Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
june Majka nie chciała mi pomóc nawet jednej rączki nie wystawiła :laugh: :laugh: :laugh:
z ta kapusta to dobry pomysł tylko jaką wziąć białą , czerwona czy włoską ? 😲
bo szkoda ze nie sezon na bociany 🙂
kasenn
ma kulinarne kolory ale ty tez 😉 głęboka czekolada -musi wyglądać ciekawie bardzo mi sie podobają takie zdecydowane kolorki na ścianach , bo do kogo się nie wejdzie to wszędzie tylko żółty, zieleń itd.Ja mam w pokoju kolor rzodkiewki z różem łączony -o tez kulinarny ? :laugh: a na przedpokój wybrałam głębie oceanu -śliczny ciemny turkus 😉

paulinka
chyba najważniejsze aby byłi przy nas 🙂 i nie przeszkadzali :laugh: położna powie co ma robić a czego nie -tak myślę , będzie stal przy głowie i nas wpierał -reszta sie okaże na miejscu 😉

• Mamusia
odkurzacz mi umarł 😞

właśnie byłam na etapie sprzatania a tu lipa.. ale za to mam juz pycha zupe i co z tego że dziś środa popielcowa mój mąż musi dostać mieso 😁

a moje zupy sa tak gęste ,że łyżka w nich stoi 🙂)

a teraz jemy z małym milke 🙂) nie ma to jak pycha czekoladkaaa 🙂 i za raz kawusie sobie zrobie

• Mamusia
to widzę kasenn ze pogrzeb w rodzinie 😞 co za zupkę ugotowałaś ogórkową ? a ja mam rybkę bo zapomniałam wyjąc mięsko na gulasz z zamrażalki 😞 a kawusie tez sobie zaraz zrobię oczywiście zbożową i mam babkę czekoladową do tego 🙂 coś dzisiaj sie dobrze czuje ,aż dziwne nic mnie od rana nie boli 😲 i mała coś się mało rusza -może po babce da sie we znaki ? 🙂

• Mamusia
Dziewczynki ja już wróciłam, okropnie się chodzi po tych chodnikach zamarzniętych 🤢

Dzisiaj środa popielcowa a ja sobie ucztę zrobiłam, kupiłam sobie kg klementynek, 3 pączki i kawałek szarlotki:P Leniuszek dzisiaj jestem więc samej mi się nie chce piec:P No i jak myślicie czy coś zostało... Tylko klementynki 😁

Ola my na razie stopniowo kompletujemy sprzęt, kupiliśmy podstawowe narzędzia a wydaliśmy ponad 1000zł więc jeszcze trochę przed Nami 😁 Ale też nam się udało dostać jeden gratis, do wiertarki i szlifierki dorzucili dużą skrzynkę na narzędzia, zamiast dać jakieś wiertła czy coś 😁 Liczy się gest:P

A jeśli chodzi o podusie to ja mam kupioną taką baaardzo cieniutką, ale zastanowię się nad tą o której pisała Asia.

• Mamusia
zupe węgierska miał być gulasz ale poleciałam bardziej 🙂) na ostro jak diabli aż mnie wykreciłoo ale ja uwielbiam ją ... ogórkową Ola jak chcesz to dla Ciebie zrobie.. teraz w planach mam zrobić grochówke ale to na niedziele

pozatym Ola to ja mam ciasteczkowe 🙂 i takie słodziaste mniamiii , a kawke zrobie sobie z pianka a cooo i zjem do niej bułeczke z dzemem trusssskawkowym 😁

no ja zjadłam czekolade i oberwałam hee mysle czy sie nie położe spac na godzinke

• Mamusia
o węgierska ,nie jadłam takiej musi być pycha 🙂 ja jutro też robię obiadek na ostro naleśniki po meksykańsku 😉 już wszytko mam oprócz mięska, ale jest Eliza w domu wiec przez 2 tyg. ferii trochę ja wykorzystam a ja poleniuchuje przed porodem jeszcze sobie :laugh: zaraz MUSZĘ JA WŁAŚNIE POGONIĆ ABY ROZWIESIŁA PRANIE 😉 potem rozłoży naczynia ze zmywarki -jak ona tego nie lubi :P a może jeszcze cos jej wymyśle -ale ja jestem złośliwa mam co?

