Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
novaM napisał(a):
kasiuniaa1603 napisał(a):
novaM napisał(a):
... mały dał mi ostro popalić.

Witam w klubie pocharatanych żeber 🙃

Wiesz Marzenka ja to się boję, że jak urodzę to on też będzie taki ruchliwy, jak w brzuszku..... 😮

Ty się nie bój tylko zacznij do tej myśli przyzwyczajać kochana 🤪
Mój gin to mi powiedział żebym smycz na porodówkę brała bo jak Kajtek tak fika to zaraz po porodzie mi z porodówki będzie chciał uciekać 😜

hahahahhaa!!!!!!!!!!!! 🙃 🙃 🙃 No u mnie przy ostatnim usg babka nie mogła go poierzyć i musiała chwilę odczekać 😁 Chyba przekazałam mu w genach troche mojego ADHD 😮 🥴

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
dzisiaj ładna data, mogłabym urodzić 🙂

Nie wiem dlaczego ale podobają mi się daty parzyste i w takie celuję z narodzinami 😁 ale to tak się łatwo mówi 😁 Idę M zmobilizować, żeby strzelił mi jakąś ostatnią fotę z brzuszkiem 😁

Heh co do dat to ja jestem z 21-go, Ola z 22-go, a ten rodzynek to mógłby być z 20-go 🤪
No ale z drugiej strony nie chcę już tak długo czekać 😜

A co do fotek to ja też o tym myślałam ... Tyle, że ja to się muszę z przyjacielem samowyzwalaczem na randkę umówić 😁

• Mamusia
novaM napisał(a):
novaM napisał(a):

Wiesz Marzenka ja to się boję, że jak urodzę to on też będzie taki ruchliwy, jak w brzuszku..... 😮

Mój gin to mi powiedział żebym smycz na porodówkę brała bo jak Kajtek tak fika to zaraz po porodzie mi z porodówki będzie chciał uciekać 😜

hahahahhaa!!!!!!!!!!!! 🙃 🙃 🙃 No u mnie przy ostatnim usg babka nie mogła go poierzyć i musiała chwilę odczekać 😁 Chyba przekazałam mu w genach troche mojego ADHD 😮 🥴

W takim razie łobuzy nam się szykują 🤪
Mój wyczaił też ostatnio głowicę od usg i co chwilę w nią kopał ... ale miał pewnie ubaw bo po jakimś czasie to lekarz zaczął go wqrwiać i specjalnie go drażnił 🤪

• Mamusia
pammat napisał(a):
novaM napisał(a):
pammat napisał(a):
ale tu dzisiaj cichutko 🙂

Pam...rozkręcamy poniedziałkowe szaleństwo 🤪 ?????

tej no kuwa gdzie wy się szalajacie chcecie żebym zawału dostała już myślałam że sama ze sobą dzisiaj pisać będę 😁

Here I'm babe 😎 😎 😎

Dawaj zaje*iemy dzisiaj parę stronek tak do 4000 i może jakiś bąbel się ruszy bo stwierdzi, że to już nie wstyd 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
novaM napisał(a):
Agami napisał(a):
my tez sie meldujemy... po kolejnej nie przespanej calkowicie nocy czekamy na polozna.... milego dnia....

Echh...Ty to się masz mamuśka...jak Kubuś był spokojny w brzuchu to trzeba było z nocek korzystać 😘

a korzystałam na maxa;p ale to sie nie da na zapas wyspac hehehe teraz 2 godziny snu ciagiem to luksus ;D polozna juz byla... krokodylek wazy 3910 czyli odrobil co stracil i gratis przybral, zoltaczka zniknela, ulewanie moze byc bo sie przejada bo a duzo pokarmu... tgeraz sie jak kameleon robi i skóra sie łuszczy.... hehe osikał połoznej wage, osikał przewijak i moje spodnie hihi rozrabial dzis nieziemsko..... no i ze mna tez ok 🙂 wszystko sie poobkurczalo niby... i nie zostalo mi juz nic do zgubienia....wlasnie sie zwazylam i mam niecale 62 kg czyli waga z przed ciązy 🙂)))

• Mamusia
novaM napisał(a):
novaM napisał(a):
novaM napisał(a):

