Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
no jest dosyc duzy,mam nadzieje ze nie bedzie wazyl do porodu wiecej niz 4 kg. Wydaje misie raczej ze jest po prostu dlugi bo u nas w rodzinie to wszyscy szczupli i wysocy wiec lepiej zeby tak bylo. bo inaczej bedzie ciezko.

Ale mnie muli dziewczynki normalnie odjezdzam przed kompem. Moj mezulek chorutki spi sobie w najlepsze a ja zaraz musze leciec z pieskiem na wizyte do weterynarza na kolejna porcje zastrzykow. A ona bidulka tak tego nie lubi 😞 tak mi jej zal, ale jak trzeba to niestety.

Do pozniej 😆 Papatki

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziewczyny wróciłam od kosmetyczki 🙂

Mam piękne stópki, dłonie i brwi 🙂 teraz jak już jestem taka piękna moge jechać do szpitala bo ludzi nie wystrasze :P

Ale naprawde przyjemnie mi się zrobiło jak tak się mna ktoś zajął 🙂

Teraz zasiadam do prasowania ostatnich rzeczy Nadi 🙂 mama przytaszczyła mi wczoraj całą reklamówkę ciuszków więc musiaąłm je jeszcze wczoraj wyprac a dzis już prasuje 🙂

• Mamusia
no tak Montusia, Ty sie odstawilas na bostwo i jestes gotowa, a ja wczoraj- mialyscie mnie widziec z tymi skurczami jak staralam sie do porzadku doprowadzic- komedia 🙂 i jeszcze ta mysl ze do fryzjerki jestem umowiona na odrosty dopiero na koniec miesiaca, czyli jeszcze nie moge rodzic! 😉 no i chyba moj maly mezczyzna to zrozumial i sie uspokoil 😉

• Mamusia
No własnei June musisz powiedziec swojemu maluszkowi że przed fryzjerem to nie może wyjsć 🙂

Bardzo Ci współczuje wczorajszego wieczoru oby nie było następnego

Chyba zaczynam sie denerwowac bo jest mi bardzo niedobrze na wymioty mnie ciągnie 😞
Chyba dopiero dochodzi wszystko do mnie - aż strach pomyśleć co będzie mi się śmiło w nocy 😲

• Mamusia
oj montusia tez ci zazdroszczę tej kosmetyczki ja to z lenistwa sie nie wybiorę i tyle. 🙂
aśka -ale duży chłopak sie szykuje 😉

ja po wizycie rodziców mam przyniosła mi krokiety wiec problem obiadu znikł 🙂

byłam sie przejść , dotlenić i kupić owoców i warzyw , mam ochotę na zwykłą sałatkę warzywną -choć ja nie lubię gotowanej marchewki -ale chyba się tym razem skusze bo mam takiego smaka jak nigdy :laugh:

• Mamusia
Witam Mamuśki ponownie:P

Ja już po szkole, uff ale wyprawa była trzeba teraz odpocząć:P:P Strasznie mi miło że tyle z Was życzyło mi powodzenia, niby takie nic a jednak coś:P 🙂

Były u mnie dwie koleżanki, jedna w 4mc-u ciąży a druga tydzień temu robiła test i wyszły dwie kreseczki 🙂 🙂 Mówię Wam ile mi pytań zadawały, normalnie jak jakaś nauczycielka byłam a one pilne uczennice 😁 A ja po prostu dzieliłam się swoimi przeżyciami:P No i tak właśnie sobie przypomniałam początki jak to byłam taka wiecznie niedoinformowana, nic nie wiedziałam, a teraz analizując naszą rozmowę to kurcze ile ja się w tej ciąży nauczyłam.

Anula, June mój nastrój zmienia się czasami z minuty na minutę więc jest nas 3 😁

• Mamusia
wywołałam kilka fotek z Mają w brzuszku 🙂 i podpisuje właśnie datami i tyg. jej.Kupię Album dziecka i wkleję je dla Mai na pamiątkę .Elizie tez założyłam taki album od urodzenia do 6 lat i dalej leży i fajnie jest do niego wracać- czytać , przypomnieć sobie ile ważyła w danym mc. jej pierwsze słowa mam wpisane itd. album pełen miłych wzruszeń 🙂 polecambo to tez fajna zabawa dla nas.

• Mamusia
anula tu znalazłam sporo takich albumików ale ja chyba sie wybiorę do Empiku i sama obejrzę co w środku jest 😉

http://aukcjewp.wp.pl/search.php?string=album+dziecka&category=7&country=1&order=p&change_view=1

ja podobnie jak anula u fryzjera byłam (siwych nie widać )odkrzaczona jestem póki co....:laugh: ,brewki sama robię w domu i może jeszcze raz sobie je maznę przed porodem 🙂

• Mamusia
anula ja czuję na dole ale z lewej strony chyba raczkami macha , a teraz właśnie kopie pytkami i na samym środku prawie miedzy piersiami mi brzuch faluje :laugh: ale jak tak nisko stuka raczkami to tez mam wrzenie jakby chciała mi w kroczu pomachać :laugh:

• Mamusia
monisiaczek ja też chodze prywatnie ale nigdy nie tak pozno pozatym moja babeczka ma umówione wizyty na 3-4 tyg w przód

ale mnie boli całe krocze teraz siecze po turecku z stopami złaczonymi i rozciagamm sie

nie robie dzis obiadu bo mi sie nie chce pozatym nasz pan remontowy przyniósł nam bios 🙂)

ja i tak nie zjem bo znowu mi zgaga wróciła

• Mamusia
anula czujesz dużo niżej to faktycznie tez dowód na to ze brzusio opadł 🙂 napisałam do tej księgarni aby mi więcej fotek ze środka przysłali może sie skusze na ten album 😉

kasenn ty nie masz za dobrze pan zrobi remont , zakupy i jeszcze obiadek przywiezie ? ale ciebie potem skasuje nieźle 🙂 taki pan to skarb :laugh: