Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
rozmawiałam przed chwilą z iskrą.
czuje się dobrze, mała okazik zdrowia tylko, ze narazie nie ma jej przy sobie - no ale to normalne przy cc.
maż jest z iskierką i Remik też więc spoko.

co do bogusi to fajnie, ze udało się rodzić z Tatuśkiem- jeśli nie trzymali się za rękę to chociaż był za ścianą 😆
superowo

no to mamy dziewczyny dziś 2 szczęśliwe rozwiązania 🙂
z tej okazji zjem makaron zasmażany z piersią kurkową, oliwkami, i kaparkami 😜 😁

• Mamusia
No to gratulacje dla Iskierki 🙂 Córa śliczna 😁 Gdyby przy niej była karteczka z napisem KLOC, to Ilonka nie miała by zagwostki 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
Ania73 jak mam Ci dać oklaska za cenne info?- kombinowałam i mi nie idzie ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
Morfina - oklask wirtualny w myśli też jest cenny 😁 😁

jakby co to pytaj a ja spróbuję sobie przypomnieć cóż za wiedzę nam tam wkładali.
tak samej z łowy no to ciężko ale jak ktoś zada pytanie to mi się przypomina co nieco.
a tak w ogóle to właśnie mi sie przypomniało, ze my sobie będziemy mogły nasze dzieci "odliczyćod podatku" w przyszłym roku.
nie wiem o co tu chodzi ale wiem, ze coś tam sie odlicza i coś około 900 złotych.
ale to moze monia przy okazji i w wolnej chwili nam podrzuci jakąś cenną wiedzę na ten temat 😆

• Mamusia
kurde, iskra przysłała mi mmsa jak mała cycocha ciunia ale ja nie mogę wkleić i przesłałam Agacie.
Agattko kochana, please przy okazji 🥴

ja narazie nie moge się rozpakować bo postanowiłam zamówić malarza na jutro albo pojutrze.
dostałam namiar na jakiegoś gościa co mi machnie ten pokój i nie jest drogi bo ja to sama nic nie zdziałam chyba i urodzę w tym syfie, a bartek jak nie w robocie to coś musi załatwiać i taka chujnia.
jak będzie pomalowane to mogę szpagat zapodać na porodówce 😉 😁