Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dobry wieczór Lasencje- przyszła wasza maruda 😉
Zacznę od tego,że Aurelka schudła na maxa!!!A foty bombowe i rzeczywiście Pudzian jest niczym starszy brat 🙂
Co do paznnokci- Beatka poszłabym szybko do lekarza.Ja nigdy nie miałam ani tipsw ani akrylu ale po co jak musze miec mega krótkie paznokcie przez moje masowanie.
Kathy, myslę,że u Nadii wszystko skonczy się dobrze i zapomnicie o tych troskach.
Ja dziś ryczałam w trakcie cwiczen, bo Kamila tak strasznie płakała 😞 Nie mam siły juz a tu jeszcze lata tych mąk 😞 K...mac jak jest ciężko 😞 😞 😞
Kfiatt leci dla...
Aha, dodam,że z M. znowu wojna- nocuje od dwoch dni u rodziców,a ja sama z Kamilką 🤢 Dzis juz jest po kąpieli i pięknie spi.Jutro niestety na 8 rano znowu Dziekanów Leśny...Ehhh

• Mamusia
NO TAK SĄ MIĘKKIE KONDONY,ALE DO PRZESADY TU CHODZI O JEGO DZIECKO 😠 😠 JAK MOŻNA ZWIAC DO MAMUSI I ZOSTAWIĆ ZOSIĘ SAMĄ Z MALUTKĄ Z TYMI WSZYSTKIMI PROBLEMAMI 😠 😠 TEŻ SIĘ NA NIEGO WKURWIŁAM 😠 😠 😠 STARY A GŁUPI,BO ROZUMIEM JAKBY SIĘ TAK ZACHOWYWAŁ 17-LATEK ALE M TO POWAŻNY FAECT BYNAJMNIEJ MI SIĘ TAK WYDAWAŁO 🤢

i juz po...u cioci bylo super 🙂 Czukutek grzeczny taki,ze szok tylko jak jedziemy do tesciow to jest...szal,ryk i trzesienie sie...dziwne???:P :laugh: hehehhee

Czukutek wypil butle,poprzytulala sie troszke i poszla lulac 🙂

edithd napisał:
Anulka7 napisał:
NO JA JUŻ POSPRZĄTAŁAM,WYSZYKOWAŁAM I CZEKAM NA PUDZIANKA,PISAŁA AURI,ŻE NIEDŁUGO WYJEŻDZAJĄ 🙂 🙂

CO DO TIPSÓW JA MIAŁAM DWA RAZY RAZ ŻELOWE I RAZ AKRYLOWE I SAMA SOBIE JE POŹDZIERAŁAM ☺️ PRZECIEŻ JA MANIACZKA OBGRYZANIA PAZURÓW OD ZAWSZE CHYBA JUŻ W BRZUCHU OBGRYZAŁAM I NIGDY NIE ZAPUŚCIŁAM ☺️

wstyd przyznać anulka ale ja tez....jak juz od wskazujaego do malutkiego wyhoduje, to kciuk i tak zostawiam na potrzeby wlasne...nerwusek jestem i obgryzam wtedy...

odnosnie tych tipsow to kiedys co miesiac mialam nowe...doslownie co miesiac inne...teraz nie lubie...dla Czukutka 😘 natomiast a propos obgryzania to...hmm...moj maz kiedys obgryzywal i boje sie,ze Nadia moze miec po nim