Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aurelia kurde jestes twarda! swietnie! napisz co ile godzin sie zatrzymywaliscie zeby małemu kosci rozprostowac? i jak go wiezliscie? w gondoli z atestem czy w foteliku? bo my tez jedziemy niebawem a w foteliku to co 2 godziny trzeba sie zatrzymac i zrobic dziecku prostowanie kregoslupa czyli musi plasko polezec.

• Mamusia
Anula z twoja wypowiedzią odnośnie krzyku na dzieci się zupełnie zgadzam ja tez wiele razy nakrzyczałam na Olcię używając różnych słów ale nie wulgarnych potem tego żałowałam ale jak się dzieci nie bije to nie ma innego sposoby na dyscyplinę same to zobaczycie mamuśki, a w metody super niani to ja nie wierzę.

Zoltri odważna mamuśka z dzielnym maleństwem 🙂 😘

• Mamusia
oj bedzie mi ciezko cos czuje...mały znow wyje, i jestem pewna ,ze to nie kolki, wystarczy ,ze podejde i zaczne mowic do niego albo go dotkne (nie mowiac o braniu na rece) to juz nagle spokoj, zero stresu i placzu. to jest TERROR a nie bol brzuszka 🙃 pozwolilam mu powyc kilkanascie minut, pobujalam na lezaco i teraz znow spi. ja pierdziele i gdzie z takim dzieckiem sie ruszyc?? jutro mam do mamy pojechac i jej zostawic na 3 godzinki malego ale jak tak bedzie wyc to ja nie bede jej meczyc.

• Mamusia
no, spi 🙂 ciekawe ja długo 🙂) i tak musze cały czas bujac 😮

niebus, wspołczuje 😞 mały ma charakterek juz potrafi sobie mamusie wychowac 🙂jesli faktycznie chodzi tylko o branie na rece, to robie podobnie jak pisze anulka 🙂 pogłaszcze, porobie głupie miny, pomacham grzechotka, trzeba troche cierpliwosci a napewno zadziała

zoltri!gratuluje udanej podrózy!!jestes godna podziwu 🙂

• Mamusia
niebo napisał:
wlasnie wyjemy na dwa głosy 🤢 sasiedzi mnie zabija 🥴

ja tez czasami wyje z Jankiem jak go przedrzeźniam 🙂 no stress - zrowy odruch hehe tylko dziadkowie na mnie dziwnie patrza 🙂 a ja ma to gdzies bo Janek wtedy robi zdziwione oczy 🙂i jest ciszaaa 🙂

• Mamusia
Aniutka to dobrze że ich nie widzisz bo są zajebiste... nic na nich nie widać Gocha nie ma tutaj w polsce programu do zmniejszania i lipa wyszła.

Beatka musisz go przetrzymać i powiedzieć markowi żeby ograniczył noszenia małego bo korby dostaniesz, a na sąsiadów nie zwracaj uwagi tylko walcz wiem że serce ci pęka ale bądź twarda.

A moja Niunia spi już 2h 🙂 słoneczko kochane.
Moi sąsiedzi nie wiedzą chyba jak ona płacze bo strasznie rzadko to robi.

Olci pokój już gotowy na powitanie szkoły tylko ja psychicznie nie gotowa 🥴 Ania a ty jak podchodzisz do tej szkoły? Masz stresa czy mała sobie poradzi?