Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
marika321 napisał(a):
wanilia napisał(a):
marika321 napisał(a):
upssss termin minął..... 😜

Wanilia a Ty jak się czujesz????? znaczy WY 😉 mały bardzo fika ???? czkawki ma???
no i jakieś pomysły na imię????

Fika od niedawna, czkawki jeszcze nie czułam 🙂
Za to Werka fika na całego po podłodze a spać powinna pomału - więc się na spacer zbieramy 😉

a co z imieniem ????

unikasz odpowiedzi 🤔

JA nie unikam odpowiedzi - po prostu jej nie znam 😜 Gorzej bo teraz ja wybieram, dla Weroniki tatuś wybrał, ja tylko zaakceptowałam. Więc jeśli macie jakieś propozycje... 😜
NA spacerze byłyśmy, przytargałysmy zapas mleka na 2 m-ce, pies niestety tylko 15 minut po parku biegał bo ładnie dziś ale zimno jakoś....No ale wczoraj cały dzien sie po pastwisku za końmi uganiała więc dziś można spasować trochę 😉
Coq czyli sąsiadka nadal szaleje? 😲

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
meliska napisał(a):
A moja uwielbia tą piosenkę... chyba mi gwiazda disco polo rośnie 😮 😜... normalnie sikam tak tyłeczkiem wywija 😁 😁 😁

OMG, Ty jej tego nie zapodawaj bo jeszcze Julce takie upodobania muzyczne zostaną 😉 Może spróbuj z tą wersją : http://www.youtube.com/watch?v=YdXr6epIwF0 😉 Wczoraj mnie koleżanka uświadomiła że ten wielki hit (ja słyszałam po raz pierwszy) ma juz swój cover

• Mamusia
hej..
cos nie w temacie jestem 🤔
nie dosc ze forum mi nie dziala, to dzisiaj nawet strona mamusie.net sie nie otwiera 😉 bład wczytywania i swiety turecki nie pomoże...cosik ewidentnie admin chce sie mnie pozbyc 😜
my nadal w domu siedzimy, jeszce ciagle ospa rządzi. juz mam tego dosyc, wyszloby sie powietrza swieżego powdychac...ajjjj, marzenie 😮
Aga, wnioskuje, ze dom juz tylko nasprzatanie czeka?????ale wam to poszlo mego szybko 😲 i mąż już wrócił, tak??? fajnie 😉
Moja gwiazda śpi, a na mnie naczynia w zlewie patrza, wiec do poźnej

• Mamusia
Aniqa1111 napisał(a):
hej..
nie dosc ze forum mi nie dziala, to dzisiaj nawet strona mamusie.net sie nie otwiera 😉 bład wczytywania i swiety turecki nie pomoże...cosik ewidentnie admin chce sie mnie pozbyc 😜
my nadal w domu siedzimy, jeszce ciagle ospa rządzi. juz mam tego dosyc, wyszloby sie powietrza swieżego powdychac...ajjjj, marzenie 😮
Aga, wnioskuje, ze dom juz tylko nasprzatanie czeka?????ale wam to poszlo mego szybko 😲 i mąż już wrócił, tak??? fajnie 😉

Aniqa my tu własnie dlatego siedzimy zebyś "do tematu wróciła" Więc teraz jesteś zobowiązana się udzielać aktywnie 😜

• Mamusia
hej mała śpi od godziny zjadła obiadek i dostała następne lekartwo które jak je całe to tak jakby dostała kroplówkę przeciwko odwodnieniu jeżeli nie ustąpią wymioty i biegunka do niedzieli to na ostry dyżur boże mam nadzieje że minie 🤨
jeszcze mnie baba w przychodzi wkurwiła bo była z noworodkiem i miała numerek 22 ja miałam 19 a w środku u pediatry był 21 i do mnie dlaczego ja przychodzę tak późno a ja jej mówię że nie będę siedziała z dzieckiem godzine w przychodzi jak ona żeby złapało jeszcze jakieś bakterie i powiedziałam jej że ma mnie lepiej nie wkurwiać ! 😠 siadło mi chuj mnie to obchodzi z dupą jej się nie chciało czekać jeszcze się wjebała bo po mnie 20 numer miał wejść a ona biegiem tam wleciała no mówię wam byłam z teściową i mówie co za hołota! zamknęła gębę ta baba jak jej tak powiedziałam niech spada na drzewo !

• Mamusia
Moja też śpi. A ja naczynia właśnie pomyłam, więc czas mam coś skrobnąć.

No i przy tym myciu naczyń, myślałam intensywnie nad imieniem męskim 🙂 No i tak jak wiele imion dziewczęcych mi się podoba tak z tymi dla chłopców mam problem 🤔 tzn. imiona mi się podobają, ale u dorosłych facetów, a jakoś do maluśkich dzieci mi nie pasują 🤔 Tak czy siak u mnie nadal pierwsze miejsce w rankingu zajmuje Ludwik 🙂 lubię też Marek, Jacek i Juliusz.

