Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
NO JA TYLKO WIĘCEJ PODAJĘ PIETRZUSZKĘ I ZIEMNIACZKA 🙂

VEL NARAZIE NIE DAWAJ JEJ CODZINNIE,BO NIEWIADOMO JAK ORGANIZM ZAREAGUJE ZRÓB Z DWA DNI PRZERWY I NIE PAKUJ W NIĄ TYLE TEGO ZACZYNA SIĘ OD KILKU ŁYŻECZEK,A NIE ODRAZU CAŁĄ MISKĘ.

NO I WEŹ MNIE NAWET NIE OSŁABIAJ CZY PAPKA TUCZY CHYBA WAŻNIEJSZE ZDROWIE MAŁEJ A NIE MASA CIAŁA CO TY Z NIEJ JUŻ MODELKĘ CHCESZ ROBIĆ,ZJE ILE BĘDZIE POTRZEBOWAŁA,JAK ZACZNĄ CHODZIĆ TO ZGUBIĄ WSZYSTKO.

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
🙂 oj naskoczyłyśmy na Veli - a właśnie może tak wprowadzają pokarmy dla malutkich Włoszków 🙂 - widać że smakowało- no i póki co nic się nie działo - mnie najbardziej zaskoczył ser bo u nas to przecież nikt nie wspomina nawet o serze - no ale tam to do połowy dań go sypią hihi - nawet do takich placuszków z ciasta naleśnikowego dawała moja znajoma, a oliwę to też słyszałam bo witaminy z marchewki są rozpuszczalne w tłuszczach - nawet nie pamiętam która - no ale ta oliwa zwiękasza jej przyswajalność w organizmie - tak że przepraszam Ewelinka że Cie nastraszyłam - dobrze zrobiłaś słuchając swojej farmaceutki a nie nas 🙂

a Wy to szalejecie z tymi postami.... proszę wolniej bo nie mogę nadążyć

• Mamusia
niebo napisał:
no wlasnie Anulka ma racje,ze co znaczy utuczy??? pediatra zreszta powie,ze dziecko trzeba na diete wrzucic jak bedzie zle. a jak zacznie fikac to bedzie gubic 🙂

mi tak powiedziała - z resztą chyba wszyscy pediatrzy nalegają na to żeby dzieciaki karmić wyłącznie piersią i zastraszają rodziców co się stanie jeśli nie... np się utuczy dziecko...

• Mamusia
bhrka napisał:
niebo napisał:
no wlasnie Anulka ma racje,ze co znaczy utuczy??? pediatra zreszta powie,ze dziecko trzeba na diete wrzucic jak bedzie zle. a jak zacznie fikac to bedzie gubic 🙂

mi tak powiedziała - z resztą chyba wszyscy pediatrzy nalegają na to żeby dzieciaki karmić wyłącznie piersią i zastraszają rodziców co się stanie jeśli nie... np się utuczy dziecko...

od zawsze piers jest najlepsza dla dziecka! i nic jej nie zastapi, jestesmy ssakami i taka nasza natura...ale cyc tez musi byc odpowiedni czyli odpowiednia dieta matki karmiacej.
ja tez bym karmila cycem gdyby byl ok.

• Mamusia
bhrka napisał:
hihi Niebo Grześ jest z zawodu filozofem.... 🙂 przedyskutowaliśmy to doszlismy do wniosku ze warto spobowc bo oczywiste jest ze naturalnym pokarmem niemowlecia jest piers matki, oczywiscie pomagal jak mogl i potrafil i mowil - moje biedne piersiatka 🙂
:laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
HEHE NIEBO A JA CZEKAM DOPIERO NA MOJEGO 🙂 🙂

JESSI ZNOWU POJECHAŁA DO DZIADKA NA NOC:P :P :P

VANESSKA DZISIAJ TAKA MARUDA CAŁY DZIEŃ,PRZYZNAĆ SIĘ KTO MI JĄ ZAUROCZYŁ 😠 😠 WIEM,ŻE KTÓRAŚ WCZORAJ COŚ PISAŁA 😠 :P ŻE MAM DOBRZE Z NIĄ,ALE NIE PAMIĘTAM KTÓRA.:P

A TAM MYCIE BUTLI 5 MINUT,JA NIE MAM ZMYWARKI,ALE RĘCZNIE TO TEŻ CHWILKA.HEHE JA BHRKA MYŚLĘ,ŻE MU NIE O TE BUTELKI CHODZIŁO TYLKO O TO,ŻE JABY BYŁA NA BUTLI MAŁA TO I ONA BY MUSIAŁ DO NIEJ WSTAWAĆ I JĄ KARMIĆ ITP,A TAK TO WIEDZIAŁ,ZE MA LABE:P :P :P

• Mamusia
no tak Anulka - dokładnie o to 🙂
mój juz wrocik dawno ale znowu go wslalam na miasto i czakamy.
a moja Rozalka to samo co Vanesska - ale ona to pewnie po szczepieniu
Niebo juz ja wiem o co chodzi 🙂 hihi a nas wniedziele Mloda nakryla bo sie nagle przebudzila:laugh: :laugh:

• Mamusia
Anulka7 napisał:
NIEBO MÓWISZ O NK???KURDĘ TEJ MOJEJ JESSI WIECZNIE NIE MA W DOMU,ONA PO SZKOLE CHODZI SOBIE DO TEŚCIOWEJ Z NIĄ ROBI LEKCJE(TWIERDZI,ŻE ZE MNĄ W DOMU SIĘ NUDZI) I JAK Ł WRACA Z PRACY TO JĄ ZABIERA,WTEDY KĄPANIE ITP I SPANIE,MUSZĘ JEJ JAKĄŚ ZROBIĆ,OBIECUJĘ 🙂

no!:laugh: :laugh:

Anulka7 napisał:
NO VEL TYLKO JA MAM CZĘSTO TAKIE DNI,ŻE ZASZYŁABYM SIĘ W DOMU I CHODZIŁA CAŁY DZIEŃ W SZLAFROKU 🤢 A NIE MOGĘ SOBIE NA TO POZWOLIĆ,MUSZĘ PO JESSI CHODZIĆ I JAKIEŚ OBIADY GOTOWAĆ 🙃 MLEKO W BUTELKACH IM ZASERWUJE:P :P :P

HEHE NA BÓSTWO MÓWISZ KATHY A ZNASZ JAKIEGOŚ FAJNEGO CHIRURGA PLASTYCZNEGO:P

Anulka kwiatek obiecany za Twoj humorek bez kitu jestes the best!!!!:laugh: