Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
a pozatym aniołku pojade do Ciebie i Ci nakopie do dupy już tak brzydko powiem bo mnie drazni te twoje pisanie głupot ..

TWOJ MĄŻ PAOWINIEN CHODZIĆ Z GŁOWA DO GÓRY Z DUMY ŻE MA TAKA LASKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KOCHANA MASZ PIEKNA FIGÓRE W KSZTAŁCIE GRUSZKI. I JESTEŚ ZADBANĄ KOBIETKA.

A SŁUCHAJCIE SZUKAJCIE SOBIE KREMU Z WITAMINY A!!!!

JEST DROGA ALE OSZCZEDZAC POWOLI I BEDZIE ONA JEST NA BLIZNY I ZMIANY SKÓRNE REGENERUJE SIE ŁADNIE WIEM BO JA NIEZŁE BLIZNY USUNEŁAM

ALE WARA UŻYWAĆ TERAZ DOPIERO JAK SKONCZYCIE KARMIĆ

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie Mamusie.
Wróciłam przed godzinką z zajęć na uczelni. Brakowało mi tego wyjścia z domu. Jedna z koleżanek jak mnie tylko zobaczyła, to powiedziała mi, że "rosnę". Ja tam nic specjalnie nie widzę 😉 Problem mam tylko z dotarciem na uczelnię. Dojeżdżam busami i od przystanku do uczelni mam jakieś 10-15 minut drogi szybkim marszem. Dziś akurat zaczęło padać jak wysiadłam z busa. Chciałam szybciej dotrzeć na uczelnie ale tak mnie zaczęło podbrzusze boleć, że musiałam bardzo zwolnić. Dopiero wtedy się uspokoiło. Chyba będę musiała wcześniej wstawać żeby później iść spacerkiem.

Co do rozstępów: mam ich trochę ale to po tym jak kiedyś przytyłam 20kg w 2 miesiące. Później przez 1,5 roku z tym walczyłam. No i zostały mi rozstępy na biodrach, pośladkach i piersiach. Na szczęście nie są czerwone tylko bardzo jasne i praktycznie ich nie widać 🙂

Skórę na brzuchu mam rozciągniętą od dawna (wypychając mięśnie mogę mieć brzuszek jak w 9 miesiącu). Nie wiem czy to zasługa ćwiczeń, że mięśnie aż tak się naciągają czy czegoś innego ale mam nadzieję, że rozstępy się nie pojawią 🙂

• Mamusia
witam mamusie 🙂 jak tam wasze dzisiejsze samopoczucie?? ja pomalutku dochodze do siebie po tym przeziebieniu , wzielam przyklad z
Was i najadlam sie witaminek w postaci owocow i pomaga, zadnych tabletek 😁 😁 😁
takze wy tez dbajcie o siebie i jedzcie duzo owocow 😁

jutro ide na wizyte kontrolna i jak zwykle bardzo sie boje , wy tez tak macie??? chcialabym zeby jutro powiedzial mi czy to synek czy corcia, w ktorym tygodniu mozna juz to zobaczyc? wy juz wiecie? milego wieczorka wam zycze 🙂

• Mamusia
A ja dopiero stanęłam porządnie na nogi jakieś przeziębienie mnie złapało stan podgorączkowy, ból głowy i bolące stawy ale herbatka z miodem i cytrynką i już dzisiaj jest dużo lepiej 🙂Ponoć pod koniec 4 miesiąca można już na pewno stwierdzić płeć dziecka ale myślę że wcześniej trochę też zależy to od lekarza i od dzidzi czy pokarze 🙂

• Mamusia
Ja mam nadzieję że dowiem się w następnym tygodniu 🙂i że dzidzia zrobi prezent dla mamy na urodzinki i jeszcze przed pokarze co ma 🙂Kasenna urodziny mam 19 🙂teraz czekają mnie 2 wesela jedno 10 a drugie 24 października mam nadzieję ze wytrzymam do oczepin i torta 🙂 że dzidzia nie zechce położyć mamy spać przed północą 🙂

• Mamusia
Witam mamusie ja tez smaruje sie mustella i widze ze dobrze nawilza a po kazdej kapieli dodatkowo smaruje sie oliwka i zobaczymy jak bedzie na piersiach mam drobne juz a to dlatego ze mam duzy biust- wyskoczyl mi nie wiadomo kiedy kilka lat temu 🙂 Ale bym juz chciala wiedziec co bedzie az mnie skreca 🙂

Cześć dziewczyny, nie było mnie przez jakiś czas, ale wróciłam. Co się dzieje na forum?? Ja byłam wczoraj na drugim USG genetycznym, widziałam moją córeczkę, może mam obsesje ale na tym 4D widziała:laugh: m podobieństwo hihihi. Cudowne wrażenie, mamy nawet płytę DVD od lekarza, gorąco polecam 🙂:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Dziewczynki muszę wam się pochwalić!
Właśnie poczułam jak moje maleństwo się porusza!
Jakie to wspaniałe uczucie!
Leże sobie z laptopem na kolanach, błądzę po internecie nudząc się niemiłosiernie a tu nagle coś mnie głaszcze od środka...
Ach wreszcie się doczekałam!!!

• Mamusia
Hej Kochane!
Byłam wczoraj na USG 4d jak mi się uda to wsadzę zdjęcie. Tylko od razu powiem że synek nie chciał się pokazać bardzo i zdjęcia wyszły dosyć kiepskie. No ale cóż następnym razem może pokaże nam Buźkę :laugh: [img size=325]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/18_tydzie___szkraba.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
czesc lalunie

ja właśnie sie odstresowuje w domu i sprzatam słucham hard rocka i skacze po mieszkaniu w obecnosci 2 kolesi którzy montuja mi drzwi anty włamaniowe 🙂)) ołłłłjeeeeeee..

ale macie fajne zdjadka i wogole i juz wiekszośc wie co ma a ja nie wiem 😞((

ide jescc

• Mamusia
witajcie mamusie!!!!!
bylam dzis na wizycie i musze sie wam pochwalic ze rano, jak bylam tak zestresowana (jak zwykle przed wizyta) jechalam sobie autkiem i czulam jak moje malenstwo sie kreci , nie czulam nic reka ale czulam w srodku 😁 😁 jak by rybka plywala w moim brzuszku 😁 😁 😁
no i bylam na tej wizycie, zawalilam pytaniami mojego doktorka 😁 😁 😁 ale powiedzial ze jest wszystko ok , ze karczek(o ten karczek strasznie sie balam) sprawdzil w 14 tygodniu i jest dobrze 🙂 no i pokazal mi moje malenstwo 😁 😁 😁 ale nie mogl mi powiedziec na 100% plci bo malenstwo sie troszke dziwnie ulozylo 🙂 ale powiedzial ze to moze byc dziewczynka 🙂 🙂 liczylam na chlopaczka ale ciesze sie ze jest wszystko dobrze, byle by zdrowe bylo 🙂
takze dzis jestem radosna i mam bardzo dobry dzien!!!!!!!
zycze wam tez milego dnia 😁 musze czekac 3 tygodnie na nastepna wizyte zeby dowiedziec sie o plec 🙂