Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej hej hej 🙂

ja widze posty na mamusiach, moge pisac, ale zdjec coq nie widze 😞

wanilia - gratulacje, to bedziesz miala parke!!!
a ja jak sobie mysle co bym chciala nastepne to raz mi sie wydaje ze synka drugiego zeby mogli sie razem bawic a czasem ze coreczke, bo boje sie ze na dwojce sie skonczy a ja bez corki zostane, ale marzeniem moim jest dwoch synow i coreczka najmlodsza trzecia 🙂

• Mamusia
Mam Was 😜
W piątek i sobotę też mi mamusie nie działały, ale wczoraj bez problemu, jednak bez sił na pisanie
Coq ja fotki widziałam... cudne... i solenizantka i dekoracje... ma się talent 🤪
Wanilia a jednak facet 🤪 Twój pewnie szczęśliwy, zwariował by z 3 babami 😉

• Mamusia
solenizantka napisał(a):
hej hej hej 🙂

a ja jak sobie mysle co bym chciala nastepne to raz mi sie wydaje ze synka drugiego zeby mogli sie razem bawic a czasem ze coreczke, bo boje sie ze na dwojce sie skonczy a ja bez corki zostane, ale marzeniem moim jest dwoch synow i coreczka najmlodsza trzecia 🙂[/quote

Solenizantko 😉 czyli to co pisałam np. o roczku widać a zdjęć nie?

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
Meliska, wide, ze kukasz 😜 jak tam po dżamprezie? jula obłowiona w prezenty? 🙂

po imprezie 😠 😠 😠 nawet nie przypominaj... cała się wczoraj zryczałam 😞
a jaka fajna Kalinka... Kalineczka 🙂

a ja na mamusiach swój opis porodu po roku zamieściłam ☺️... i kto to teraz przeczyta 😞

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
solenizantka napisał(a):
hej hej hej 🙂

a ja jak sobie mysle co bym chciala nastepne to raz mi sie wydaje ze synka drugiego zeby mogli sie razem bawic a czasem ze coreczke, bo boje sie ze na dwojce sie skonczy a ja bez corki zostane, ale marzeniem moim jest dwoch synow i coreczka najmlodsza trzecia 🙂[/quote

Solenizantko 😉 czyli to co pisałam np. o roczku widać a zdjęć nie?

widzialam trzy fotki, jedna z Twoim mezem ( w koncu sie pochwlilas przystojniakiem 😉), jedno z Toba i jedna sama Yasmin w krzeslku.

• Mamusia
mam was!!!!

WANILIA GRATULACJE 😘 😘 😘 😘 jakie imię będzie 😎???

mi w pracy mamusie działają a w domu nie!!!! 😮 😮 😮dziwna sprawa i wszystkie rozmowy dziewczyn czytałam 😜

a więc ja widziałam fotki i coq i Asi torta 😎

przepiękne dekoracje Coq i torty piękne 🙃 (coq Twój także chociaż wiemy że kupiony 😜 taki piankowy był??? )

no i solenizantki śliczne z tatusiami i mamusiami 😎 🙃

• Mamusia
Wanilia parka.....świetna sprawa i nie wielka różnica wieku na pewno będą się świetnie bawić 🤪
tylko dziwnie pewnie na początku będzie Ci się przyzwyczaić do małego ptasia 😜 😜i zobaczysz jak dalekooooo taki mały potrafi sikać 😁 😁 😁 😁 przy przebieraniu 😜

• Mamusia
marika321 napisał(a):
Wanilia parka.....świetna sprawa i nie wielka różnica wieku na pewno będą się świetnie bawić 🤪
tylko dziwnie pewnie na początku będzie Ci się przyzwyczaić do małego ptasia 😜 😜i zobaczysz jak dalekooooo taki mały potrafi sikać 😁 😁 😁 😁 przy przebieraniu 😜

no daleko daleko 😉 😜

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
marika321 napisał(a):

no daleko daleko 😉 😜

pamiętasz jak nova polecała daszek na ptaszek??

• Mamusia
beata26 napisał(a):
Aaaaawanilia Gratuluje synka 😘
jak tu fajnie,wspominam sobie jak tu stale siedzialysmy a jak przeszlysmy na mamusie toCoq stwierdzila,ze dzownie w tej sraczkowatej kolorystyce hahaha

😁 A bo ciężko było się przyzwyczaić.

Marika tak u góry była taka pianka, dość orzeźwiająca, ale krem też delikatny z pistacjami. 🙂

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
a co meliska sie stalo?...czyżby Jula zamiast różańca kieliszek wybrała? 😜 😉
ja przeczytam twoj opis, niechże tylko to zacznie dzialac 😠

e tam... różaniec wzięła 😁 😁 😁
goście mnie podkurwili, bo po 2 godzinach stwierdzili, że już pora się zbierać, a ja z moim do 2 w nocy gotowaliśmy 😠 więc w delikatny sposób, a może mniej delikatny sposób wytłumaczyłam, że trzeba było zadzwonić, że oni ino do kościoła a nie my sobie żyły wypruwamy... jak mi cholera było przykro 😞 szwagierki przeprosiły, ale teściowa stwierdziła, że ona nie jest krowa, żeby tyle żreć 😮 😮

• Mamusia
meliska napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
a co meliska sie stalo?...czyżby Jula zamiast różańca kieliszek wybrała? 😜 😉
ja przeczytam twoj opis, niechże tylko to zacznie dzialac 😠

e tam... różaniec wzięła 😁 😁 😁
goście mnie podkurwili, bo po 2 godzinach stwierdzili, że już pora się zbierać, a ja z moim do 2 w nocy gotowaliśmy 😠 więc w delikatny sposób, a może mniej delikatny sposób wytłumaczyłam, że trzeba było zadzwonić, że oni ino do kościoła a nie my sobie żyły wypruwamy... jak mi cholera było przykro 😞 szwagierki przeprosiły, ale teściowa stwierdziła, że ona nie jest krowa, żeby tyle żreć 😮 😮

ha a bałaś się że teściowej torta może braknąć 😜
ojjj Meliska tak bywa... widziałaś że u Wanili też ktoś po godzince się zmył....ludzie są różni 😮 nie warto się przejmować...ważne że w trójkę mogliście spokojnie świętować... 🙃
jak by miały z łaską siedzieć to wiesz....szerokiej drogi 😠

aaa no właśnie jak torcik ????