Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
NO JAK WAM PASUJE,TO MOŻE BY CHŁOPY JAKOŚ TEŻ SOBIE POGADALI,A TAK TO MY BEDZIEMY PLOTKOWAĆ,A ON CO BĘDZIE SIEDZIAŁ 🤢 :laugh: MÓJ TEŻ JEST SZTYWNY RACZEJ FACET,ALE PIWKO ROZLUŹNIA JĘZYK HEHE,W SUMIE I MY SIĘ NIE ZNAMY:P

A W SZCZYRKU JESZCZE GOSIA COŚ WSPOMINAŁA,ŻE ZAPODA BUTELKĘ:P :laugh:

• Mamusia
Ale mam chec do Was dołaczyc...
Kobity, nie wracajcie do fajek!Szkoda kasy i zdrowia-ciocia Zosia 3ma za Was kciuki!Ja paliłam w lo i na poczatku studiów ale potem mi minęło...tylko potem czasami jakies ziółko 😉 ale teraz nawet tego nie, bo z takim mezem i jego praca sie nie da... 😉 Tylko piffo pozostało...:laugh:

• Mamusia
a do fajek raczej nie wroce, bo juz sie przy mezu nauczylam pic bez fajki 🙃

Aniu ja tez nie jade, nie smuc sie! nie jestes sama! no i ciebie odwiedze jakos w polowie sierpnia - jeszcze ustalimy kiedy, zorientuj sie jakie sa godziny odwiedzania i ceny biletow na zamek jezeli mozesz...w necie pewnie sa ale czy aktualne? 🤨

• Mamusia
Zwiedzanie zamku i muzeum z przewodnikiem:
Od 1.XI do 15.III w godzinach pn-pt. 10.00-16.00 sb-nd. 10.00-16.00
Od 16.III do 31.X w godzinach pn-pt. 9.00-17.00 sb-nd. 8.00-17.00
Bilety indywidualne: normalny 6,00 PLN, ulgowy 5,00 PLN
Bilety grupowe (od 15 osób): normalny 3,00 PLN, ulgowy 2,00 PLN, przewodnik dla grupy 30,00 PLN.

ALE PODEJDE TAM I DOWIEM SIE JESZCZE

• Mamusia
Cześć babeczki,

Spokojnie każda z nas sie rozluzuje po piffeczku 🙂
A i nasze chłopy również, no z tym ze moze oni po dwóch 🙂
Ja juz nie moge doczekać sie spotkania z Wami. Mam tak mało czasu by teraz odwiedzać nasze forum, że pewnie Was nawet nie rozpoznam na miejscu (aż wstyd ☺️ )

Przeżyłam dzisiaj horror z Kubusiem. Wojował nam od 2 do 6 rano drugi dzień z rzędu. Pewnie przez te cholerne pasy. Z ledwoscia go uspiał mężulek o 10. Obudził się o 12 i zaczął mi słabnąć, wprost mdleć 😲 szok, widok koszmarny. Ciśnienie zaraz miałam chyba z 500, w samochód i do lekarza. I co nic na razie nie widać zeby było coś nie tak, serduszko w porządku, infekcji na razie nie ma, być moze atak kolki ale nie mozliwe zeby aż tak silny, tak czy siak jutro kompleks badań nas czeka i kolejna wizyta u lekarza. A w torebce skierowanie do szpitala w razie kolejnego zasłabnięcia. Jestem dzisiaj kłębkiem nerwów, tragedia, aż sie boje dzisiejszej nocy. Pewnie z latarką będe nad nim czuwać.

W dodatku dołą łapie 😞 bo czuje się jak worek ziemniaków. Wielki brzuch mi wisi, uda jak u słonia, nie mam sił na nic, w domku totalny syf a w dodatku @ dostałam i to tak obfitą ze w jeden dzień cały dwupak podpasek zużyłam 🤢 dziecko płaczące i wszystko mnie dobija. Normalnie musze się odchamić na całego w szczyrku. Totalnie zdezynfekować !!!

• Mamusia
JA PALĘ JAK SMOK FAJURY ☺️ ,I DO PIWKA I DO KAWY I PO ŚNIADANIU I PO OBIEDZIE I NAWET JAK WSTAJĘ MAŁĄ W NOCY KARMIĆ TO ZALICZAM BALKON 🤢 WIEM,ŻE TO PIEPRZONY NAŁÓG 😠
A CZEGOŚ MOCNIEJSZEGO TO TEŻ NIE LUBIĘ PALIĆ,PRÓBOWAŁAM PARE RAZY JAKO NASTOLATKA,ALE MNIE TO NIE KRĘCIŁO:P

