Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
Anika_77 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
ooo, i mamusie się odezwały 🙂 super 🙂 chciałabym móc coś powiedzieć na Wasze tematy, ale mam nadzieję, że już niedługoooo 🙂

aguś na bank w tym miesiacu 🙂

już nie mogę się doczekać 🤪

każda z nas to juz jak na bombie siedzi i myśli no kiedy?? przy każdym skurczu, jest oczekiwanie na nast i nast ...

• Mamusia
kasiuniaa1603 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
Anika_77 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
ooo, i mamusie się odezwały 🙂 super 🙂 chciałabym móc coś powiedzieć na Wasze tematy, ale mam nadzieję, że już niedługoooo 🙂

aguś na bank w tym miesiacu 🙂

już nie mogę się doczekać 🤪

każda z nas to juz jak na bombie siedzi i myśli no kiedy?? przy każdym skurczu, jest oczekiwanie na nast i nast ...

dokładnie!!! 🙂

• Mamusia
Nooo w końcu coś się ruszyło...na forum oczywiście bo mój telefon milczy 🤨

Kasiu piszesz o przeczuciach...ja od trzech dni w ciągu dnia mam skurcze tak do 24:00 albo nawet do 1:00 w nocy no i później czar pryska i wszystko przechodzi 🤢
Mały się wierci jak na razie nadal jak kiedyś więc niezłego akrobatę będę miała albo krasnoludka skoro w 40 tc potrafi tak wywijać jeszcze 🤪

• Mamusia
no ja tak teraz już powoli w głowę zachodzę "no kiedy się coś ruszy?" a tuuu du**, a co dopiero jak wybije mi 40 tydzień 🤢 Ciekawe jak tam Pamm?? może ja ruszyło 🙂 Przez te głupie terminy to tylko w głowę idzie dostać ajjj....;/ Życzę wszystkim szybkiego i "gładkiego" porodu!!!
Uparciuchy wychodzimy!!!

• Mamusia
novaM napisał(a):

Kasiu piszesz o przeczuciach...ja od trzech dni w ciągu dnia mam skurcze tak do 24:00 albo nawet do 1:00 w nocy no i później czar pryska i wszystko przechodzi 🤢
Mały się wierci jak na razie nadal jak kiedyś więc niezłego akrobatę będę miała albo krasnoludka skoro w 40 tc potrafi tak wywijać jeszcze 🤪

mój Maciek też się wierci strasznie, dziwię się że ma jeszcze na to miejsce, bo stosunkowo duży jest jak na wielkość mojego brzucha. a cały czas się rusza 🙂 i wypycha swoje części ciałka 🙂

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
novaM napisał(a):

mój Maciek też się wierci strasznie, dziwię się że ma jeszcze na to miejsce, bo stosunkowo duży jest jak na wielkość mojego brzucha. a cały czas się rusza 🙂 i wypycha swoje części ciałka 🙂

Hihihi Aga no ja malutka jestem więc mój się rozbudował jak na fotach widać ale nadal dziwi mnie jak on to robi, że z boku na bok przepływa 🤪

Aaa i nadal modlę się żeby max 3300g miał heheheh 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
OSTATNIE ŚWIĄTECZNE ZAKUPY"PREZENTOWE" ZROBIONE WIĘC ...UFFFFF CIUT LŻEJ ŻE SIĘ UDAŁO 🙂 MÓJ PIMPULINEK DZIŚ MA DZIEŃ WIERCIPIĘTKOWY-PRĘŻY SIĘ ,WYPINA PUPCIE 🙂 A MNIE ZNOWU ROZCIĄGA I PALI W "ŁONIE" TAK CZY INACZEJ ZABIERAM SIE TERAZ ZA CHOINKĘ....A POTEM NIECH SIĘ JUŻ DZIEJE CO CHCE 🙂

• Mamusia
pammat napisał(a):
kasiunia1603 ja ostatnio oglądałam "kac vegas w bangkoku" nie wiem czy widziałaś ale jest mega dobry 😁

nie, nie widziałam, zaraz go ściągnę 😁 Jak tam zakupki?? 😁

bo jest jeszcze w las vegas to jest pierwsza część a w bangkoku to druga polecam ściągnij sobie są jaja jak nie wiem 😎
na zakupach spoko ja oczywiście sobie nic nie kupiłam 🙃 ale mój M kupił telefon sobie nowy bo 3 miesiące się bujał z takim gównem co zamiast aparatu miał latarke 😁 😁 😁 no ale teraz ma cacuszko samsung wave niech ma chłopak 😜

• Mamusia
pammat napisał(a):
pammat napisał(a):
kasiunia1603 ja ostatnio oglądałam "kac vegas w bangkoku" nie wiem czy widziałaś ale jest mega dobry 😁

nie, nie widziałam, zaraz go ściągnę 😁 Jak tam zakupki?? 😁

bo jest jeszcze w las vegas to jest pierwsza część a w bangkoku to druga polecam ściągnij sobie są jaja jak nie wiem 😎
na zakupach spoko ja oczywiście sobie nic nie kupiłam 🙃 ale mój M kupił telefon sobie nowy bo 3 miesiące się bujał z takim gównem co zamiast aparatu miał latarke 😁 😁 😁 no ale teraz ma cacuszko samsung wave niech ma chłopak 😜

Ano niech ma 😎
Co by Konsti pikne foty robił dla ciotek grudniowych 😎