Skocz do zawartości

Mamusie na luty 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

olcia157 napisał(a):
Ale te pampersy to tylko chyba te malutki do4,5 kg tak??? czy ja to jakoś źle zrozumiałam 😉

Jeśli są to te mini,to 3-6 kg. Tak przynajmniej sprawdzałam w necie.

• Mamusia
SNAKERKA to ty ją wygralas???? a ja wlasnie sobie ją obserwowalam, bo bylam ciekawa za ile pojdzie i az prawei 50 zl mniej-szczesciara 😉)))))) a jak szly ostatnie minuty licytacji, bo ja juz dotarlam jak byla zakonczona? super gratuluje 😉)) mój wlasnie sie suszy 😉))u nas w aukcji bardzo podbijali, troche moze za duzo wylicytowalismy, ale trudno 😉ale tobie sie udalo naprawde za super cene kupic 😉)GRATULUJE 😉))

• Mamusia
Tak to ja!! 🙂 I w sumie z głupoty bo była minuta do końca jak weszłam na tą aukcję i tak mówię m. że super okazja i w ostatnich sekundach się jeszcze przebijałam. Mam nadzieję, że faktycznie będzie w stanie bdb jak w opisie a nie jakiś rupieć 🙂 Już się nie mogę doczekać jak odbierzemy i upierzemy, będzie czekać na Synka, a Ty prałaś w pralce?? Kurczę Karina gdyby nie Ty to bym dzisiaj nawet nie patrzyła na te leżaczki tylko dopiero jak jakaś większa kasa wpadnie 🙂

• Mamusia
Pisałam do Innicione..Ona jeszcze w 2paku no ale ma problem z netem i nie czyta nas niestety.Macie od niej pozdrowienia...Od nas też ją pozdrowiłam w razie rozpakowania ma do mnie pisać 🙂
A ja Wam powiem,że źle się czuje...Po tym obiedzie niedobrze mi co chwila ale nie wymiotuję...Wypiłam miętę i wodę piję cały czas i tylko niedobrze mi się robi,dodatkowo zaczynają boleć mnie plecy no i jakoś mi dziwnie...Może to oznaka rozpakowywania się??
W tygodniu mamuśka do mnie przyjedzie z firanką którą mi kupiła i z jajkami ekologicznymi od znajomej 🙂

• Mamusia
Wiecie ja też patrzę na te leżaczki ale w sumie sama nie wiem niby mam ta huśtawkę inie wiem czy będzie mi jeszcze leżaczek potrzebny, ale z drugiej strony jego można gdziekolwiek zabrać no i są takie co się nadają do 18 kg a huśtawka tylko do9jest!!!

• Mamusia
Od czasu do czasu napina mi się brzuch i bóle ida z pleców w dół no ale nie wiem czy to można zaliczyć do skurczy...Ja powiem Ci szczerze,że nawet jak miałam skurcze co 2 i co 3 minuty to ich nie czułam więc myślę,że skurczami jest napinanie brzucha....A i mogę nawet dziś jechać na porodówkę...W końcu może zobaczę tego mojego aniołka....Właściwie to jutro mam na 8 wizytę więc jeśli wody mi nie odejdą to jutro powiem lekarzowi o tych bólach 🙂
Dostałam wiadomość 🙂Numer zapisany 🙂
Ja mam numer do Agnese,Evelci,Innicione,Kariny,Konefki,Monisi,Olci,Aleksandry,Snakerki no i chyba tyle 🙂

• Mamusia
Marta28 ty też mogłabyś nam swój numer w wiadomości prywatnej wysłać bo nawet nie będziemy wiedziały kiedy cię złapie...
Jutro na obiadek robię gulaszową 🙂
Nie wiem czy Wam to pokazywałam ale lubię tą piosenkę 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=ENaQ0_hoFnE&feature=related
Ten Damien Sergue jest przecudny 🙂Super ma pioseneczki 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=uWpmbxbQ_Ok&feature=related

Ja mam numer do Malwiny i Snakerka ma do mnie. W razie nieodzywania mojego -pisać do mnie 😉

Podoba mi się ten leżaczek,ale dostaliśmy coś takiego od mojej chrzesnicy,wiec nie bedziemy wydawac znowu na to kasy.Bardziej myslę nad karuzelą i tym kontrolerem oddechu.

• Mamusia
Haaalo dziewczyny 🙂
Jestem tutaj nowa 🙂 mam do Was pytanie, czy doskwiera Wam również ciągle twardy brzuch? Bo zaczynam się niepokoić, w szpitalu przypisali mi 3*2 tabletki asparginu i no-spe ...
KTG wykazało skurcze nieregularne, a rozwarcia mam 1cm, czy to normalne?
Czy to poród się zbliża?

Natalla- bardzo prawdopodobne. ten twardniejący brzuch to może skurcze?
Szczerze mówiac nie wiem o co z nim chodzi,bo ja twardego brzucha nie mam. Stad wydaje mi sie,ze przenosze 😜 i beda podawac mi na wywołanie hehe

Malwina bardzo ładnie wyglądasz, koniec tuż tuż 🙂

a te pampersiaki mini to są rozmiar 2, więc to nie są najmniejsze, mam już 2 paki, ale chyba jeszcze kupię, tylko nie wiem na jak długo te dwójki starczą, kurde nic nie wiem hehe 😁

Natalla ja mam bardzo twardy brzuch, na KTG też to wychodzi, dostałam leki, ale teraz już nie jest to groźne, bo koniec się zbliża, to jest groźne we wcześniejszych etapach

Magda wysłałam Ci swój nr na wszelki wypadek 🙂 poza tym jesteś prawdziwy łowca promocji nie ma co 😁