Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
halo, i dalej mamusie nie działaja 😠
ale sie wkurzylam...w piatek złamał mi sie ząb w polowie , 6 która jest w trakcie leczenia kanałowego - dzisiaj bylam u dentysty i zapłaciłam 350zł za wypełnianie kanałów i jeszcze czeka mnie wydatek 450 zł na dorobienie polowy zeba...normalnie zajebiscie, za jeden zab zapłacic 800zł 😠 jeszcze w dodatku to moja dentystka zaproponowala zeby zajac sie tym zebem, bo niby plomba byla tam juz stara, chociaz nic sie z nim nie dzialo..mam za swoje 😠

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
halo, i dalej mamusie nie działaja 😠
ale sie wkurzylam...w piatek złamał mi sie ząb w polowie , 6 która jest w trakcie leczenia kanałowego - dzisiaj bylam u dentysty i zapłaciłam 350zł za wypełnianie kanałów i jeszcze czeka mnie wydatek 450 zł na dorobienie polowy zeba...normalnie zajebiscie, za jeden zab zapłacic 800zł 😠 jeszcze w dodatku to moja dentystka zaproponowala zeby zajac sie tym zebem, bo niby plomba byla tam juz stara, chociaz nic sie z nim nie dzialo..mam za swoje 😠

współczuję... u nas ostatnio mąż jak robił zęba bo mu się podłamał to zapłaciliśmy 250zł a i to szkoda na jednego zęba... a 800??? masakra....

• Mamusia
NIE DZIAŁA MI FORUM MAMUSIE MAŁA WCZORAJ WYMIOTOWAŁA I OD 20 DO 5 RANO A DZISIAJ MA ROZWOLNIENIE JAK DZIAŁA WAM FORUM TO PRZEKAŻCIE NASZYM MALUCHOM GRUDNIOWYM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKACJI URODZINEK ZDRÓWKA SZCZĘŚCIA POMYŚLNOŚCI I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!

oprócz Konsti wiem ze 2 dzieci ma jelitówke i wylądowali w szpitalu..
my idziemy na 18 do lekarza 😞

• Mamusia
pammat napisał(a):
NIE DZIAŁA MI FORUM MAMUSIE MAŁA WCZORAJ WYMIOTOWAŁA I OD 20 DO 5 RANO A DZISIAJ MA ROZWOLNIENIE JAK DZIAŁA WAM FORUM TO PRZEKAŻCIE NASZYM MALUCHOM GRUDNIOWYM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKACJI URODZINEK ZDRÓWKA SZCZĘŚCIA POMYŚLNOŚCI I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!

Współczuję Pammat 😞 Oby coś lekarz zaradził i nie wysyłał Was do szpitala!!!!! Wiem dokładnie co przeżywasz, bo ja Jaśmina tak pół dnia mi wymiotowała jak była chora i bałam się żeby się nie odwodniła 😞 Trzymam kciuki za Konstancji zdrowie.
A życzonka to chyba dopiero na jutro dla Karolinki 🙂

Aniqa współczuje, że tak pięknie podpowiedziała Ci dentystka tym samym napędzając sobie nieźle portfel 🤢 Mam nadzieję, że jakoś przełkniesz ten wydatek.

• Mamusia
pammat napisał(a):

Pammat daj proszę znać po lekarzu...Julka Meliski też wymiotowała wczoraj ale dziś cisza więc nie wiemy jak się sprawa potoczyła 🤔

• Mamusia
Hej,
Dalej mi mamusie nie dzialaja:@
Tesknie za Wami Mamuski:-P
Wchodzce tez na brzuszek,bo newsow brakuje;-) wszystkim juz dzialaja mamusie,czy tylko mi niedziala????
Pamm,ale Komsti biedaczka...ona sie chyba jednak nie nadaje do zlobka,tao choruje biedactwo:-*

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
Hej,
Wchodzce tez na brzuszek,bo newsow brakuje;-) wszystkim juz dzialaja mamusie,czy tylko mi niedziala????
Pamm,ale Komsti biedaczka...ona sie chyba jednak nie nadaje do zlobka,tao choruje biedactwo:-*

Chyba tylko Tobie i Pammat. 😞 Czekamy na Was!!!!

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
Hej,

Chyba tylko Tobie i Pammat. 😞 Czekamy na Was!!!!

a mi dzisiaj znowu nie działa forum 😞

• Mamusia
wczoraj biedna znowu wymiotowała wieczorem do 1 w nocy dzisiaj robila raz do nocnika kupe i rozwolnienie ale dobrze ze do nocnika bo w pampersie ten towar nie wytrzymałby 🤢
dzisiaj zjadła tylko mleko 120 i obiad i 2 biszkopty to wszystko.. jest taka wyczerpana ze masakra caly dzień marudzi na rękach tylko smoczek i pielucha..

• Mamusia
no jestem....
i ja 🙂

KALINKA jaka odrobinka!!!! 😉

Konsti nasza biedulko 😘 😘 😘 zdrówka , Pamcia daj znać po lekarzu

Aga jak tam miotły poszły w ruch 😜???

Coq a co z tą paczunią z bydgoszczy ???załawtiłaś cos????

no i kiedy ta piekarnio-cukiernia????zaczynaj ćwiczyć bo się coś obijasz..... 😜

Beata a ja serio uważam że takie domowe torty i ciasta miałby wzięcie zwłaszcza na obczyźnie 😉więc pomysł super 🙂

• Mamusia
marika321 napisał(a):
upssss termin minął..... 😜

Wanilia a Ty jak się czujesz????? znaczy WY 😉 mały bardzo fika ???? czkawki ma???
no i jakieś pomysły na imię????

Fika od niedawna, czkawki jeszcze nie czułam 🙂
Za to Werka fika na całego po podłodze a spać powinna pomału - więc się na spacer zbieramy 😉

• Mamusia
Marika paczunia? Wiesz, że chyba z 20 sekund siedziałam i myślałam o co Ci chodzi 😁 Wczoraj weszłam na francuską stronę poczty i wg ich śledzenia paczki, została ona odesłana 😠 dlaczego nie wiem. Napisałam do nich, ale odpowiedzi nadal brak. Czuję, ze dziś lub w pon. siostra ją dostanie 😞
A Aga na mamusiach pisze, że mąż chory, więc chyba miotły nie poszły w ruch 😉

Za to my znowu mamy wojnę... 😞

• Mamusia
wanilia napisał(a):
marika321 napisał(a):
upssss termin minął..... 😜

Wanilia a Ty jak się czujesz????? znaczy WY 😉 mały bardzo fika ???? czkawki ma???
no i jakieś pomysły na imię????

Fika od niedawna, czkawki jeszcze nie czułam 🙂
Za to Werka fika na całego po podłodze a spać powinna pomału - więc się na spacer zbieramy 😉

a co z imieniem ????

unikasz odpowiedzi 🤔