• Mamusia
kinia to zależny jaką działalność mąż zakłada i jakie narzędzia mu sie przydadzą , ale te choć małe gratisy tez cieszą pewno 😉 mój kupował dosć duży sprzęt i wiele tego było ale takie ma potrzeby bo jest szkutnikiem 😉

był listonosz ale albumu mojego jeszcze nie mam 😞

• Mamusia
Ola Mąż zakłada firmę remontowo-budowlaną. W zasadzie takich większych sprzętów mu nie potrzeba więc może nie wydamy tyle co Wy:P:P Z tym gratisem to masz rację, Mąż bardzo się ucieszył 🙂 A kim jest Twój Mąż bo pierwszy raz słyszę coś takiego ☺️

Hihi ja już albumem się nacieszyłam, tylko chciałabym go już uzupełniać:P Ale June miała rację, naprawdę warto było go kupić.

• Mamusia
Ola co do kapusty to ja generalnie nawet w warzywniaku moglabym rodzic jesli by mi to gwarantowalo latwy porod 😉 a zlosliwiec dzis z Ciebie straszny- biedna Eliza 😉 z drugiej strony - od czego ma sie dzieci 🤪 😉

Kasenn zrobilas mi ochote na Bogracz, chyba zrobie w weekend. Co do dan typu grochowka, zupa z soczewica czy inne jakies kapusciane rarytasy to ja w zeszlym tyg sie z nimi porzegnalam w obawie przed naglym porodem :laugh: bo mogloby byc wesolo na porodowce 🤪
Ja dzis na obiad robie bitki schabowe i surowke z porem i smietana, mieska zostanie na jutro wiec bede mogla dluzej poleniuchowac 😎

• Mamusia
kinia_nh, ciesze sie ze Tobie rowniez album sie podoba i pamietam doskonale jak juz sama nie moglam sie doczekac zeby moc zaczac go wypelniac 🙂 ja teraz poluje na jakis dla Marcela ale po tym Anne Geddes to ciezko jest cos ciekawego znalezc, najwyzej dzieciaki beda mialy takie same 😉

• Mamusia
my album dostaliśmy dla Tymka od mikołaja 🙂

wlaśnie pije pyszną kawe z mlekiem oczywiście bez kofeinowa 🙂 ale mi dobrze tylko ona na spanie nic nie daje 😞

June masz racje może ja już ta grochówke odpuszcze po bograczu i tak bedzie ostro bo dużo cebuli jest 🙂) kurcze gdyby nie było śniegu to bym poszła z odkurzaczem do lekarza bo mam dosłownie 500m do zakładu a pozatym on jest też troche ciezki to chyba jednak zostawie to męzowi..

czekolada mi zbrzydła zjadłam 3 paski i mnie ,aż cofa za przeproszeniem...

• Mamusia
ODESZŁY MI WODY PŁODOWE ZARAZ POGOTOWIE WZYWAM ...LEŻAŁAM I POCZUŁAM NAGLE JAK COŚ W PĘKŁO W BRZUCHU

TERAZ PORA NA MNIE .... JA NIE CHCEEEEEE JA SIĘ BOJEEEE 😞

MAMUSKI TO TERAZ RAZEM WSZYSTKIE SPOKOJNIE ZACZYNAMY ODDYCHAĆ I TRZYMAĆ KCIUKI ZA OLCIE

• Mamusia
ale jaja!!! a wiecie co nie chcialam nic pisac rano zeby nie nakrecac naszej porodowej schizy ale normalnie czulam ze Ola dzis albo jutro urodzi!! cholera chyba sobie krysztalowa kule kupie 😉 no i jeszcze jej pisalam zeby przypadkiem Majka nie chciala jej pomoc przy tym malowaniu listewek 🙂
Oj to ja juz dzis nic nie robie tylko trzymam kciuki za Ole 🙂

Kasenn a Ty przy kompie siedz z komorka i informuj na bierzaco 😉

aaaaaaaaaaaaaaa.... to marcowki zaczely sypac sie na dobre!!! dobrze ze jutro mam fryzjerke umowiona- przelozylam bo mialam dopiero za 2 tyg sie z nia spotkac ale chyba nie ma na co czekac 😉 w weekend sobie pazurki zelowe zrobie i pedicure i czekam na Marcela 🙂