Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dzien dobry kochane 🙂

Ja mam nocke za soba przespana 🙂 bez zgagi i skurczy. Tylko jedna wizyta w wc.

June współczuje ci z ta zgaga. Wiem co przechodzisz ja sie z tym meczylam dobre 2 miesiace i to tak strasznie ze przez ta zgage ciagle wymiotowalam 😞 i tez mi nic nie pomagalo. Jedynie kladlam sie do wyrka i probowalam zasnac. Ale bylo ciezko 😞

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzień dobry 🙂 U mnie noc jak zwykle przespana, z jedną przerwą na siusiu 🙂 Piersi mi się powiększyły 🤪 Musiałam założyć dziś stanik do karmienia (mam w dwóch rozmiarach, więc jak wypełnią się mlekiem to też będą pasować), bo stary zaczął mnie uwierać... Ale jaja 😉

• Mamusia
hej dziewczynki spała bym i spała 🙂 w nocy znowu miałam przerwę 2 godzinną 😞 i czułam jak mała mi sie jakoś dziwnie układa na samym środku i nagle ból w kroczu myślałam ze to się zaczyna jak wstałam do wc to takie ciągniecie czułam brzucha w dol ze szok. 😲

anula gratuluję 38 tyg.

june współczuję zgagi , mnie juz powoli coraz mniej doskwiera na szczęście 😉 ja Rennie zażywam.

Aska wczoraj sprawdziłam w sklepie ile kosztują te nakładki na brodawki to cena tych co zamówiłam była 19 zł -także kupiłyśmy taniej 🙂

kinia widzę ze cię wciągnęły męskie zakupy 😉 my kupiliśmy wszytko w jednym miejscu w hurtowni -zawsze można się dogadać co do ceny , a ze moj maż dotacje otrzymał to na raz wydaliśmy ok 20 tys. i dostaliśmy jeszcze dużo gratisów 🙂

Elize wyslalam do dentysty i chcialam dalej pospac 😞

• Mamusia
dzien dobry mamuski 🙂
mam takie pytanko na poczatek dnia, czy noworodek moze spac na plaskiej poduszeczce, czy wy macie podusie i bedziecie klasc malenstwa na nich...coraz czesciej sie mowi o spaniu noworodka na plasko, ewentualnie na pieluszce...jakie macie wy na ten temat zdanie...strasznie sie boje tych poczatkow a to juz tak niedlugo...

• Mamusia
super są te fotki mieli mi przesłać na meila ale nie przysłali bo chciałam wcześniej przejże je , ale june poleciła tez ten album bo ma dla Livi taki .

monixa ja mam podusie, ale na początek na pewno dziecko położę płasko i raczej bez pieluszki aby się nie udusiła

• Mamusia
Monixa ja mam podusie. Pani mi bardzo polecala w sklepie. Specjalna dla noworodka. jest trojkatna w przekroju z delikatnej gabki z dziurkami w srodku. To jest specjalna podusia zeby dziecko sie nie udusilo jak mu sie uleje bo wszystko wsiaka w te dziurki 🙂 i nawet nie jest gruba. Naprawde mysle ze jest godna polecenia.

• Mamusia
Ola ta trojkatna podobno jest bezpieczniejsza niz jakby maluch lezal na plaskim. Bo ona ma te dziury i jest skosna wiec maluch jest bezpieczny i napewno sie nie udusi jak mu sie uleje i nawet jakby sie obrucil na brzuszek to tez nic mu sie nie stanie bo dzieki tym dziurom znajduje sie tam powietrze.

• Mamusia
czesccc ... ja nie wyspana oczka mam cięzkie latam od 8 ale musiałam wymyślić najpierw co na obiad potem jak jeszcze umywalke umieścic bo coś tam nie tak było ehh

potem pogadałam sobie o 2 wojnie światowej z piotrem(pan remontowy) bo znalazł jakąś broń ostatnio jak kopali 🙂 Ci to maja zdrowie po nocy jeszcze chodzić bo w dzień praca..

a JUNEE ja kupiłam BUDYŃ CZEKOLADOWY , róże herbacianą i kamienista plaże ale zamieniamy ja na irish cream będe miaała słodko

a teraz zbieram sie do sklepu po produkty do gulaszuu 🙂)

• Mamusia
dzięki Aśka właśnie znalazłam na allegro i chyba zamówię nie są drogie, a tamta zostanie na później 😉
http://www.allegro.pl/listing/search.php?category=28132&from_showcat=1&order=p&string=klin+dla+niemowl%C4%85t tylko jaką wybrać ? 😲

• Mamusia
a kupowałyście tą podusie razem z poszewką czy nakładacie ta od kompletu pościeli ? ale ja mam problemy co?

zaraz się przebieram w strój roboczy i bawię sie w malarza , muszę pobejcować listewki do nowych drzwi -będzie zabawa :laugh: :laugh: :laugh: