Skocz do zawartości

Shopping ;-) | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 484
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
pammat napisał(a):
mi się nie podobają te pieluchy..

Chyba moja misja ekologiczna sie tu nie sprawdzi 😁 Zartuje. Myslalam, ze moze ktos uzywal, moze sie wrazeniami podzielic, albo ktoras z Was nastawia sie na taki zakup i ma juz jakas marke wybrana.
Tak czy siak u mnie to juz raczej na 100% pieluszki eko beda. 😜

• Mamusia
Ulka napisał(a):
najlepiej chyba pojsc do sklepu z wozkami poogladac, a potem na allegro i kupic .
bylam ostatnio z kolezanka na spacerze i dała mi na chwile wozek poprowadzic (bo paliła fajke) kurna! tak sie spociłam, oszarpałam, cięzki jak cholera wiec juz wiem ze chce tylko lekki , nie wiem ile wazy dziecko 1-2 letnie bo jeszcze dochodzi waga dziecka
i ona ma wozek z podwojnymi kolkami i u nas w miescie nie moze korzystac z podjazdow na chodnikach itd bo kolka maja inny rozstaw niz to co wybydowali dla wózkow i po schodach sie szarpie

Moi znajomi też kupowali wózek zwracając uwagę tylko na wagę - ostatecznie kupili jakieś chicco 11-12kg z takimi małymi, podwojnymi kółkami i co chwilę muszą ten lekki wózek podnosić bo nie daje rady na naszych chodnikach. Ja wiedziałam że wolę cięższy ale na dużych kołąch bo chce go pchać a nie nosić
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=974&
Ostateczny wybor to mutsy urban rider, 16kg - też niemało ale prowadzi się super. 16kg to była moja górna granica wagowa

• Mamusia
no x-landera to ja chce od samego początku ale tego najtańszego
http://allegro.pl/x-lander-xa-2010-megazestaw-3w1-promocja-piesek-i1718656698.html
kolor mi się podoba jedyny minus w nich to nie można spacerówki przekładać ale też jestem za tym wózkiem wiem jak się go prowadzi bo koleżanka ma więc 99% kupie go chyba że będzie jakaś zajebista nowość do porodu 😁

• Mamusia
pammat napisał(a):
no x-landera to ja chce od samego początku ale tego najtańszego
http://allegro.pl/x-lander-xa-2010-megazestaw-3w1-promocja-piesek-i1718656698.html
kolor mi się podoba jedyny minus w nich to nie można spacerówki przekładać ale też jestem za tym wózkiem wiem jak się go prowadzi bo koleżanka ma więc 99% kupie go chyba że będzie jakaś zajebista nowość do porodu 😁

wlasnie dlatego jeszcze myslimy na x-landerem xq, o on ma przekladana spacerowke. tylko przednie koleczka troche mniejsze. nie ma wozka idealnego.... 😁

• Mamusia
Dziewczyny...zwracajcie uwage na GONDOLE w wózkach bo sąsiadka ma X ladera, jak mała urodziła sie miala 57cm i po 2 miesiacach mało co jej miejsca zostało...moze na max nastepne 2-3 miesiace....a przed nami kilka tygodni zimy !!!!

ps. u mnie od srodka ma 82cm

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
holi32 napisał(a):
Z Algieri wózek a ty jak tam pojedziesz na wakacje??? spoko ciekawe jak ten wózek będzie wyglądał!!!

Nie rozumiem o co chodzi z wakacjami? Jestem na wakacjach w Polsce. A dlaczego Holi zastanawiasz sie jak będzie wyglądał wózek?

A ja bywałam w Algierii dośc często w porcie Arzew 🙂

• Mamusia
a ja luzeczko takie kupuje moja kolezanka ma tutaj takie mowi ze super mala jej spi w swoim luzeczku i do karmienia piuersia niemusi wstawac z ,lozka !!

http://www.ipiccolissimi.it/root/scheda_prodotto.php?cat=1&tipologia=1&idProdotto=5403&idMacro=66&idMicro=761