Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
novaM napisał(a):
pammat napisał(a):
novaM No to jak cię zaczęło kłuć to już teraz będzie sie to powtarzac notorycznie coraz częściej 🤨

Hmm...to tym bardziej się z chaty ruszać nie będę bo wtedy będę lać gdzie popadnie 😜

tylko się odpowiednio ubierz 😜

• Mamusia
meliska napisał(a):
novaM napisał(a):
pammat napisał(a):
novaM No to jak cię zaczęło kłuć to już teraz będzie sie to powtarzac notorycznie coraz częściej 🤨

Hmm...to tym bardziej się z chaty ruszać nie będę bo wtedy będę lać gdzie popadnie 😜

tylko się odpowiednio ubierz 😜

Nooo super cienkie zapachowe wkładki czas na podkłady poporodowe zamienić 😜

• Mamusia
A teraz z innej beczki trochę 😉

Moja babcia kończy jutro

🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Pamięta wojnę,jest mobilna tylko niedosłyszy ale nie sfiksowała na starość, urodziła 13 dzieciarów i z każdym w ciąży w polu robiła...echhh supermenka jak dla mnie 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
novaM napisał(a):
Krzywobrzuch 😉
A raczej to co udało mi się trafić bo szybki skubaniec jest 😜

[url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/36/ataknaszyjk.jpg/][IMG]http://img36.imageshack.us/img36/4863/ataknaszyjk.jpg[/IMG][/URL]

widzę że mój Maciek do Twojego Kajtka podobny 😁 bo ten mój też mi tak z brzuchem potrafi zrobić. a wierci się cały czas, i to kolano wypchnie, to piętkę... 😁 😜

• Mamusia
novaM napisał(a):
A teraz z innej beczki trochę 😉

Moja babcia kończy jutro

🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Pamięta wojnę,jest mobilna tylko niedosłyszy ale nie sfiksowała na starość, urodziła 13 dzieciarów i z każdym w ciąży w polu robiła...echhh supermenka jak dla mnie 🤪 🤪 🤪

ja mam prababcię 🙂 której 95 roczek leci 🙂 też niedosłyszy, a poza tym normalna, z zajebistym poczuciem humoru 🤪 wszystko koło siebie zrobi sama 😆 a co najlepsze prababcia ma już 7 praprawnuków 🤪 🤪 🤪 jak Maciek się urodzi to jedziemy do prababci, żeby miał z nią zdjęcie 🙂 w końcu to 5 pokoleń 🤪 🤪

• Mamusia
Witam, wreszcie nadrobilam te 27 syron, ktore naskrobalyscie 😉
Wrocilismy ze wsi od tesciow, no i nam sie trafilo troche swinki, bo swiniobicie bylo i tesciowa mieskiem rzucila, a swojskie to nie ma co dyskutowac jest najlepsze 😁

Co do pakowania torby to ja tez jak Rita jeszcze nie spakowana i tez musze miec kompletnie wszystko do szpitala... Ale moze w tym tygodniu sie uda 😉

Maly tez mnie napiera na krocze, tak go czuje jakby chcial sie wydostac i sobie puka zebym go wypuscila, a przy tym odpycha sie nogami od moich zeber, ale dobrze ze daje o sobie znac w jaki kolwiek sposob 🤪

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
pammat napisał(a):
aaagaaa a ty gdzie byłaś 😜

grałam ☺️ ☺️ ☺️ i jak zaczęłam tak mi dwie godzinki strzeliły nie wiem kiedy,.. ☺️

a wyłączyłam grę, żeby iść się umyć 😁 ale zawitałam tutaj, i znowu trochę czasu mi zleci 😜

W co grasz? bo mi sie nudzi czasami i bym w cos ciekawego zagrala 😉 Daj linka jak to przez neta.

• Mamusia
novaM napisał(a):
Aga ja podziwiam takich ludzi normalnie 🙂
Moja babcia przez to, że tyle swoich dzieci miała to już nie wie nawet ile wnuków a co dopiero prawnuków ma 🤪
Heh ale jej się nie dziwię, bo mi samej ciężko by to było zliczyć 😜

moja prababcia też ma wnuków ok 20, prawnuków ok 40, no i 7 praprawnuków + 2 w drodze 🤪 🤪 🤪

i wyobraźcie sobie, że ona zna imiona wszystkich 🤪 i wie kto od kogo 🙂

• Mamusia
dorianna napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
pammat napisał(a):
aaagaaa a ty gdzie byłaś 😜

grałam ☺️ ☺️ ☺️ i jak zaczęłam tak mi dwie godzinki strzeliły nie wiem kiedy,.. ☺️

a wyłączyłam grę, żeby iść się umyć 😁 ale zawitałam tutaj, i znowu trochę czasu mi zleci 😜

W co grasz? bo mi sie nudzi czasami i bym w cos ciekawego zagrala 😉 Daj linka jak to przez neta.

przy sprzątaniu natknęłam na płytkę Heroes III a to jedna z moich ulubionych gierek, więc śmigam teraz 😜

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
novaM napisał(a):
Aga ja podziwiam takich ludzi normalnie 🙂
Moja babcia przez to, że tyle swoich dzieci miała to już nie wie nawet ile wnuków a co dopiero prawnuków ma 🤪
Heh ale jej się nie dziwię, bo mi samej ciężko by to było zliczyć 😜

moja prababcia też ma wnuków ok 20, prawnuków ok 40, no i 7 praprawnuków + 2 w drodze 🤪 🤪 🤪

i wyobraźcie sobie, że ona zna imiona wszystkich 🤪 i wie kto od kogo 🙂

Heh cyborgi mamy w takim razie w rodzinach 😜

• Mamusia
historia z życia wzięta:

kiedyś tam prababcia była przez tydzień u mojej babci no i wypytywała mnie o to czy mam chłopaka etc. to było chwilę potem jak się poznaliśmy z moim Mateuszem. więc jej powiedziałam. no to jak się nazywa. ja że Chmura etc. 3-4 lata później jesteśmy z Mateuszem u prababci zapraszać ją na ślub a ona wyskakuje z tekstem "Agniesiu a to ten sam Chmura który był kiedyś, czy już wymieniłaś na nowszy model?" 😁

także pamięć mojej babci jest dobra, skoro na tyle wnucząt i prawnucząt zapamiętała nazwisko mojego chłopaka 😁