Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anulka7 napisał:
A JA TO WOGÓLĘ EMERYTURY NIE BĘDĘ MIAŁA:P :P :P JA LICZĘ NA JAKIŚ SPADEK HEHE:laugh:

GOŚ TO JA POCZEKAM,AŻ NA 3ZŁ SPADNIE:laugh: :laugh: :laugh: NIE ŻART,ALE CHOCIAŻ BYŁAM SZCZERA NO PRZYZNAJ:P :P :P NIE NO ZARAZ CI ROBIĘ PRZELEW 😘 😘 😘 TYLKO PINESKĘ NAKARMIĘ

ja ci dam!!!
niedoczekanie twoje!!!!3zł!!!!!!!!!!!!! 🤢 😠

• Mamusia
hahaha... ale się uśmiałam z tych emerytur, bo ja pewnie tego miodu nie dozyję bo jak tak dalej pójdzie to do 80-siątki będziemy tyrać 😠 ale kij z tym

moja znów walczy bo chce zasnąć i musi swoje odmarudzić mnie to do szłu doprowadza

Reni kwiat na poprawę zdrówka 😘

Kathy trzymamy kciuki 🙂

• Mamusia
wrocilismy
tymo dzzielny jak zawsze, instruktor powiedzial,ze jak bedzie dalej taki dzielny to go do grupy wyzej przepisze 🤪
w przyszlym tygodniu robimy foty- wpuszcza widzow na basen, teraz przez zakamarki drzwi mozna ogladac..

Veli co za dzien, masakra! pamietaj,ze po burzy zawsze słonce! tylko cierpliwosci potrzeba. a wyniki badan beda ok, widac ordynator wie co robi i bardzo dobrze,ze nakazal powtorke, lepiej teraz cos zauwazyc i w zalazku zdusic.
ale bedzie wszystko ok z mala.

dzis na basenie byla babka z 7 miesieczna corka i bylam w szoku,bo dziecko nie dosc,ze wygladalo jak moj wychudzony tymo to jeszcze widac,ze z rozwojem psychomotorycznym jest opoznione,bo nawet butli w rekach nie trzymalo tylko o kocyk mialo podparta.a mam przekroj dzieci od 3miesiecy do 9.

jak wspaniale,ze Tymo rozwija sie zdrowo i bez opoznien!!!! dziewczyny te nocki nieprzespane to pikus! pomyslcie,ze macie zdrowe dzieci!!!!!!!!!!!!!

kurcze dzieciaki do szkoly i juz chorobska przynosza!

• Mamusia
mi M przelał kasiore na konto,powiedzial,ze moge sobie powydawac tylko zebym nastepnego kota nie kupila 🤪
takze mam na fryzjera i jeszcze zakupy na allegro 🙂, kurka jak on to robi,ze 1ego ma wypłate a jeszcze tyle kasy potrafi mi przelac przed koncem miesiaca 🙃 i przeciez w tym miechu bylo mnostwo wydatkow!

• Mamusia
NO I TO RACJA NAJWAŻNIEJSZE,ŻE MAMY ZDROWE DZIECI PRAWIDŁOWO SIĘ ROZWIJAJĄCE,A ŻE JEDNO COŚ ROBI PRĘDZEJ A DRUGIE PÓŹNIEJ NIE MA ZNACZENIA,TO NIE WYŚCIGI 🙂MOJA NP DZISIAJ PIERWSZY RAZ SIĘ ZAINTERESOWAŁA ZABAWKIAMI W LEŻACZKU I SAMA SOBIE NIMI MACHAŁA,A WCZEŚNIEJ TYLKO SIĘ PATRZYŁA.

MY Z JESSI SIEDZIMY PRZED LAPTOPAMI W PIŻAMACH:P :P :P JAKOŚ TAK ZIMNO I SIĘ Z DOMU NIE CHCE WYCHODZIĆ:P :P DZIEŃ LENIWCA:laugh:

• Mamusia
niebo napisał:
mi M przelał kasiore na konto,powiedzial,ze moge sobie powydawac tylko zebym nastepnego kota nie kupila 🤪
takze mam na fryzjera i jeszcze zakupy na allegro 🙂, kurka jak on to robi,ze 1ego ma wypłate a jeszcze tyle kasy potrafi mi przelac przed koncem miesiaca 🙃 i przeciez w tym miechu bylo mnostwo wydatkow!

