Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agatta, ale ty jesteś cudownie bezpośrednia 😁
ode mnie zamiast bana masz banana 😁
ssanie mi się włączyło. chyba coś trzeba w końcu pochłonąc bo kawa mleczna straciła moc.
a my, jak tak dalej pójdzie to zdązymy ogarnąć jeszcze to wygrane przez bartka mojego zaproszenie do knajpy na ursynowie na 8 dych.
moze Agatta reflektujesz na darmowe żarełko?

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ania73 Amfi mnie rozbroiła 😁 😁 😁
Kahna widzę, że podobnie zareagowałyśmy na moherowe truskawki 😁 😁 😁
Taką mam zmułę, że odwołałam wizytę u dentysty, jakoś nie mam weny leżeć głową w dól na fotelu 🤢 🤢 🤢 Dzisiaj miał być lajt, tylko zaplombowanie, no kanały już wypełnione, no ale cóż w akcie pokutnym mieszkanie odkurzę 🙂 🙂 🙂
A tak w ogóle, to mój mąż na fochu dzisiaj jest, bo wczoraj poruszyłam temat wspólnego porodu, chciałam się po prostu upewnić czy wie na co się pisze, że krew, mój ból i inne "syfiaste" rzeczy no i mój niewyparzony język. Powiedziałam, że nie może ode mnie wymagać tego, że mięchem nie rzucę i stawiać ultimatum, że on wtedy wyjdzie, bo ja nie wiem jak zareaguję- postaram się być grzeczna, ale jak on mi podczas porodu wyjdzie, bo zabluźnię to powrotu nie ma. A on wtedy foch, że ja nie chcę żeby on przy porodzie był i robię wszystko żeby tak się stało, to on w takim razie nie będzie ze mną rodził 😮 😮 😮
Zapytałam, czy jest pewny swojej decyzji. Odpowiedź: CISZA 🤢 🤢 🤢
No to ja na to, że rozumiem że jest dorosły i tym samym bierze odpowiedzialność za swoje decyzje i na porodówkę śmigam sama- jego decyzja.
Serio gorzej niż dzieci ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
rzeczywiście jest słoneczko i przynajmniej tyle na dziś dzień.
mój młody coś ponad pępkiem wypycha a to mu się moze ze 2 razy dopiero zdarzyło 🙂
śmiesznie tak jakoś bo nie znane mi są te ruchy. zawsze urzędował pod linią pępka w dolnej częsci brzucha.
może zmienia styl pływacki na delfina 😉
Morfina coś dziś drażliwa jesteś, a chłop twój czuje już maksymalne napięcie na pięcie prawie 😁
wyluzuj i go już nie stresuj. pewnie, ze chce z tobą rodzić tylko sie boi i woli nie rozmawiać o swoim lęku.
pewnie sam ma sraczkę, ze nie podoła i ze nie będzie cię umiał wesprzeć jak należy.
a nam to tak naprawdę zalezy na tym tylko zeby obok byli i za rękę trzymali bo przecież przeć za nas nie będą. 🙂

Morphi nie ma sprawy 🙂 wygaduj się do woli

nie mogę jak puszczam mojemu sygnał i nagle pisze smsa co się Kochanie dzieje? a ja odpisuje: zafarbowałam sobie włoski 🤪

matko w jakim on teraz strachu żyje 🙂 że tak szybko reaguje na sygnałki 🙂

• Mamusia
Ania ja to wiesz ... reflektuje z Toba na wszystko, ale chyba nie dam rady wyjsc z chaty ... juz totalnie zaniemoglam ... zwlaszcza wlasnie dzisiaj ... a od kiedy i do kiedy macie te darmowe ?
a jeszcze teraz wyczytalam na necie, ze takie rozpieranie jak czuje na wysokosci spojenia to 1 faza porodu hehe ...
ja to normalnie w domu urodze - nawet nie zauwaze jak mi Mala wypadnie 🤪

Kurwa Mać ktoś mądry postawił butelkę z płynem do płukania wysoko na szafce i otwierając drzwiczki spadła mi na brzuszek!!! cholera jasna!!! ale się przestraszyłam!!!

sorki za słowa

muszę małą poruszać czy nic jej nie jest...

choleraaaaa!!!!!!!!!

• Mamusia
no zarcie chyba jeszcze w maju ma być aktualne tyle tylko, że pewnie wtedy to juz sam chleb suchy zamówimy za te karnety ze względu na diete poprorodową.
pewnie byłoby z 10 bochnów takiego wiejskiego z chrupiącą skórką 🤪
a tak poza tym, jakbyśmy dziś na przykład skoczyły na to zarełko to gwarancik, ze prosto taką najedzoną jakoś bym dostarczyła cię na zelazną 😁 😁 😁

• Mamusia
Jeszcze jedno, co Wy z tą dietą tak panikujecie? Chyba nie będzie aż tak źle, ja na pierwsze dni po porodzie przygotowałam sobie rosołek, pulpety i kotlety mielone, nawet do jednych ciutkę cebulki przemyciłam. Podobno smażonego nie można, ale ja je na parze odgrzewać będę więc chyba tragedii nie będzie, bo i wszystko jest bardzo lajtowo przyprawione. Do tego zmagazynowałam mnóstwo mrożonych warzyw, można na tym jakąś jałową zupinę zrobić albo inne dzieło 😁 Teraz się nie zamartwiam, Młoda zweryfikuje co będzie mi można a czego nie 🙂

• Mamusia
Ania Ty to umiesz zachecac - nawet jak o tym chlebie piszesz to ja ze slinotokiem siedze 😁
Konrad mi dzisiaj autem smiga ... a pozniej do Jedrzeja musze podjechac - kase mu oddac -
bo ostatnio z wrazenia ( po palcowce 😉 ) zapomnialam mu zaplacic ☺️

kahna ja puchne tylko na twarzy ...
obecnie ksiezyc w pelni to ja 🙂
chyba, ze to nie opuchlizna tylko tak sie spaslam - co tez jest mozliwe ☺️

• Mamusia
heja!!!
nadrobiłam tylko 10 stron sorry, ale czasu nie ma 😞 dzięki bogu naczytałam się o tych waszych kupach i wkońcu i mnie pogoniło, bo w kibelku to dawno nie byłam 🙂

morfi meżczyźni to gatunek wysoko stresujący się, ale jak przyjdzie co do czego to da radę.
Ja wiem jak mój michał mówił, że on tylko z tyłu i broń boże tam nie zajrzy, a jak młoda się rodziła to ja pomiędzy skurczami widziałam jego ryjek ucieszony który krzyczy : kochanie jeszcze troszkę, bo już włoski widziałem, poza tym obejrzal dokładnie z lekarzami moje łożysko, co nawet mnie umknęło uwadze 🙂
a co najlepsze wczoraj zapytał się mnie czy może sobie zobaczyć moją pipkę 🙂 no i mu pokazałam, oglądał oglądął i na koniec skwitował- będzie dobrze

pytam kto zajebał słońce?