Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Anulka7 napisał:
ALE MÓWISZ ASIA O PIERWSZE CÓRCI TAK???BO DRUGA MA DOPIERO 6 TYGODNI 🙂NO TO TAK PODOBNIE DAWAŁAM,WSZYSTKO PO TROSZKĘ CO JEST OD 4 MIESIĄCA W SŁOICZKACH I KASZKI,ALE CO JESZCZE TO NIE PAMIĘTAM BO TO BYŁO 7 LAT TEMU 🙃 WIEM,ŻE JAK MIAŁA 6 MIESIĄCY TO JUŻ WCINAŁA DANONKI:P

nio o pierwsza sie pytalam moja cos nie lubi danonkow juz tyle razy jej probowalam dawac ze konczylo sie tym ze sama musialam je zjesc

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
NO MOJA JESSI TEŻ ZASYPIAŁA Z PIELUCHĄ 🙂ALE WIEM Z DOŚWIADCZENIA Z NIĄ WŁAŚNIE,ŻE LEŻACZEK BYŁ NIEZASTĄPIONY JAK SIĘ WŁAŚNIE CHCIAŁO COŚ ZROBIĆ W DOMUKU,WIĘC BYŁ NA LIŚCIE JEDNĄ Z PIERWSZYCH RZECZY KTÓRE MUSIAŁAM MIEĆ OBOWIĄZKOWO 🙂

ZOLTRI TO WIDZĘ,ŻE MAMY PODOBNY GUST,BO JA TEŻ MYŚLAŁAM NAD TYM ŁUKIEM TINY LOVE 🙃 JEST SUPEROWY 🙂ALE NARAZIE KUPIŁAM JEJ ZWIESZKĘ TĄ SPRĘŻYNĘ NA FOTELIK,ALE NAD TYM ŁUKIEM TEŻ POWAŻNIE MYŚLĘ,BO ON NAWET DO SPACERÓWKI POTEM SIĘ PRZYDA,TYLKO KURDĘ PRAWIE STÓWKĘ KOSZTUJE 😠

• Mamusia
hymm ja w domu robie wszystko bez problemu mala jak nie spi do lezy w drugim pokoju i albo oglada bajeczki albo bawi sie grzechotka lub innymi zabawkami tak ze nie daje mi popalic a jak zasnie i sie obudzi to nawet nie wiem kiedy sie budzi bo jak sie budzi to jest taka cicha ze mysle ze spi a jak wchodze to ona sie bawi 🙂 🙂

• Mamusia
zoltri no fakt moja juz w 5 miesiac weszla dzisiaj ale powiem wam zlote dziecko z niej od urodzenia jest taka spokojna grzeczna usmiechnieta tylko juz sie przyzwyczaja na raczki jak ja ponoze na rekach przez godzine albo w nosidelku to potem focha strzela jak ja poloze ale jaka minke wtedy robi :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: a i powiedziala juz mama teraz nawet jak sie wczoraj obudzila to mnie zawolala takie mama bylo mowie wam mloda szybko sie uczy

• Mamusia
HEHE ZOLTRI MOJA TEŻ WŁAŚNIE WSTAŁA 🙃 TO SIĘ CHYBA ZMÓWILI,ALE TEŻ JESZCZE NIE KRZYCZY 🙂

CO DO ZAKUPÓW TO JAKBY CI COŚ WPADŁO W OKO FAJNEGO TO JA JESTEM ZA,POTEM SIĘ POLICZYMY JAK SIĘ SPOTKAMY 🙂MUSIMY SIĘ NR TELEFONÓW WYMIENIĆ BO ŻEBYŚMY MOGŁY SIĘ ZGADAĆ JAK JUŻ PRZYLECICIE.NAPISZĘ CI NA NK.

NO I MOJA LASKA TEŻ ZACZYNA SIĘ JUŻ POWOLI UŚMIECHAĆ,BO JAK JĄ BIORĘ NA RĘCE I ZACZYNAM COŚ JEJ OPOWIACAĆ TO SIĘ JEJ ZDARZY ZROBIĆ BANANKA 🙂ALBO MI JĘZOR POKAZUJE:laugh: I TEŻ JUŻ TAKIE "A","E" WYPOWIADA,DO DZIECKA TRZEBA DUŻO MÓWIĆ I NIE WAŻNE CO,TO POTEM SZYBKO ZACZYNA MÓWIĆ,MOJA JESSI TAK MIAŁA Z PÓŁTORA ROCZKU I JUŻ GADAŁA ŁADNIE A TERAZ TO JEJ SIĘ GĘBKA NIE ZAMYKA,A MAM DOŚĆ CZASAMI:laugh: 100 PYTAŃ DO!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaa stesknilam sie za Wami...pare razy chcialam wejsc to nie moglam nic na pisac-zawieszalo sie oczywiscie nie tlumacze sie ale ..tak bylo 🤨 ☺️

• Mamusia
JOANNA I JULIA NO MOJA TEŻ MIAŁA WŁAŚNIE JESZCZE W SZPITALU TAKIE NIEKONTROLOWANE UŚMIECHY PRZEZ SEN TO TAKIE PIĘKNE JEST,ALE JESZCZE PIĘKNIEJSZE JEST JAK JUŻ WŁAŚNIE ZACZYNA SIĘ NA MAMUSI WIDOK POWOLUTKU UŚMIECHAĆ 🙂

HEJ KATHY,CO U WAS?

• Mamusia
KATHY TWOJA MALUTKA TEŻ JEST PRZEŚLICZNA I TE WŁOSKI 🙃 NO SPOTKANIE WIĘKSZE PLANOWANE JEST W SZCZYRKU 22-23 SIERPIEŃ,ALE NIEWIADOMO JESZCZE KTO BĘDZIE 😞

A MY Z ZOLTRI TO SIĘ SPOTKAMY JAK PRZYLECI BO ONA MIESZKA 35 KM ODE MNIE 🙂TO MUSIMY OBOWIĄZKOWO

• Mamusia
NO TERAZ JUŻ BĘDĄ NAM CORAZ MNIEJ SPAŁY TAK TO NIESTETY JEST,ŻE CZYM STARSZE TYM WIĘCEJ BĘDĄ DAWAŁY POPALIĆ 🙂U NAS TEŻ JAKOŚ POWOLUTKU LECI,MAŁA OK,ALE DAJE CZASAMI W KOŚĆ BO JEST STRASZNIE TOWARZYSKA I SIĘ WKURZA JAK MA CHWILKĘ SAMA POLEŻEĆ:laugh: 🙃