DORABIA GDZIEŚ NA BOKU:P :P :P DOBRZE,ŻE JEST FACETEM BO BYM SIĘ MARTWIŁA NA TWOIM MIEJSCU:laugh: :laugh:

• Mamusia
Beatko ja moja wypłatę wydaję w 5 dni a pierwszego ją dostaje piatego jej już nie mam:P ale się nie przejmuję tym bo idę do R i zawsze mi daje i nie pytam go czy nam wystarczy do 1-go bo w tych samych dniach mamy kaskę na kontach a on płaci wszytsko ja tylko laski ubieram 😉

moja już posuadywać zaczyna kurcze chyba to za wczesnie ale ona sama chce już w leżaczku się podnosi jak coś złapie i jak ja posadzimy to już dobrze się trzyma ale po jakimś czasie fika do przodu:laugh: jak na razie jej nie mam zamiaru sadzać ale ona robi takie awantury jak jej nie chce posadzić że pół kamienicy słyszy 🤪

lecę kończyć porządki w szafach powynosić wory na strych (zaraz mi miejsca tam braknie) i po Olę do szkoły a tak mi się nie chce potem z nią na tańce jeszcze śmigać... Anula zazdroszczę ci dnia leniwca 😠

• Mamusia
Radziu
i co posłałaś Olcie na ta gimnastyke na Karpackie????

Anulka
masz leniuszka po mamaie 😉

zaraz wam wkleje fotke jak moje dziecko było dzis do sklepu ubrane bo wy na pogode narzekacie a ja wózka nie mogłam utrzymac ,pada w poziomie ,i zimno jak doiabli a parasola dla siebie to nawet nie rozxkładałam bo bym odfruneła ,taka dzis jest u mnie piekna pogoda 😠 😠 😠
na szczęście zakupy zrobione i nigdzie sie juz nie ruszam!!! 😞

• Mamusia
Ja od kiedy przestałam pracowac i juz na konto macierzynskie nie spływa to nie mam tzw.swojej kasiory, na szczescie M dba o to abym miala na swoim koncie. Nigdy nie wiadomo co moze sie wydarzyc gdy np.jest w pracy i nie w domu tylko gdzies jest poza.Tak wiec mamy jedna wypłate.Sa te zlecenia dodatkowe ale to nie co miesiac.

• Mamusia
NIEBO A JA WOGÓLE NIE MAM SWOJEJ:P TYLKO JAK MAMA PODEŚLE 😉 ALE ZAWSZE NA DRUGI DZIEŃ PO WYPŁACIE Ł,JEST ONA NA MOIM KONCIE:P A JEMU TYLKO NA DROBNE WYDATKI ZOSTAWIAM,A TERAZ NAWET KARTĘ Z BANKOMATU MAM JEGO:P :P ZE MNIE TO ŻONA NIE:P :P :P ALE ON WOLI JAK JA RZĄDZE BO NIE MUSI SIĘ O NIC MARTWIĆ 🙂

GOŚ TO JA JUŻ BYM Z DOMU NIE WYLAZŁA W TAKĄ POGODĘ U NAS SUCHO,NIC NIE PADA A JUŻ MI SIĘ NIE CHCE WYCHODZIĆ:P

A CZY JA MAM LENIA PO MAMIE???JEŚLI TAK TO MAMA NIE JEST LENIWA,CZY CHODZIŁO CI,ŻE JESSI MA LENIA PO MAMIE???BO JEŚLI TAK TO SIĘ ZGADZA:laugh:

• Mamusia
niebo napisał:
jejuuu jak ona slicznie rosnie! i do Ciebie sie robi podobna Gos! oj bedzie sliczny lachon!

hmm...czy ja widze fotel ze skóry w tle :evil: :evil: :whistle:

brawo,za spostrzegawczośc ,a obok stoi kanapa taka sama jak fotel ,ale to nie moje meble ,są na wyposażeniu mieszkania ,ja gustuje w czymś bardziej przytulnym i stylowy ,uwielbiam kanapy z wielkimi poduchami w której jak usiadziesz to sie wstawac nie chce ,(we wczesniejszym apatramencie taka była)no i ja tez taka bede miec w moim domciu,

a z tym podobienstwem mnie nie pocieszaj ,ja go nie widzę 😞