Skocz do zawartości

Mamusie na luty 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Tusiek Wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń, dużo miłości i lekkiego porodu 😆
Dziewczyny u nas piękna zima jedziemy dziś z mężem na wieś bo ja chcę na sanki on się śmieje, że może mi kulig zrobić ale ja się boję że urodzę 😁 Więc pobawię się śniegiem delikatnie 😆

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tusiek NAJ NAJ NAJ zycze Tobie, spelnienia marzen, zdrowka, szybkiego porodu i zdrowego maluszka 🙂
no ja dzisiaj nawet wyspana 😮 aczkolwiek zasnac to byla TRAGEDIA, znowu malo co nie ryczalam ze zlosci 😠 wszystko mnie bolalo, przewracanie to tragedia, chociaz juz tak czesto mi sie brzuch nie stawial 😜
zabieam sie niedlugo za sprzatanie, zazdroszcze z calego serducha sniegu, naprawde u nas dalej wiosna 😮 juz nadzieje stracilam ze go zobacze w tym roku.

• Mamusia
Witam 🙂
U mnie noc też w miarę chya tylko dwa razy sie obudziłam na zmiane pozycji (przynajmniej tyle pamietam) a teraz jeszcze w łóżeczki bo wczoraj przez tego księdza wyszytstko wysprzątałam. Dzisiaj tylko zakupy takie małe spożywcze i wieczorkiem do znajomych wiec luźny dzień 🙂
No ciekawe jak tam Agatka i czy wszystko z maluszkiem oki 🙂
[rcolor=]Tusiek sto lat 🙂[/color]

• Mamusia
Witajcie Brzuchatki i Mamusie
U mnie piekne slonce ale zimno, posprztalam caly dol i nawet podloge umylam. jedno pranie wisi, jeszcze jedno sie pierze. Dzis m wyslalam na zakupy, ja juz nie daje rady. Reszte dnia laba.
Tusiek wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka i milosci. 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
czesc dziewczyny-i ja dolanczam sie do zyczen dla Tusiek 😉))i rowniez lekkiego porodu zyczę 😉)) u nas zimna na calego-od czasu do czasu zawierucha ze hoho 😉)) dzis piore fotelik samochodowy-tzn. material z niego i takie nosidelko do noszenia dziecka przy sobie na szelkach-wykorzystywalismy na wyjazdach 😉)-zanlazlo sie to wszystko u mamy w komorce 😉 A ja przy oliwi milam butelki avent-bylam b. zadowolona, ale u naszego ulubionego sprzedawcy duzo ludzi bralo tomme tipple i ja tez je zakupilam, ,-mam nadz, ze beda dobre-fajnie,ze ta duza jest z czujnikiem ciepla i zimna pokarmu 🙂tak samo smoczki tez tej firmy kupilam , a oliwia miala aventa 😉zobaczymy, gdybym wczesniej wiedziala o lovi to tez moze bym kupila, a teraz juz niech te będą 😉torb bartusia juz tez mam spakowaną 😉 brakuje mi pierdólek-mydelko dla mnie, bepanten masc, a i koszuli do karmienia, choc jedną mam, ale nie nową 🙂i ze 3 pary majteczek musze dokupic nowych i koniec 😉pozdrawiam cieplo 😉
Chyba tez dzis wezme sie za faworki 😉 posprzatane mam w domu, bo wczoraj dygalam przed ksiedzem, to mam wiecej czasu na pichcenie-chyba sie wezme, bo smaka mi narobilyscie 😉
ps. a co z Agata ,bo chyba nie jestem w tmacie-pojechala do szpitala z jakimis bolami czy cos?

