Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć laseczki,
My dziś pierwszy dzień w domku, zaraz bedziemy kąpać małą Nadię. Jutro jestem sama i mam nadzieje na trochę czasu dla siebie jak mała da 😜 to doczytam co i jak u nas kwietnióweczek.
Ale frajerstwo z tą nową wersją - jest mozliwość zmiany na starą??czy tylko ta wersja jest dostępna?
chciałam dodać wam fotkę -ale o co tu kaman i gdzie to sie robi??

• Mamusia
okej zmykamy porozmawiac z synem na powaznie co on kombinuje i czy sie szykuje na ten swiat czy ma zamiar zgnci w tym brzuchu 🤢
mi tez nie dziala odsylanie do ostatniego posta.
dobrej nocki brzuszki.
new a Ty jutro uspil dzieciatko i dawaj caly dzien na forum 😜

• Mamusia
agata mnie cmi okresowo ale ja mam przewaznie bardziej bolesne okresiki wiec czekam na mega bol a najchetniej chcialabym zalac plytki wodami i juz wiedzialabym ze to to i potem sie wykapac wypachnic i fru na fotelik urodzic 😜 niczym nasza expres klapi 🙂

• Mamusia
u mnie też nie działa powrót do ostatniego własnego postu... a po kiego mi sama informacja, kiedy to było? :P

Emilka cudna i duża 😁 szkoda, że nie udało mi się zobaczyć jej na cycusiu ani za pierwszym, ani za drugim razem...

ćmienie okresowe mam codziennie, czasem połączone z twardnieniem brzucha...ale ja to czekam na jakiś mega ból, żeby wiedzieć, że to to 😉 jakoś tak to sobie wyobrażam mniej więcej...

nalwos - moje dziecko też próbuje wyjść bokiem 🙂 i też mnie duszenie boli 😞 ale próbuję i tak ☺️ i czasem jest bardzo fajnie - można ewentualnie użyć żelu jakiegoś, coby większy poślizg był 😉

• Mamusia
wiesz Aniu ja tez czekam na wiekszy bol i jakies spontaniczne wyrazne sygnaly porodu, ale od kiedy wiem, ze to moze byc w kazdej chwili to na kazdy bol zwracam uwage - nawet na takie delikatne cmienie ☺️

hm ... ciekawe dlaczego mala Emilka sie wszystkim nie wyswietla 😮
to na pewno wina Pana Admina 😉

a ja muszę się pożalić 😞
1. Jacka babcie zabrali do szpitala bo rozlała jej się krew we wszystkich organach.
2. zmarło dzieciątko Jacka kuzyna( pisałam Wam że maluszek w brzuszku ma wielkie braki wapnia) kazali Dorotce nosić do końca ciąże i jak urodziła to maluszek zmarł 😞 tak mi przykro i smutno...takie maleństwo i rodzice tyle cierpią bo chyba robili sobie z nich króliczków doświadczalnych.

Siedzę teraz sama w domu 😞 bo Jacek z mamą pojechali do szpitala,ja sobie ten wyjazd odpuściłam bo widziałam babcię wczoraj i wolę ją zapamiętać jak jeszcze dobrze wyglądała.

Przepraszam że piszę Wam tak smutne wiadomości ale mi tak xle a zwłaszcza z powodu Maleństwa 😞 łzy mi ciekną jak grochy