Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
novaM napisał(a):
Heheh to forum podświadomie Ci zgagę wywołuje żebyś siedziała i naginała z nami te strony 😉

nie strasz... a tak serio to moj maly przyłaczył sie do Kajtka.. tylko twoj pociaga cie z glowki a moj nozkami biega po pecherzu 😞( i kłuje mnie niemiłosiernie teraz... ale lekarz powiedzial ze na skracanie szyjki w jego wykonaniu nie mam co liczyc bo pupa za miekka i za wysoko wiec szyjka nienaruszona jest.,... za to moj pecherz nie do konca chyba;p

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agami napisał(a):
novaM napisał(a):
Heheh to forum podświadomie Ci zgagę wywołuje żebyś siedziała i naginała z nami te strony 😉

nie strasz... a tak serio to moj maly przyłaczył sie do Kajtka.. tylko twoj pociaga cie z glowki a moj nozkami biega po pecherzu 😞(

Będzie napastnikiem !!!!!!!!!!!!
😁 😁 😁

• Mamusia
novaM napisał(a):
meliska napisał(a):
Agami chyba Cię nie dobiję tym co napiszę... ja nie wiem co to zgaga 😎

Buhahaha Meliska no i kto tu brutal jest heee 😉

no wyjełas mi to z ust Marzenka... to przeciez sadyzm.... ja mam codziennie boje cie cokolwiek zjesc..bo mam... juz zapomnialam jak smakuje sok pomaranczowy i inne cytrusy.... pije tylko herbatki i kompoty wlasnej roboty i nic wiecej.... czasem mineralna ktorej nie cierpie.... nic jesc nie moge.. bo po smazonym to bym musiala popelnic jakie harakiri ;p i na wizycie w czwartek mowie do lekarza "Panie doktorze ale teraz jak brzuch zjedzie nizej to chyba zgaga minie co?" a on mi ze w moim wypadku i to w jaki sposob on sobie usiadl nie ma szans by brzuch sie obnizyl a bedzie jeszcze gorzej bo nabiera wagi a na moim przelyku watrobie i zołądku to on sobie lezy.... wiec zostalo zacisnac zeby i 11 dni ejszcze gaviscon meczyc ...

• Mamusia
novaM napisał(a):
Agami napisał(a):
novaM napisał(a):

nie strasz... a tak serio to moj maly przyłaczył sie do Kajtka.. tylko twoj pociaga cie z glowki a moj nozkami biega po pecherzu 😞(

Będzie napastnikiem !!!!!!!!!!!!
😁 😁 😁

hehehe dobra ta reklama jest... ale u nas w domu hitem jest reklama jednego z bankow... ta z tym rozowym potworkiem co wciaga kukurydze kladzie sie na kamien ... kukurydza strzela robi sie popcorn i duzy brzuch hihihi i wlasnie moi rodzice, brat, maz stwierdzili jednoglosnie ze juz wiedza skad u mnie na wakacje sie brzuch wzial;p bo na wiosne i latem pozeralam kukurydze w kolbach.. gotowana oczywiscie:P

• Mamusia
meliska napisał(a):
Agami napisał(a):
dobra meliska i nova teraz juz serio spadam;p buziaki i do jutra;D

dobranoc 😘
ja jeszcze chwilę się pokręcę po Allegro... chociaż już ledwo patrzę... muszę korzystać, bo mój ma jutro wolne...

Tylko nie zabłądź 😉
A jutro na pewno małżon Cię zbanuje na niedzielę więc miłego dzionka Ci życzę i nocki spokojnej 😘

• Mamusia
novaM napisał(a):
meliska napisał(a):
Agami napisał(a):
dobra meliska i nova teraz juz serio spadam;p buziaki i do jutra;D

dobranoc 😘
ja jeszcze chwilę się pokręcę po Allegro... chociaż już ledwo patrzę... muszę korzystać, bo mój ma jutro wolne...

Tylko nie zabłądź 😉
A jutro na pewno małżon Cię zbanuje na niedzielę więc miłego dzionka Ci życzę i nocki spokojnej 😘

Sugerujesz, że mam spadać 😉 dobra, dobra... bo wróci o 5 , a my dalej będziemy pociskać tu pierdoły 😜
Wszystkim brzuchom kolorowych 😘 może jeszcze kto zajrzy 😉

• Mamusia
No to jedziemy z tym koksem lachonki 🤪 🤪 🤪
Tanecznym krokiem prosto do wyrka 🤪 🤪 🤪
Uuu, uuu 🙃 🙃 🙃

No i przy okazji usprawiedliwiam się na jutrzejszy poranek bo pewnie poszaleję z Travoltą hahah 🤪

Paaaaaaaaaaaaaaaaa 😘 😘 😘