Pammat trzymam mocnoooooo kciuki za zdrowie twojej córki!!!! Oby szpital ją ominął 😞
A mnie przychodnie to się właśnie z takimi cyrkami kojarzą, jak tu się wepchnąć 🤔

Aga no szkoda, że taki początek życia bez rozłąki macie, ale mąż wyzdrowieje i będzie ok. 🙂

Nie wiem co w Polsce za cholerstwo siedzi, ale mam wrażenie, że od dwóch miesięcy ciągle o chorobach czytam dzieci i dorosłych 🤢

Wanilia ja już tu Wam nie piszę codziennie o sąsiadce, bo po co?
Po tym jak o 6 rano obudzili mnie swoim seksem w urodziny Jaśminy, weekend był spokojny. W niedziele wieczorem pan Penis wrócił i o! 😠 Więc każdego dnia między 15, a 16 i wieczorem, a czasami około 6 lub 6 rano wysłuchujemy stęków, skrzypień, waleń, oooo, aaaaaa, ouiiiiiii!!!!!!!!! Rzygać mi się chce! Wczoraj mąż się wkur.ił wyzwał ich, miotłą walił, a oni nic 😮 Zadzwonił ponownie do "spółdzielni" i długo z kobietą gadał, był tak wściekły, że powiedział jej, że jeśli nie znajdzie się rozwiązanie to sam pójdzie wywali gościa z mieszkania i natrzaska mu po pysku!!! Kobieta chyba się przejęła i nie kazała nic robić, bo wiadomo, ze wtedy mój mąż będzie za wszystko płacił. Powiedziała, że jakiś tam facet doprowadzi wszystko do porządku...Jestem ciekawa. W każdym razie mąż ma zamiar skarżyć się gdzie tylko możliwe, żeby ją stąd wyrzucili, bo swoją drogą to są mieszkania HLM i pani, która jest sama nie miała prawa dostać trzypokojowego mieszkania, więc ktoś przepchnął jej wniosek.
Poza tym codziennie 5.30 baba budzi mnie, bo wstaje chyba do pracy, wali piętami niemiłosiernie w podłogę jak biega w tą i z powrotem, ma dziwnego psa, który non stop skacze, więc też mam dość tych poranków!!!! A dziś jak wyszła do pracy to jej kundel ujadał nam nad głowami.

• Mamusia
mi się podobają oczywiście : Michał 😜 😉, Juliusz, Tomasz Piotr raczej w prostych gustuje Oliwier też mi się widzi
też patrzyłam tak jak Coq jak dorosłemu facetowi będą mówić np. w pracy w szkole .......

Coq a pani jednak pracuje jeszcze inaczej.... 😜 może zadzowncie na policję że macie podejzrenie że tam ją ktoś gwałci to może wtedy przyjadą.... 😉

• Mamusia
wanilia napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
hej..

Aniqa my tu własnie dlatego siedzimy zebyś "do tematu wróciła" Więc teraz jesteś zobowiązana się udzielać aktywnie 😜

obiecuje, ale nie w weekend bo i w sobote i w niedziele jestem w pracy do 20 😮 bo handlowe weekendy teraz dwa najblizsze sa

• Mamusia
marika321 napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):

w takiej sytuacji drzwi do kuchni się zamyka 😉 😜

kto ma drzewi do kuchni ten ma 😜 ja je z każdej czesci mieszkania widze (no chyba ze sie w lazience zamkne na caly dzien) 😉

• Mamusia
a mi sie z meskich najbardziej podoba Adam, Adaś...znam jednego Adasia, złota dusza, coprawda gej, ale do rany przyłóż 🙂 baaardzo go lubie 🙂
poza tym Jonasz (Joszko zdrobniale) - tak sie nazywa moj bratanek i zawsze bardzo mi sie to imie podobało. jeszcze Filip

• Mamusia
No wlasnie zapomnialam napisac o Tymku jeszcze,chociaz teraz pelno chlopcow otrzymuje takie imie...w lokalnej naszej gazecie raz na 2 tygodnie sa zdjecia dzieci ktore urodzily sie w szpitalu u nas i doslownie co trzeci chlopiec to Tymon:-/ teraz poprostu jest szl na to imie,tak jak na Lene dla dziewczynek,tez pelno tego. A Marcelina to piekne imie,bylam w nim zakochana ale malzonowi sie nie podobalo,wiec poszzlismy na kompromis i wyszla Kalinka;-) a to tez piekne:-P
Ale sie obzarlam...zrobilam nalesniki ze szpinakiem polane roztopionym serem brie....uwielbiam,zjadlam 3 duze i czuje sie jak swinka:-S

• Mamusia
marika321 napisał(a):
.

Z wymienionych imion mi się Adam podoba Tymon fakt bardzo ostatnio popularne jak i ta Lena ale sama myślałam o Lence jak jeszcze w ciąży byłam..... 😉
😞

I własnie ta moda mnie do Tymona zniechęca 🥴 Chociaż imię naprawdę mi się podoba. To może Iwo? 🙃 Oleg, Kornel?

• Mamusia
Moje dziecko niby śpi...ale zabawek jeszcze nie układam 🤢

Beata to połączenie Ludwik i Laura bardzo mi się podoba. 🙂 Moja babcia ma brata Ludwika. Ale ja zakochałam się w tym imieniu jak siostra na studiach opiekowała się małym Ludwikiem.

Wanilia mi Iwo kojarzy się niestety ze Zbuntowanym Aniołem 😁 Oleg nigdy nie słyszałam. A Kornel bardzo ładne, może mi sie podoba dlatego, że mam siostrę Kornelię. 🙂

Pammat, Amadeusz też całkiem przyjemne. 🙂 ....Trzymam kciuki za Konstancję.