Skocz do zawartości

Fotografie wrześnióweczek :) | Forum o ciąży

Leginsik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

http://img220.imageshack.us/img220/355/dsc06950m.jpg
http://img710.imageshack.us/img710/3204/dsc06943y.jpg
http://img192.imageshack.us/img192/1746/dsc06941o.jpg

[URL=http://img220.imageshack.us/i/dsc06950m.jpg/][IMG]http://img220.imageshack.us/img220/355/dsc06950m.th.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://img710.imageshack.us/i/dsc06943y.jpg/][IMG]http://img710.imageshack.us/img710/3204/dsc06943y.th.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://img192.imageshack.us/i/dsc06941o.jpg/][IMG]http://img192.imageshack.us/img192/1746/dsc06941o.th.jpg[/IMG][/URL]

Asia19874 napisał(a):
Zocha kawał domeczka już masz przed sobą 🙂 bardzo ładny brzusiu !

Asiulka no laski z Was jak tralala 🙂 córa to się w 100% do Ciebie wdała , a z Tobą to chyba się ludzie nie nudzą ? w ciemno idę z Tobą konie kraść heh

Doris synek bardzo poważny 🙂 ale za to mamcia pięknie uśmiechnięta 😁
Bardzo ładnie Laski 🙂

Żabunia bedziem krasc te najdorodniejsze ogiery 🤪 🤪 🤪,

Zocha jaki brzusiek fajny 🤪ma gdzie Zosia fikac 🤪
,Marta ,slicznie wygladasz ,zgrabniutko tak -super 🙂
Dorcia ,synia to kawalerzyna jak trzeba 🤪sliczny chlopiec,widac ,ze kochany i grzeczny pewnie 😉hehe

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Aga brzusio pierwsza klasa i napewno duża dzidzia w duzym brzuszku siedzi i ma wygodny mięciutki domek 😁

Dzieki Dorotka , mowiłam Wam , ze ja na serio jestem otyła , ale myslałam ze brzucha nie bede miała ,myslałam ze tak mi sie rozejdzie jak to niektóre maja , a to wszytsko co przytyłam 4.5 kg poszło w brzuszek ....Zdziwiłam sie troszke, bo mi bardzo szybko urósł , teraz co sie mierze to co tydzien po 0.5 cm mi przybywa ..... 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Aga brzusio pierwsza klasa i napewno duża dzidzia w duzym brzuszku siedzi i ma wygodny mięciutki domek 😁

Dzieki Dorotka , mowiłam Wam , ze ja na serio jestem otyła , ale myslałam ze brzucha nie bede miała ,myslałam ze tak mi sie rozejdzie jak to niektóre maja , a to wszytsko co przytyłam 4.5 kg poszło w brzuszek ....Zdziwiłam sie troszke, bo mi bardzo szybko urósł , teraz co sie mierze to co tydzien po 0.5 cm mi przybywa ..... 🙂 🙂 🙂

To super i obys tak miała do końca ciąży 🙂moja kloezanka która tez nalezy do tych bardziej puszystych to jak była w ciazy to niecale 10kg jej przybyło i wszystko w brzuch podszło a jej córa chyba 3500 ważyła tak ze po porodzie jeszce nawet schudła to myśle ze i Ty dasz radę 🙂 🙃

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

To super i obys tak miała do końca ciąży 🙂moja kloezanka która tez nalezy do tych bardziej puszystych to jak była w ciazy to niecale 10kg jej przybyło i wszystko w brzuch podszło a jej córa chyba 3500 ważyła tak ze po porodzie jeszce nawet schudła to myśle ze i Ty dasz radę 🙂 🙃

Dorta musze dac rade obiecałam sobie , ze po ciązy od razu sie za siebie biore , a wy jeszcze tak fajnie mowicie , ze jak karmisz to super wyciąga ....Chociaz Ci powiem ze ja całe zycie byłam okragła i mi to nie przeszkadza ....Tak jak wczesniej pisałam jezeli sie komus nie podoba niech nie patrzy na mnie .....Jak ja mowie znajomym ze po ciązy chcem sie za siebie wziąc to oni mowią ze sobie mnie nie wyobrazaja jako chudzielca 🙂.....Ja jestem weosła do tanca i do rozanca ..... 🙂Ale chce , bo chciałabym w niedługim czasie znowu zajsc w ciąze i tak jak wy czuc te wszytskie ruchy( jak wy piszecie kopnął , ja tylko czuje jak mnie delikatnie jak motyl dotyka) i w ogole tak mi sie jakos chce .....

