Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011... | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dzień dobry 🙂
jeszcze raz gratuluje nowym mamusiom 😘
NovaM mocko trzymam kciuki za Ciebie i synka 😘
u nas noc fatalna-cała jestem obolała -brzuch twardy jak kamień a do tego mała wierciła się tak mocno całym ciałkiem że popłakałam się z bólu
Pamm za Ciebie też trzymam kciukasy 😘 no i oczywiście za reszte nie rozpakowanych mamusiek

• Odpowiedzi 26,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaagaaa

2257

• pammat

2228

• novaM

2360

• coquelicot

1836

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
pammat napisał(a):
może miała cesarkę albo się nadal może męczy 🤨 nie wiadomo..

nio nie wiem jak tam ale u nas jak odejdą wody to do 10 godzin akcja zakończona 😎 gdy poród nie postępuje to po prostu robią cesarkę 🙂

ale jak juz zauważyłyśmy na różnych naszych przypadkach każdy szpital........... to jak co kraj to obyczaj........

• Mamusia
marika321 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
a tak w ogóle to cały czas jestem w pościeli 😁 😁 😁 zaraz mama wróci z pracy, bo dzisiaj ma mało lekcji, a ja cały czas gniję w łóżku 🙂 😜 😜 😜

a gdzie mężus????

mężuś o 7 się zerwał z łóżka, do 9.30 siedział na laptopie, chyba kupował mi prezent 😜 😜 😜 a teraz gdzieś coś robi, ma niedlugo po mamę jechać, bo jakieś większe zakupy chciała zrobić... mój chłop to nie usiedzi na dupie, 😉

• Mamusia
pammat napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
a tak w ogóle to cały czas jestem w pościeli 😁 😁 😁 zaraz mama wróci z pracy, bo dzisiaj ma mało lekcji, a ja cały czas gniję w łóżku 🙂 😜 😜 😜

ej ja też leżę w kokonie 😁

i najchętniej to bym cały dzień tak spędziła 😁 😁 😁

ale planuję obiad dzisiaj zrobić, ochotę mam na rybkę, już rozmraża się 😉

• Mamusia
pammat napisał(a):
aaagaaa ja też dzisiaj rodzić nie mogę bo mojego M siostra ma urodziny i też jej tego prezentu nie chce zrobić 😜

to dzisiaj musimy tym naszym upartym dzieciom powtarzać, że nie mogą wyjść na świat.

Konsti i Maciek możecie wychodzić dopiero jutro!!!

• Mamusia
pammat napisał(a):
aaagaaa dokładnie dzisiaj jest zakaz chyba że wieczorem z jutrzejszą datą to ja już mogę 😁 😁
nie napalaj się tak na ubieranie choinki bo możesz się nie załapać na ubieranie 🙃 😆

choinka będzie na mnie czekać 🙂 mój M nie nadaje się do ubierania choinki, a na dole moi rodzice będą mieli drugą aż pod sam sufit 🙃

• Mamusia
aaagaaa napisał(a):
pammat napisał(a):
aaagaaa dokładnie dzisiaj jest zakaz chyba że wieczorem z jutrzejszą datą to ja już mogę 😁 😁
nie napalaj się tak na ubieranie choinki bo możesz się nie załapać na ubieranie 🙃 😆

choinka będzie na mnie czekać 🙂 mój M nie nadaje się do ubierania choinki, a na dole moi rodzice będą mieli drugą aż pod sam sufit 🙃

A Ja się cieszę że na ubieranie choinki z rodzicami mojego M mnie nie będzie bo oni ubierają ją pół dnia i się przy tym kłócą i jest taka wojna w chacie że znowu mi się udało 😁 😁 😁