Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć kochane

Wczoraj znów tradycyjnie padł mi monitor i nawet poczytać nie miałam czasu. Klikałam z Radzią nie ma czasu wpaść na forum bo ma totalne urwanie głowy.

Anulka zmykaj szybko na opieke mozęsz pochorować 60 dni na Jasia a potem kilka na siebie, a potem pociągnij wychowawczy a zawsze w międzyczasie mozesz szukać pracy. Zima to najgorszy okres na szukanie pracy. Więc trzeba ją przebiedować.

Nienawidze futer 😞 pod każdą postacią 🙂 a skóra z reguły mnie uczula!!!

Jak podładuje aparacik to Wam pokaże zime u mnie z okien 🙂 mamy dzisiaj lekki mrozik -1C.

W Realu jest promo na pampersy 2JP po 96 zł. A w biedronce są rajstopki z froty dla maluchów po 6,99 (bardzo fajne wzorki i super ciepłe rajstopki) i akcesoria dla maluszków po 4,99 ( m.in. śliniaczki na ceratce 🙂)

• Mamusia
mięso jest naturalnym składnikiem diety ludzkiej i nie zmienię swojej natury - zresztą i tak nie jem mięsa codziennie
zresztą Niebo nie zasłaniaj się tym że ktoś ma kanapę ze skóry(nie ja) i jak chcesz kupić jednak to futro to kupuj ja Cie tylko próbuje uświadomić że się będziesz źle z tym czuła nawet świetnie wyglądając w tym futrze

• Mamusia
NIEBO TO NIE CHODZI O TO ŻEBY SIĘ OBRAŻAĆ,KURDĘ POPROSTU WYRAŻAMY SWOJĄ OPINIĘ TY TEŻ SIĘ CZĘSTO Z NAMI NIE ZGADZASZ W RÓŻNYCH KWESTIACH I MASZ DO TEGO JAK NAJWIĘKSZE PRAWO,JA NIE JESTEM JAKĄŚ Z LIGI OCHRONY ZWIERZĄT,ALE JEŚLI BEZ CZEGOŚ MOŻNA SIĘ OBEJŚĆ 😉 ,JA KIEDYŚ OBEJRZAŁAM TAKIE PROGRAMY,FILMIK ITP I W ŻYCIU BYM TEGO NIE ZAŁOŻYŁA,WYŁAM JAK TO OGLĄDAŁAM I ZASTANAWIŁAM SIĘ JAKIE TEN KTOŚ KTO TO NAGRAŁ MUSIAŁ MIEĆ NERWY 😞 😞 😞

CO INNEGO ZWIERZĘTA PRZEZNACZONA NA UBÓJ DLA JEDZENIA,JEŚĆ MUSIMY,A FUTER KANAP,BUTÓW,TOREBEK I INNY RZECZY Z NICH NIE MUSIMY KUPOWAĆ I GDYBY WSZYSCY TAK MYŚLELI I NIE KUPOWALI TYCH RZECZY WKOŃCU TAKI HANDEL BY PADŁ I NIE ZABIJALI BY JUŻ TYCH ZWIERZĄT BO BY NIE MIELI DLA KOGO!!!!

PUSZCZĘ WAM COŚ,ALE OSTRZEGAM DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH!!!JA WYŁĄCZYŁAM PO KILKU SEKUNACH!!!

http://edythaa.wrzuta.pl/film/85l8SZdEeTq/zabite_dla_futra

• Mamusia
A mój padł: Ząbek nr 2 już ma na górze 🙂 🙂 🙂 jeszcze tylko jeden z takich na bieżaco ma wyjść i chwila wytchnienia 🙂

Zoltri a masz moze gdzieś pod ręka linka do tego moto rowerko hulajnogo samochodziku dla Pudzianka? Nie chce się mi przeglądać wszystkich stron na forum a mam na niego chrapke 🙂

• Mamusia
JA NIE WIERZĘ,ŻE TE ADIDASY SĄ Z PRAWDZIWEJ SKÓRY JAKBY TAK BYŁO NIE KOSZTOWAŁY BY TAKIE GROSZE,WEJDŹCIE SOBIE DO PIERWSZEGO LEPSZEGO SKLEPU ZE SKÓRAMI TO KOSMOS CENY A BUTY ADIDASA JUŻ ZA 150ZŁ KUPISZ WIĘC 😉 😉 😉 KOŁO SKÓRY TO TO MOŻE LEŻAŁO,NO I TAK JAK PISAŁYŚMY NIEKONIECZNIE TA SKÓRA(JAKBY TO JUŻ BYŁA)ZOSTAŁA SPECJALNIE ZERWANA Z KROWY NAPRZYKŁAD DLA BUTÓW 😉 PRZY OKZAJI DO UBOJU NA MIĘSO BYŁA SKÓRA,A CO INNEGO ZWIERZĄTKA FUTERKOWE!!!!!!!!!!!!!LISÓW,NOREK,SZYNSZYLI ITP NIE ZJADAMY!!!PRZYNAJMNIEJ NORMALNI LUDZIE NIE JEDZĄ

• Mamusia
Kubuś najbardziej uzębiony a mama Kubusia najbardziej niewyspana przy nim. Normalnie jedzie biedaczek na panadolu bo takie dostaje bóle i gorączkę a ja na każde kwiknięcie wstaje 🙂

Dzięki Zoltri poprostu się w nim zakochałam, namówie tatuśka i moze coś zdziałamy w tej kwestii a jak nie to podpuszcze chrzestnych 🙂

Nie dam rady tego oglądnąć 😞 kofffffam wszytskie stworki.

• Mamusia
NO Z TĄ KROWĄ TO TAK WALNĘŁAM BO MI NA MYŚL PRZYSZŁA:P :P CHOCIAŻ ZA WOŁOWINĄ NIE PRZEPADAM:P

NO A CO DO TYCH ADIDASÓW TO I TAK MAM WĄTPLIWOŚCI 😉

I SŁYSZŁAM OSTATNIO,ŻE TE WSZYSTKIE NIBY ORGINALNE BUTY CO SĄ U NAS W FIRMOWYCH SKLEPACH W POLSCE TO "ODPADY Z DRUGIEJ RĘKI"BO PODOBNO NAPRAWDĘ ORGINALNE ADIDASY KUPĘ KASY KOSZTUJĄ 🙃

• Mamusia
to ja może zmienię temat...
7go listopada zeni się Grzesia brat cioteczny, co prawda widziałam go z 3 razy w życiu, ale jego mama to chrzestna mojego Grzesia i naprawdę wypada iść... tylko że jakoś tego nie widzę - ślub jest w Kościele a potem wesele w remizie(w miejscowości gdzie mieszkają rodzice Grzesia ale jakies 2 km od ich domu), tyle że moja Rozalka wcina co 1,5 godziny i to oczywiście cyca... Grześ twierdzi że powinniśmy iść ale ja taka pewna nie jestem bo ciężko mi się będzie bawic z dzieckiem, niby Grzesia brat nie idzie i zostaje z żoną i ich dzieckiem w domu(zwolnili go spłaca kredyt i ma krucho z kasą) i Grzes twierdzi że możemy jemu podrzucić Rozalke wieczorem jak zaśnie a sami isc sie dalej bawic... ale oni też nigdy nie przebywali sam na sam z Rozalką i sama nie wiem - myślę nad tym i myślę chwilami mówię Grzesiu musimy iść a zaraz mam tysiąc wątpliwości...
co o tym myślicie?