Skocz do zawartości

kwietnióweczki 2010 | Forum o ciąży

moniadad

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej
Tak, rosół na dziś był bardzo dobrym pomysłem.
Właśnie zaczyna mnie głowa boleć!
Poszłam spać po 3.
Wieczór bardzo udany, było sushi, dobre wino i doborowe towarzystwo - to musiało się skończyć kacem!

Ksawery znowu zaczyna smarkać i kasłać.
Fuck!

Irysku, kciuki za maluszka. Jeszcze dogoni rówieśników :-)

Czas wyjść z wanny:-)

Miłej niedzieli

• Odpowiedzi 99,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• klapoucha

8708

• emilka1986

7194

• Agatta

10594

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jestem dopiero teraz bo rodziłam 🙃
Caly dzien balowalismy poza domem. Obiad w knajpie, potem kulki, MD, lody, te sprawy.
w domu bylismy po 20 ej.
Trzeba bylo trzode oporzadzic i dopiero mam chwilke.
pewnie mamuski juz spia.

no to spokojnej nocki 😘

• Mamusia
hej
przecyztałam po łebach
hej Ania 🙂

mnie mało bo w depresji twórczej jestem

zaliczyłam zapalenie lewego płuca z POlą
teraz jest oki
Mjaka symuluje choroby zeby nie chodzic do przedszkola, juz głupieje czasem :P

sztunia ma urodziny w srode i co kupic? jest plan zegarkowy
albo po prostu mu sie oddam

• Mamusia
hej.
ja nie wiem co kupić 7-latkowi bo dziewczyny dostaly poczta zaproszenia na urodziny do kolegi. jutro impreza a ja laze po carrefourze tzn. na razie siedze na lawce bo z ta noga to byl zly pomysl zeby isc do tak duzego sklepu.

• Mamusia
właśnie nie wiedza. W okresie zimowym rzadko się widzą bo albo one są chore albo on. Razem nie chodzą do przedszkola tzn on chodzi do zerówki. Poznali się na wakacjach. We wrześniu były u niegona tapecie "auta", chodzi na judo, ma duzo gier planszowych, pociag z torami. Patrzylam na gry ale jak jakies fajniejsze to ponad 100 zł. Szukałam takich zabawek typu sekrety elektroniki czy doswiadczenia chemiczne ale nie bylo. Zastanawialam sie nad smieciakami i w kkońcu kupilam takie cos ze robi się gałkę oczną z źrenicą żylkami a potem zabawkowym skalpelem robi się jej sekcje i podobno wyplywa z niej galareta. szukalam zabawki 7+. jeszcze dodam kilka słodyczy i mam nadzieje ze bedzie zadowolony. Chociaz tak pomyslalam ze on taki wychuchany jedynak - bardziej delikatny od moich dziewczyn. No ale trudno juz kupione.
😁 teraz leżę

• Mamusia
postanowiłam posprzatac w domu gruntownie, jakoś ostatnio wsyztsko mnie przytłoczyło i stwierdziłam, że może mój łeb dymi bo własnie tyle chaosu w koło, i zaczęłam od podstaw czyli piwnicy, Pola dzisiaj dzielnie mi towarzyszyła, jutro kolejny dzień odgruzowania ale Pola idzie do mamy 🙂

ciezko mi powiedzieć nebbia co chłopcy lubią
ale do mnie wiele mam dzowni i pyta co chce Maja, albo sugeruja jakis drozszy grupowy prezent
bo mojemu dziecku organizuje bibe w bawialni
aaaaaa bedzie sie działo :P

• Mamusia
Bry iwning 😉
cos nie moglam dzis sie zalogowac.
czytam was i kurde nie moge nic spamietac zeby sie ustosunkowac. Sklerozka ciazowa jak ta lala 😲
Sztunia, porzadki to podobno dobrze robia na depreche.
Jak sie stare klamoty i śmieci powyrzuca 😁 to odrazu humor lepszy.
sama nie stosowalam tej terapii ale gdzies o tym czytalam.
Morf a ty co z tym poniedzialkiem? Rozumiem, ze masz wolne? 😜

• Mamusia
Ja mam uraz do sal zabaw przez ten mały wypadek Anieli rok temu i myślę o jakims klałnie czy coś w ten deseń.
Nebbia A też jedynaczka a lubuje się w monsterowych klimatach, no ale sekcja ślepia to już poważniejsza sprawa ;-)
Anka73 błądzisz bejbe 😁

• Mamusia
aloha
o tak sztunia u mnie tez sprzatanie dobrze robi 😜

my dzis pojechalismy kupic farbe do kuchni, od srody zaczynamy dzialac 😁 bo dzis mezul idzie na nocke, a jutro mnie caly dzien nie ma bo mam konferencje i jeszcze musimy skoczyc podpisac papiery do zwrotu z remontu 😉
jak tescie za tydzien przyjada z karpacza to naszej kuchni nie poznają 😉

pod koniec tyg bedzie pieknie i bede miec poukladane wszystko 😉 i okno bedzie umyte bo od świąt nie było 😜
i pewnie siata niepotrzebnych rzeczy walących się teraz po kuchni będzie wyrzucona 😜

• Mamusia
no to tak poleciałam, ze cała piwnice juz posprzatałam, stosik lezy do wywalenie
cieżko mi było wyrzucac noworodkowe rzeczy takie nie od pary, ale z dupy nikomu nie przydatne, ale sentymentalne
Majka oswiadczyła michałoiw ze jak wciaga powietrze to ją ucho boli wiec zeby nie było w tym tygodniu tez bedziemy u lekarza fuck!!!!
A co sie stało Anieli w bawialni? Bo ja lubie w sensie takim, ze Mjka rok chodziła do rpzedszkola gdzie bawialnia była, a teraz z polka chodze raz na tydizen na zajecia z dzieciakami małymni

w sumie u mnie ta deprecha jakaś nie wielka
tylko wkurzam się bo jakoś nie chce mi się zdjęc robić, mam robic teraz sesje ustawiane a jakoś pomysły mam z dupy, ale w sumie dzisiaj sobie naraiłam noworoda wiec juz mi lepije :P