KURDĘ SZKODA,ŻE WSZYSTKIE NIE MOŻEMY SIĘ SPOTKAĆ 😞

ZOLTRI,ALE SIĘ UŚMIAŁAM Z MĘŻEM,MÓWIĘ MU,ŻE DO NAS PRZYJEDZIECIE,NO I OPOWIADAM O WAS ITP,I W PEWNYM MOMENCIE MÓWIĘ DO NIEGO,ŻE TWÓJ FACET TO CHYBA SZKOT???A TEN DO MNIE JAK KOT 🤪 ,MASAKRA MYŚLAŁAM,ŻE SIĘ POSIKAM,NAWET TERAZ JAK PISZĘ TO PŁACZĘ ZE ŚMIECHU:laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
RENI BIDULO BOŻE TO CI WSPÓŁCZUJĘ I WIERZĘ,ŻE PRZESZŁAŚ KOSZMAR CHYBA KAŻDA Z NAS BY TAK ZAREAGOWAŁA 😞 DUŻA BUŹKA DLA KUBUSIA I ŻEBY TO SIĘ JEDNAK OKAZAŁO NIC POWAŻNEGO 😘 😘 😘 KWIATUSZEK DLA NIEGO!!!

A @ CI ZAZDROSZĘ BO JA JUŻ MAM SCHIZYŻE COŚ NIE TAK,ŻĘ JESZCZE NIE MAM 🤢

CO DO PIWECZKA TO JA POTRAFIĘ W SIEBIE WLAĆ CZASAMI WIĘCEJ NIŻ MÓJ MĄŻ ☺️ ☺️ A MI WSTYD PRZED WAMI TAM BĘDZIE 🤢 BO JA SIĘ ROZKRĘCAM PO 3-4 ☺️ MAM PRZEŁYK,PODOBNO TO U MNIE RODZINNE HEHE PO DZIADKU BO ON TO WALI PIWO OD JAKIŚ 50 LAT 🤪

• Mamusia
Nigdzie nie poszłam ,moje dziecko ma dzień czuwania i marudzenia i nie chciałam z takim płaczącym wózkiem tak daleko sie wypuszczac a w międzyczasie przylazły siorki przed wylotem do olivki noi dupa,leje chyba 10 raz dzisiaj -pieprzona irlandzka pogaoda a mała w koncu usnęła od 10 rano! 😠 siedzimy w domu cały dzień 😞
ale sie szoknełam ,bo położyłyśmy Olivke i Emilke od siostry -tą co sie w marcu urodziła -wcześniaczek 35tc,pisałam wam o niej,i zrobiłysmy im fotke ,to nie mogłam uwierzyć jest miedzy nimi ok 3-5cm róznicy a wiekowo 3 miesiące ,kurde moje dziecko rośnie jak na drożdzach albo Emi juz nie rośnie:P no i tylko po główce widac że Olivka jest młodsza i troche drobniejsza bo tamta jest kluseczka,ale jaja za 2 miechy to pwewnie juz sie wyrównają 🤪

Ja tez paliłam przed ciążą ale tak paczke na 3 dni ,i mąz mój jarał pake dziennie ,teraz obiecywał że rzuci dla córuni i zonk więc myslę ,ze do piwka sobie zajaram czasem ale mój nałóg to wyglądał tak że paliłam sobie tylko dla towarzystwa -tylko marlboro menthol,i nigdy sama ,jak siedziałam w domu to nawet o fajkach zapominałam a za to na imprezce potrafiłam przez noc pake wyfajczyć a potem ciężki ból głowy miałam .Ogólnie mysle ,ze fajki to syf!!!!!!!!!!!!Ale w torebce w polsce bedę ten syf napewno mieć ☺️

No i myśle o tym jak sie z wami pifffka napic skoro my bez noclegu będziemy ,to ktoś musi do domci wrócic autem ,chybaze poproszę brata,żeby nas zawiózł a potem po nas przyjechał jak bedzie miał czas to tak zrobie ,ale żeby sie nie skonczylo jak z ta matka co dzis we wszystkich wiadomościach pokazują ,ze nam dziecko z wózka wyleci 🤪 ale patologia ,takim to od razu powinni dzieci zabierac !!!!!!!!!!!

Reni
ale sie musiałas strachu najeść,ja bym na twoim miejscu i tak dla siebie te badania zrobila ,bo nie wiadomo co to moze byc ,kurde jak taki bobas mdleje i traci przytomnośc to nie żarty! 😘 buziaczek dla was!

• Mamusia
Anulka7 napisał:
GOŚKA MAŁPO CO TY ZA ZDJĘCIA DODAJESZ NA NK,ŻE NIE MOGĘ ICH ZOBACZYĆ 😠 😠 😠 CAŁY CZAS MAM NAPISANE,ŻE NIE MAM UPRAWNIEŃ DO OGLĄDANIA TEGO ALBUMU 😠 :P

aniu
nie mam pojecia ,ale nic nie zmieniałam w ustawieniach a juz mi dziś kolezanka pisala ,ze nie moze oglądać 😞 😞 😞
nie wiem o co chodzi bo przeciez nie po to dodałam żeby znajomi nie mogli oglądać 😠