Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
marika321 napisał(a):
meliska napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
a co meliska sie stalo?...czyżby Jula zamiast różańca kieliszek wybrała? 😜 😉
ja przeczytam twoj opis, niechże tylko to zacznie dzialac 😠

e tam... różaniec wzięła 😁 😁 😁
goście mnie podkurwili, bo po 2 godzinach stwierdzili, że już pora się zbierać, a ja z moim do 2 w nocy gotowaliśmy 😠 więc w delikatny sposób, a może mniej delikatny sposób wytłumaczyłam, że trzeba było zadzwonić, że oni ino do kościoła a nie my sobie żyły wypruwamy... jak mi cholera było przykro 😞 szwagierki przeprosiły, ale teściowa stwierdziła, że ona nie jest krowa, żeby tyle żreć 😮 😮

ha a bałaś się że teściowej torta może braknąć 😜
ojjj Meliska tak bywa... widziałaś że u Wanili też ktoś po godzince się zmył....ludzie są różni 😮 nie warto się przejmować...ważne że w trójkę mogliście spokojnie świętować... 🙃
jak by miały z łaską siedzieć to wiesz....szerokiej drogi 😠

aaa no właśnie jak torcik ????

no jeszcze 2 godziny zostali, a później zaprosiliśmy sąsiadów na wyżerę... nie krowy, ale też nie świnie 😜 a Jula dodatkowy prezent zarobiła 🙂
torcik całkiem, całkiem... później na mamusiach fotki wstawię... każdą krytykę przyjmuję 😜

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Meliska to się teściowa znowu postarała 😮 A twoja złość...nie dziwię się, tyle wysiłku...ale co wasze w lodówce i zamrażarce to wasze 😁

ano nasze... ale nie po to pół nocy nie spałam, żeby sobie zapasów narobić 🤢

• Mamusia
meliska napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Meliska to się teściowa znowu postarała 😮 A twoja złość...nie dziwię się, tyle wysiłku...ale co wasze w lodówce i zamrażarce to wasze 😁

ano nasze... ale nie po to pół nocy nie spałam, żeby sobie zapasów narobić 🤢

trudno się mówi a i nerwów szkoda....

młody wstał.....
czytaj: walka o lapka.... 🤔 😜

• Mamusia
Ja mam ten komunikat tu na brzuszku.
A co do hasla dostepu na mamusie to " forumie otworz sie 😜
Ja wlasnie znalazlam stronke z roznymi ozdobami,oplatkami itd i okazalo sie ze w normalnym sklepie przeplacilam na tej masie plastycznej , ale to nic. Popatrze co jeszcze maja i moze zakupie cos. Jutro jade po ubranka dla Sary i kobieta od ktorej kupuje 2 kartony za 20euro daje nowy fotelik samochodowy, bo jej sie nie podoba 😮
My gosci bedziemy mieli na noc, bo chrzestny z rodzicami jest niemcem, ale martwi mnie czy bedzie smakowalo 🤔
Meliska nikogo na sile trzymac nie bedziesz a tesciowa pewnie z zazdrosci tak powiedziala, bo za dobre smakolyki nagotowaliscie i jej gul skoczyl 😜

• Mamusia
a u mnie raz działa raz nie... 😞

Meliska a co do Wigilii to raz byłam u teściów i wyglądało to tak, że teściowa była w dresach (!) i na ławie był za mały obrus, na dodatek wymięty okropnie... nic fajnego...
u mnie to inaczej w domu zupełnie wygląda, mężczyźni w garniturach pod krawatem, kobiety elegancko ubrane, w butach - nie w kapciach. czuć magię i podniosłość sytuacji.
no ale cóż...

• Mamusia
A może jednak wszystko działa z małym zarzutem - nie mogę zmienić zdjęcia w avatarze.

Nie doszła nam jedna paczka z Polski 😞 Z Gdańska była po 4 dniach roboczych. Druga siostra wysłała z Bydgoszczy i jest jakiś problem, szwagier przesłał mi śledzenie paczki i dotarła do Francji, ale jest w tabelce zanotowane nieudane doręczenie - decyzja o zwrocie - niepodjęta. Nie wiem co to za problem może być, bo w domu non stop ktoś był, a listonosza nie było. 😠 Jak zwrócą to siostra w błoto wyrzuciła niemałe pieniądze 😞

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
A może jednak wszystko działa z małym zarzutem - nie mogę zmienić zdjęcia w avatarze.

Nie doszła nam jedna paczka z Polski 😞 Z Gdańska była po 4 dniach roboczych. Druga siostra wysłała z Bydgoszczy i jest jakiś problem, szwagier przesłał mi śledzenie paczki i dotarła do Francji, ale jest w tabelce zanotowane nieudane doręczenie - decyzja o zwrocie - niepodjęta. Nie wiem co to za problem może być, bo w domu non stop ktoś był, a listonosza nie było. 😠 Jak zwrócą to siostra w błoto wyrzuciła niemałe pieniądze 😞

A jest podany jakis numer telefonu? Moze sprobuj zadzwonic i zapytaj o paczke, moze jest w magazynie i moga ja dostarczyc?