Skocz do zawartości

CzerWCowe wieDZmy 2009-----CIaGLe RAzEm MAmuSKI:): | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zefer

1295

• MAMULA

1889

• zoltri

1139

• lucky

990

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Historia z moralem Ktos zapukal do burdelu. Burdel-mama otworzyla drzwi i zobaczyla raczej
> schludnego, dobrze ubranego i powyzej sredniego wieku mezczyzne.
-W czym moge pomoc? - spytala.
- Chce sie widziec z Natalka! -odparl gosc.
-Prosze pana, Natalka jest jedna z najdrozszych panienek. Byc moze jakas inna...
-Nie! Musze zobaczyc Natalke! - zazadal gosc.
Natalka podeszla do niego i powiadomila go, ze zada 1000 dolarow za wizyte.
Mezczyzna bez wahania siegnal do kieszeni i podal jej dziesiec 100 dolarowych banknotow. Oboje poszli do pokoju na gore, na godzinke...
Nastepnej nocy przyszedl znowu i zazadal Natalki. Natalka wyjasnila mu,ze bardzo rzadko zdarza sie tutaj, zeby ktos wracal druga noc z rzedu.... i ze nie moze dac mu znizki. Stawka pozostala ta sama, 1000 dolarow. Mezczyzna znowu wreczyl jej gotowke i znowu poszli na pieterko... Kiedy przyszedl nastepnej nocy, nikt nie mogl uwierzyc. I znowu wreczyl Natalce gotowke i znowu poszli na pieterko... Kiedy minela godzina Natalka spytala go:
-Skad jestes? Nikt wczesniej nie zadal moich uslug trzy noce z rzedu...
-Z Filadelfii... - odparl mezczyzna.
- Naprawde!? Mam tam rodzine...- odrzekla.
-Tak, wiem... - odparl mezczyzna.- Twoj ojciec umarl, a ja jestem adwokatem twojej siostry. Ona prosila mnie, zebym Ci przekazal twoje 3000 dolarow spadku..

Moral z tej historyjki:
Trzy rzeczy sa w zyciu pewne:
1.Smierc
2.Podatki
3.I to ze adwokat cie wydyma...

• Mamusia
A ja rosne jak na drożdzach sliczna jest ta Twoja Pineska!!!

A ja mam streska za koleżanke która czuje luzzzzzz. JEst juz ponad dwa tyg po terminie z drugim dzieckiem !!! Chodzi do lekarza u nas w rejonie znanego jako cholernego łapówkarza i ufa mu bezgranicznie. Moja mama przez tego kutafona straciła dwójke dzieci, jedno z 9 miesiąca a drugie z 7-go. Ja sie trzęse normalnie za nia nad tym jeszcze nie narodzonym dzieckiem!!!!!! Była w szpitalu dał jej prowokacje ale że się nic nie zaczęło a ta nie poszła też do niego z kopertką puścił ja do domu i kazał czekać aż sie samo zacznie!!! A i totalnie wykluczył cesarke a laska jeszcze węższa w bioderkach niż nasza Zosia.

• Mamusia
Zoltri ja to znam skądś doskonale 😞 postaram się jej przemówić do rozsądku ale pewnie z marnym skutkiem 😞

Zmiana tematku...
Też byłam dzisiaj na łowach 🙂 kupiłam małemu kombinezonek i super jupeczke, zrobie fotki jak się wypierze bo właśnie wariuje w automacie! A poszłam tylko ksiażkę wysłać 🙂 moja pierwsza sprzedaż na allegro 🙂