• Mamusia
Karina Agata już urodziła 🙂
Ja dziś mam dzień prasowania 🙂 Powoli zapełniam komodę Antosiowymi rzeczami, puściłam jeszcze 2 prania. Mieliśmy dziś jechac po wózek i fotelik do szwagra, ale tyle śniegu nasypało, że trochę się boję prowadzić 🤨 Zobaczymy jakie warunki będą za godzinę...
Tusiek Wszystkiego co Najlepsze życzę! Mnóstwo Radości, Miłości i lekkiego porodu 😉 Buziaki 😘 😘 😘 😘 😘
A wczoraj miałam w skrzynce awizo, pojechałam na pocztę a tam paczuszka z Bebilonu z ... małym misiem polarnym z takimi jakby kuleczkami w środku 🙂 Poczeka jeszcze troszkę na Antosia naszego - puki co oczywiście pies był najbardziej zainteresowany 😁

• Mamusia
o mamo kochana a ja nie w temacie 😉)))) dopiero teraz sie dogrzebalam do tej informacji-super [color=red]gratuluje Agatka serdecznie 😉))))))))))))))) i zycze duzo zdrowka dla Adasia 😉))[color=red][/color][/color]czyli poltora miesiaca wczesniej sie urodzil 😉))) mamy pierwszego lutowego bobasa-super wiadomosc 😉))))
a ty snakerka jestes niemozliwa z tymi prezentami-ciagle cos dostajesz,az zazdroszcze 😉))-fajne takie prezenciki musza byc 😉))buziaki 😉)

• Mamusia
Karina zagladaj do tabelki. Dzieciaczki urodzone bede podkreslac na zielono, moze byc?
Snakerka mi z bebilonu przyszlo na skrzynke bym potwierdzila date porodu to bylo w czwartek, Ciebie tez tak dopytywali?
kazdy dostaje takiego misia jak sie zarejestruje? 😉 😉

dzięki dziewczynki za życzenia, urodzinki miałam wczoraj 13tego w piątek, ale dzień jak najbardziej pozytywny 🙂 z mężem w kinie sami na całej sali byliśmy 😁

a co Wy tak z tymi faworkami szalejecie? i mi smaka narobiłyście,ale ja to mam inny sposób mówię mamie, że bym zjadła i rachu ciachu mi robi i nawet z dostawą do domu mam 😁 trzeba korzystać póki można hihi

ja dostałam póki co próbki z johnsona,w przychodni z pampersa, a z bebilona jestem zapisana i czekam 🙂

• Mamusia
Agnese tak potwierdzałam jeszcze raz datę porodu, jakoś w grudniu się rejestrowałam i tylko misia na razie przysłali, ale myślę, że z czasem i jakieś próbki będą wysyłać. Wkurzam się bo liczyłam na te z Johnsona bo 4szt.były i dalej nie dosłali, a Malwina już miała wcześniej.
Tusiek a Ty w jakim czasie od rejestracji dostałaś z Johnsona?

Witajcie 😉
U nas dzisiaj był ksiądz,dzien rozwalony oczekiwaniem i własciwie juz prawie noc. Buuu
Tusiek wszystkiego co najlepsze moze byc dla Młodej Mamy 😉
Dostałam od sąsiadki dzisiaj torbę ubranek takich na szpital i zaraz po. Jej córka wczoraj skonczyła miesiąc i te ubranka na niż juz za małe.Fajnie przynajmniej nie musze tym sie martwic. 🙂
Właśnie wcinam gorącą jeszcze szarlotkę - robota Teściowej 😉

• Mamusia
No witam witam kochane 🙂
Jestem mega szczęśliwa 🙂
Z biologii mam 4,z angielskiego 5,gorzej z matmy bo 3 🙂
I do 7 lutego nigdzie już nie jadę 🙂
Tusiek wszystkiego najlepszego kochana,wszystkiego czego tylko pragniesz Ci życzę 🙂
Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków 🙂

• Mamusia
Mi też kiedyś z bebilonu przyszło o potwierdzenie daty porodu ale to już było trochę czasu temu i do dzisiaj jak na razie nie było jeszcze żadnej paczuszki 😞
Ja też mam ta butelkę z Tommee z czujnikiem ciekawe jak to się sprawdzi w praktyce 🙂
Ja byłam dzisiaj z m na zakupach bo chciał sobie jakieś spodnie itp. pokupić później u mamy na obiadku a teraz się wykąpałam a zaraz jedziemy do znajomych więc dzień w miarę ok ii bardzo szybko zleciał 😉