W takim razie łobuzy nam się szykują 🤪
Mój wyczaił też ostatnio głowicę od usg i co chwilę w nią kopał ... ale miał pewnie ubaw bo po jakimś czasie to lekarz zaczął go wqrwiać i specjalnie go drażnił 🤪

hehe no patrz co za lekarz 😁 teraz to już na pewno jest na czarnej liście Kajtka :P
mój mały lokator to chyba ma problem i nie wie, którędy wyjść i siłuje się przez skórę od brzucha 😲 zaraz pęknę 🤢

• Mamusia
novaM napisał(a):
pammat napisał(a):
novaM napisał(a):
pammat napisał(a):
ale tu dzisiaj cichutko 🙂

Pam...rozkręcamy poniedziałkowe szaleństwo 🤪 ?????

tej no kuwa gdzie wy się szalajacie chcecie żebym zawału dostała już myślałam że sama ze sobą dzisiaj pisać będę 😁

Here I'm babe 😎 😎 😎

Dawaj zaje*iemy dzisiaj parę stronek tak do 4000 i może jakiś bąbel się ruszy bo stwierdzi, że to już nie wstyd 🤪 🤪 🤪

no właśnie coq dzisiaj wraca i będzie na pewno zawiedziona jak zobaczy, ze nie ma 4000 😜

• Mamusia
Agami napisał(a):
novaM napisał(a):
Agami napisał(a):
my tez sie meldujemy... po kolejnej nie przespanej calkowicie nocy czekamy na polozna.... milego dnia....

Echh...Ty to się masz mamuśka...jak Kubuś był spokojny w brzuchu to trzeba było z nocek korzystać 😘

a korzystałam na maxa;p ale to sie nie da na zapas wyspac hehehe teraz 2 godziny snu ciagiem to luksus ;D polozna juz byla... krokodylek wazy 3910 czyli odrobil co stracil i gratis przybral, zoltaczka zniknela, ulewanie moze byc bo sie przejada bo a duzo pokarmu... tgeraz sie jak kameleon robi i skóra sie łuszczy.... hehe osikał połoznej wage, osikał przewijak i moje spodnie hihi rozrabial dzis nieziemsko..... no i ze mna tez ok 🙂 wszystko sie poobkurczalo niby... i nie zostalo mi juz nic do zgubienia....wlasnie sie zwazylam i mam niecale 62 kg czyli waga z przed ciązy 🙂)))

Uuuu szalejesz z tą wagą 😎 Ale jeszcze nie pisz nam, że ważysz tyle co przed ciążą...bo chyba nie chcesz podnieść ciśnienia wielorybom w dwupakach 😜 😜 😜

A z tym sikaniem u chłopców ... masakra jakaś 😁 Gorzej później Aga będzie jak ciśnienie będzie większe to buzię zamykaj 😜
Czytałam kiedyś o takich stożkowych nakładkach na ptaszka żeby podczas przebierania nie obsikał wszystkiego dookoła 🤪
Widziałaś to może 😮 ???
Poszukam gdzieś linka...śmiesznie to wygląda hehe 🙃

• Mamusia
pammat napisał(a):
Agami to ile ty przytyłaś że już mam wagę sprzed ciąży ? 😮 zazdraszczam 😜

10-11 kg jak mnie wypisali ze szpitala to mi zostalo 4 a teraz przez to karmienie piersia a tym samym mega ograniczenia to spadlo i te 4... niby waga z przed ciazy ale w spodnie zadne nie wchodze jeszcze... bo brzuszek jest... no i koszule tez sa za male w cyckach ;p

• Mamusia
pammat napisał(a):
pammat napisał(a):
novaM nie śpij 🙃

NovaM ma randkę z samowyzwalaczem 😁

a no tak 😁 😁 😁

A no NIE 😜

Ważny fon miałam...uśmiałam się jak małe dziecko aż mnie brzuch boli 😜

Tyyyy Pam a Tobie by nie było wstyd tak przed 4000 stroną nogi rozkładać 😎 ???
A z tą wizytą i umawianiem się na przybycie na wakacje to masz super 🤪 Ja dopiero w środę na KTG i zobaczymy co powie dalej...oczywiście scenę wartą oskara zrobię jak mi to źle , niedobrze, niewygodnie i ogólnie chu*owo i niech indukują bo nie wyjdę bez dziecka na rękach hahaha 😁

Aaagaaa rozwieraj się, rozwieraj bo dlaczego my z Pam tylko rozwarte biegać mamy hahaha 😁