Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
marika321 napisał(a):
heloooo 🙂
widze że tak jak Nova pisze najlepiej czekać cierpliwie na naturalne symptomy............ 🙂
bo wtedy dziewczynom idzie ten poród jak talala a jak te uparciuszki nie chcą wyjść to i po 2dni męczą te biedne mamusie w tych szpitalach......

no więc dziewczynki życzę wam szybkich mocnych skurczy to i może sie załapiecie na ten 10 jeszcze 🙂

Marika na 10-ty to już za późno bo dzisiaj 11 grudzień już 🤪

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
novaM napisał(a):
marika321 napisał(a):
heloooo 🙂
widze że tak jak Nova pisze najlepiej czekać cierpliwie na naturalne symptomy............ 🙂
bo wtedy dziewczynom idzie ten poród jak talala a jak te uparciuszki nie chcą wyjść to i po 2dni męczą te biedne mamusie w tych szpitalach......

no więc dziewczynki życzę wam szybkich mocnych skurczy to i może sie załapiecie na ten 10 jeszcze 🙂

Marika na 10-ty to już za późno bo dzisiaj 11 grudzień już 🤪

a to sroki faktycznie 🙂 to pozostaje wam czekac na 10.01. 😜 😜

• Mamusia
marika321 napisał(a):
nie nie tego wam nie życzę ale jest kolejne wyzwanie piekna data 12.12.2011 🙂 może akurat 😎

część dziewczyn pewnie jutro powychodzi 🙂 to akurat czas na zmianę warty 🙂

A ja czekam na 13.12.11 😎 😎 😎
Oby moje chęci się z Kajetana zachciankami pokryły 🤪

• Mamusia
sloneczko123 napisał(a):
marika321 napisał(a):
nie nie tego wam nie życzę ale jest kolejne wyzwanie piekna data 12.12.2011 🙂 może akurat 😎

część dziewczyn pewnie jutro powychodzi 🙂 to akurat czas na zmianę warty 🙂

chcesz sie zalapac na ta date? 🙂 my mamy kochana jeszcze 3 tygodnie 😁

nie ja póki co jeszcze się nie wyrywam 🙂 jedyne moje życzenie to albo do świat a jak nie to niech czeka do nowego roku 🙂 😜 😜 😜

• Mamusia
sloneczko123 napisał(a):
marika321 napisał(a):
tym bardziej że u mnie to prędzej przez gardło wyjdzie 🙂 zero jakichkolwiek oznak brzuch nic a nic nie opadł......

ja to juz miałam kilka takich skurczy przepowiadających, brzuch mam obniżony od ok. 2 tygodni i mam mega parcie na pęcherz...tak mi uciska...

to ja tylko to parcie na pęcherz a skurcze 3 dziennie z tym to nie urodze............ 🙂

dlatego skłonna jestem się założyć że ja zamknę tabelkę grudniówek.......

• Mamusia
hej hej 🙂

ja już po badaniu KTG, pani doktor stwierdziła, że zapis wyszedł bardzo dobry i znowu jutro mam się stawić, powiedziała, że codziennie do 15-go (na wtedy mam datę porodu według OM). także wróciłam jeszcze do domu z czego bardzo się cieszę 🙂

• Mamusia
sloneczko123 napisał(a):
marika321 napisał(a):
sloneczko123 napisał(a):
Beata, marika i ja mamy ten sam termin porodu 😁 ciekawe, która pierwsza urodzi 🙂

Beata ma mieć wcześniej cc ....... 🙂

tak? a na kiedy???? i z jakiego pwoodu?

Beata jest on line to niech sie wypowie żebym nic nie przekreciła 🙂 ale kojarze ze gdzies po 38 tyg ma miec CC napewno nie godzila sie na przekrecanie maleństwa 🙂

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
hej hej 🙂

ja już po badaniu KTG, pani doktor stwierdziła, że zapis wyszedł bardzo dobry i znowu jutro mam się stawić, powiedziała, że codziennie do 15-go (na wtedy mam datę porodu według OM). także wróciłam jeszcze do domu z czego bardzo się cieszę 🙂

czyli dziś nic z tego a biedna nabrałaś sobie do głowy że może....... ale fajnie codzień będziesz miec monitoring 🙂

• Mamusia
beata26 napisał(a):
Sloneczko ja przed swietami mam cc, bo Mala jest ulozona posladkowo. Takze moj termin to juz historia 😉 Nie zapominajcie,ze Chloe tez ma termin na za 3tygodnie 🙂

to już rozumiem, fajnie bedziesz mieć swoją pociechę akurat na święta 🙂 oo własnie jeszcze Chloe 🙂

• Mamusia
marika321 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
hej hej 🙂

czyli dziś nic z tego a biedna nabrałaś sobie do głowy że może....... ale fajnie codzień będziesz miec monitoring 🙂

no na razie nic... ale w każdej chwili akcja może się zacząć 😉

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
marika321 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
hej hej 🙂

no na razie nic... ale w każdej chwili akcja może się zacząć 😉

oby tak szybko i sparwnie jak u Doriany albo u Asi 🙂