nie mam żadnego, a z czasów świetności tych jakże cudnych bucikó mam wszystkie fotki z obciętymi nogami 😮 😮 😮 !!!!!!!!!!!
Na razie na słowo musicie mi uwierzyć 😉

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Rita napisał(a):
hehehe dzięki dziołchy 😘

Rita spojrzalam na twoj post i pomyslalam sobie, ze wracasz niedlugo do Polski... no i wlasnie az mnie zatkalo, ze juz tak blisko grudzien, i ze swieta i nowy rok i znowu urodziny 😮 i wogole leeeeeeeeciiiiiii 🤔

noooo ja tez jestem przerazona tym bardziej ze w grudniu zawsze mamy kocioł - ja imieniny i urodziny,Adam też i jeszcze mała sie wykluje no a do tego pierwszy raz święta i u moich i u jego rodziców-masakra- sylwestra w tym roku mieliśmy miec darmowego bo Adam w zeszłym roku królem balu został no ale to sobie juz odpuścimy-za duzo tego bedzie hehehe

• Mamusia
Rita napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Rita napisał(a):
hehehe dzięki dziołchy 😘

Rita spojrzalam na twoj post i pomyslalam sobie, ze wracasz niedlugo do Polski... no i wlasnie az mnie zatkalo, ze juz tak blisko grudzien, i ze swieta i nowy rok i znowu urodziny 😮 i wogole leeeeeeeeciiiiiii 🤔

noooo ja tez jestem przerazona tym bardziej ze w grudniu zawsze mamy kocioł - ja imieniny i urodziny,Adam też i jeszcze mała sie wykluje no a do tego pierwszy raz święta i u moich i u jego rodziców-masakra- sylwestra w tym roku mieliśmy miec darmowego bo Adam w zeszłym roku królem balu został no ale to sobie juz odpuścimy-za duzo tego bedzie hehehe

A to ciekawe 🙃 jak on to zrobil? 😆