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

Dorta musze dac rade obiecałam sobie , ze po ciązy od razu sie za siebie biore , a wy jeszcze tak fajnie mowicie , ze jak karmisz to super wyciąga ....Chociaz Ci powiem ze ja całe zycie byłam okragła i mi to nie przeszkadza ....Tak jak wczesniej pisałam jezeli sie komus nie podoba niech nie patrzy na mnie .....Jak ja mowie znajomym ze po ciązy chcem sie za siebie wziąc to oni mowią ze sobie mnie nie wyobrazaja jako chudzielca 🙂.....Ja jestem weosła do tanca i do rozanca ..... 🙂Ale chce , bo chciałabym w niedługim czasie znowu zajsc w ciąze i tak jak wy czuc te wszytskie ruchy( jak wy piszecie kopnął , ja tylko czuje jak mnie delikatnie jak motyl dotyka) i w ogole tak mi sie jakos chce .....

Kochaniutka bo ty jestes dziołcha do tańca i do różańca 🙂
ja tez motyle czuje oooo i właśnie teraz w brzuszku mi szaleje 😁

czarna79 napisał(a):
kamiska napisał(a):
no w końcu doczekałyśmy sie Czarna na Twoje zdjęcia
.brzuszek duuzy duuze maleństwo w nim pewnie do kochania 😁
fajniutko!!

Duza mama to duże dziecko kochana ......

hahaa ,ale Cie pociesze,ze żadna z nas tu do malych nie nalezy hahaha 😉
Podoba mi sie,ze masz dystans do siebie ,duze kobietki sa super,moje dwie kolezanki z liceum byly tez puszyste (jedna 99kg,druga 89kg w 1klasie liceum)i szczerze -to najfajniejsze dziewuszki jakie znam ,do tancca i rozanca..kiedys z baletow wracalysmy w miare szybko,bo wszedzie byla kicha,i na fontannie przegadalysmy cala noc ,ja na boso,bo nogi mi w du...wchodzily od butow hahaha,nie szlo sie z nia nudzic
Teraz od juz dluuuuugiego czasu ,cos sie z jedna zlego stalo ...w 3 klasie zaczela sie na gwaltu rety odchudzac ,no i nikt jej nie poznawal,zmienila sie na ciele i duszy ...to juz nie byla ta sama Monia co kiedys...Chuda jak badyl(anoreksja,niestety 😞) ,ponoc do tego na fecie jedzie non stop...wyglada jak 7 nieszczesc,wieszak(ramiona chude i szerokie,a nogi zapalki..)Budowa jej ciala byla jakos dostosowana do tych kilogramow,a teraz bidna wyglada komicznie ..jej mama tez przysadzista kobitka jest
Tak trzymaj Aga !! 😘

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
kamiska napisał(a):
no w końcu doczekałyśmy sie Czarna na Twoje zdjęcia
.brzuszek duuzy duuze maleństwo w nim pewnie do kochania 😁
fajniutko!!

Duza mama to duże dziecko kochana ......

hahaa ,ale Cie pociesze,ze żadna z nas tu do malych nie nalezy hahaha 😉
Podoba mi sie,ze masz dystans do siebie ,duze kobietki sa super,moje dwie kolezanki z liceum byly tez puszyste (jedna 99kg,druga 89kg w 1klasie liceum)i szczerze -to najfajniejsze dziewuszki jakie znam ,do tancca i rozanca..kiedys z baletow wracalysmy w miare szybko,bo wszedzie byla kicha,i na fontannie przegadalysmy cala noc ,ja na boso,bo nogi mi w du...wchodzily od butow hahaha,nie szlo sie z nia nudzic
Teraz od juz dluuuuugiego czasu ,cos sie z jedna zlego stalo ...w 3 klasie zaczela sie na gwaltu rety odchudzac ,no i nikt jej nie poznawal,zmienila sie na ciele i duszy ...to juz nie byla ta sama Monia co kiedys...Chuda jak badyl(anoreksja,niestety 😞) ,ponoc do tego na fecie jedzie non stop...wyglada jak 7 nieszczesc,wieszak(ramiona chude i szerokie,a nogi zapalki..)Budowa jej ciala byla jakos dostosowana do tych kilogramow,a teraz bidna wyglada komicznie ..jej mama tez przysadzista kobitka jest
Tak trzymaj Aga !! 😘

Dzięki kochana .....GRUBE JEST PIĘKNE..... 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
kamiska napisał(a):
Zocha fajowy brzuszek mniej więcej mój też tak wygląda
Doris ale masz przystojniaka nie mogę 🙂

Dziekuję 🙂 i będę nie skromna i powiem ze tez tak uważam 😁

wiesz wiadomo po kim to ma ładni rodzice to i synuś przystojny 🙂