Skocz do zawartości

Shopping ;-) | Forum o ciąży

guga

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A ja długo nie miałam NIC 🙂 Aż tu nagle przyjechała siostra, przywiozła ciuszki dla dziecka, dla mnie, kosmetyki, różne akcesoria. Mąż też w tym czasie kupił wózek, łóżeczko, przewijak i nie wiem co tam jeszcze, ja też dokupiłam trochę rzeczy i już prawi wszystko jest 😆

• Odpowiedzi 484
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
chamster napisał(a):
Dziewczyny.
Powiedzcie mi odnośnie wózka. Czy opłaca się kupować 3w1?
Ciągle słyszę opinie, że ta spacerówka to kolos i lepiej kupić później lżejszą osobno.
Co wy na to? Ja już sama nie wiem...

no ale jak nie 3w1 to niewielki wybor pozostaje.. fajne gleboki wozki z opcja wpiecia fotelika sa w tej samej cenie co 3w1 wiec juz lepiej chyba miec ta spacerowke. zreszta mysmy wybierali wozeczek pod katem zimy i spacerow po nierownym terenie (duze pompowane kola), a takie lekkie spacerowki potem to maja koleczka piankowe male, wiec na zime 2012 albo na wycieczke do lasu moga nie zdac egzaminu.

• Mamusia
pammat napisał(a):
http://allegro.pl/ultralekki-slapi-2012-5-kolorow-i1761795118.html
http://allegro.pl/espiro-magic-4-wysylka-0-zl-najnowsza-kolekc-2011-i1759711533.html
np. mi się strasznie te podobają w przyszłym roku na lato taki jak znalazł są śliczne 🙂

bardzo fajny ten pierwszy!

• Mamusia
chamster napisał(a):
Dziewczyny.
Powiedzcie mi odnośnie wózka. Czy opłaca się kupować 3w1?
Ciągle słyszę opinie, że ta spacerówka to kolos i lepiej kupić później lżejszą osobno.
Co wy na to? Ja już sama nie wiem...

A ja właśnie takiego namiętnie szukam 😉
Później to sobie mogę "parasolkę" kupić 😉 A spacerówkę Graco Quattro mam jeszcze po Oli 🤪 🤪 🤪 Więc jedna będzie w domu a druga na dwór 🙂

A kto wie jak sytuacja finansowa będzie później wyglądała...więc lepiej od razu 3 w 1 😆

No i ja tak jak Chloe szukam dużych pompowanych kółek bo teraz na wsi mieszkam, na nowo powstałym "osiedlu" i chodnika to jeszcze pewnie przez parę ładnych lat poza swoim podwórkiem nie zobaczę 😜

• Mamusia
coquelicot napisał(a):
pammat napisał(a):
ja mam z avent też jest anty kolkowa

Ja również się na Avent zdecydowałam, siostry sprawdziły więc jest ok. 🙂

ja mam avent rowniez, bo przy kazdej wizycie dostaje paczke z gratisami, uzbieralam juz 3 buteleczki 😁

• Mamusia
Ile tutaj się dziej w dziale zakupów. Czekam na razie z szaleństwem, bo nie chcę cieszyć się kupowaniem sama tylko chciałabym zaplanować z mężem jakieś większy shopping 🙂 Dopiero za tydzień zamawiamy śliczne łóżeczko z BABY BOO i będę starała się wygospodarować i zaplanować dzień szaleństwa 🙂 w mieście!

• 2 tygodnie później...