Skocz do zawartości

Rodze w marcu 2010 - czy ktos sie do mnie dolaczy? | Forum o ciąży

AngelFire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• anulab84

2024

• kasenn88

1920

• ola73

3058

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ALE MAŁY MI SIĘ WIERCI JAK BY CHCIAŁ WYJSC NA DÓŁ HEHEH 🙂)
JEJKA ALE JA BEDE TERAZ TU CHODZIĆ I PRZEZYWAĆ ..

wŁAŚNIE Z OLA ROZMAWIALAM KARETKA JESZCZE NIE PRZYJEDZIE POWIEDZIELI ŻE MA SPOKOJNIE CZEKAĆ I CZEKAĆ NA BOLE .. MĄŻ JUŻ DO NIEJ JEDZIE

A ELIZA STWIERDZIŁA ŻE MOŻE BAŁTYCKIE WYPŁYNEŁO Z OLI 🙂 TA TO MA WYGADANĄ CÓRKE 😁

TAK ,ŻE MOŻE DZIŚ MOE JUŻ JUTRO BĘDZIEMY CIOCIAMI TRALALAAA ALE FAJOWOO

• Mamusia
A ja miałam się zdrzemnąć:P A tu od komputera ani na chwilę nie można odejść no bo już któraś rodzi 😁 Jejku ale się stresuję Olą, oby urodziła szybciutko:P Nie dość że dla Niej to będzie lepiej, to jeszcze my nie będziemy się denerwowały:P

• Mamusia
cześć dziewczyny
Bywam tu często, regularnie czytam to forum - niestety mało pisze.Wiadomość o Oli skłoniła mnie do napisania, mam dokładnie taki termin jak Ola czyli na 5.03.2010......Może to oznacza, że ja tez niebawem zjawie się na porodówce...... Boże jak sie boje!
Od 2 tyg nie biore fenoterolu (brałam 2,5 miesiąca) czuje się z dnia na dzień coraz gorzej, brzuszek się obniżył i cierpie strasznie. Jest twardy i ledwo go dzwigam.

Pozdrawiam

• Mamusia
O jejku 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 tylko mnie godzinke przed kompem nie bylo a Ola juz rodzi 🤪 🤪 🤪 a jeszcze pisalysmy dzisiaj o poduszkach dla niemowlakow:laugh: :laugh: kurcze oby jej szybko poszlo i bez bolesnie. Az mi sie mokro cos zrobilo ale to pewnie z wrazenia.

Chociaz dzisiaj juz mialam takie 2 skurcze dlugie ale nie za mocne, strasznie mnie w dol ciagnelo i od rana taki rzadki bialawy sluzmi leci.

Mam nadzieje ze cos w krotce umnie tez sie wydarzy.

Olaaaaa trzymaj sie 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Ja już torbe spakowałam. Dzidzia główke ma bardzoooo nisko i pcha się na świat, nózkami po żebrach kopie i na siłe próbuje sie wypchnąć.
Chce już moja księżniczke zobaczyć 🙂 🙂
Kasen może mi cos przepowiesz?